Cele mai citite
 


Constanţa: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9 cu copilul în braţe
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa fac eforturi pentru salvarea copilului căzut de la etajul 9 al unui bloc din Constanţa, după ce un cetăţean italian s-a aruncat în gol cu el în braţe.
Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU, dr. Florian Stoian, copilul a fost stabilizat, este intubat şi, în prezent, i se fac investigaţiile necesare cu ajutorul tomografului pentru a se stabili ce leziuni are.
Mama copilului, înjunghiată de concubin înainte ca acesta să se arunce cu copilul de la etaj, este echilibrată hemodinamic, conştientă şi este supusă investigaţiilor medicale, pacienta având o plagă înjunghiată în abdomen, după cum a precizat dr. Stoian.
Mediul legist Mihai Onciu a precizat că bărbatul decedat a suferit politraumatisme cranio-cerebrale foarte grave, cu leziuni importante la nivelul extremităţii cefalice, pierzându-şi viaţa pe loc.
Joi seară, în cartierul Tomis 3 din Constanţa, Giuseppe Finochio, de 58 de ani, s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe după ce s-a certat cu concubina sa, în vârstă de 35 de ani, pe care a înjunghiat-o.
Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, comisar şef Dumitru Catană, a afirmat că micuţul se afla înfăşurat într-o pătură când a fost luat în braţe de italian. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Copilul cu care cetăţeanul italian s-a aruncat de la etaj a murit la spital Eforturile medicilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa pentru salvarea copilului căzut de la etajul 9 al unui bloc din Constanţa, după ce un cetăţean italian s-a aruncat în gol cu el în braţe, au fost zadarnice.
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci al SCJU Târgu Mureş Un pacient în vârstă de 60 de ani, din satul Bobohalma, aparţinând de municipiul Târnăveni, s-a aruncat, duminică, după amiază, de la etajul cinci al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi a decedat pe loc.
Constanţa: Un pacient de la Spitalul judeţean a murit după ce s-a aruncat de la etaj Un pacient de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a murit, duminică seară, după ce s-a aruncat în gol de la fereastra salonului unde era spitalizat, aflat la etajul trei.
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Gorj: O pacientă internată la SJU Târgu-Jiu a decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul 1 al spitalului O femeie în vârstă de 81 de ani a decedat joi dimineaţa după ce s-ar fi aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, aceasta fiind internată în Secţia Medicală a unităţii.