Cele mai citite
 


Olt: Unul din fraţii căzuţi în canal la Corabia a murit, celălalt este în afara pericolului
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 13 ian /Agerpres/ - Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Olt au încetat, joi seară, manevrele de resuscitare a copilului de 13 ani căzut în apa unui canal din Corabia şi au constatat decesul acestuia la o jumătate de oră după ce a fost scos la mal fără semne vitale.
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Laurenţiu Moisiu, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost declarat decesul lui Radu O., copilul de 13 ani care a căzut în apa unui canal de lângă Dunăre şi a fost prins sub gheaţă.
'Copilul a stat aproape o oră sub apă. A fost scos fără semne vitale, cu o cange, de către pompieri. S-au făcut manevre de resuscitare timp de o jumătate de oră, dar fără rezultat. Copilul a murit prin înec', a spus Moisiu.
Fratele copilului decedat, Alin O., de 15 ani, care a căzut şi el în acelaşi canal dar a fost scos de un cantonier cu ajutorul unei frânghii, este acum în afara oricărui pericol după ce temperatura corpului îi scăzuse foarte mult.
El a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Municipal Caracal, unde a rămas până când i-a crescut temperatura corpului şi apoi a fost dus la un spital din Craiova pentru investigaţii suplimentare.
'Băiatul de 15 ani, care a fost scos în viaţă din apă, este acum în stare mult mai bună, nu mai are hipotermie, dar pentru siguranţă şi pentru investigaţii suplimentare a fost dus la un spital din Craiova. Viaţa sa nu mai este în pericol', a spus şeful SJA Olt.
Joi seară, patru minori, două fete şi doi băieţi, aceştia din urmă fraţi, s-au jucat pe gheaţa unui canal de lângă din Corabia şi băieţii au căzut în apă în momentul în care gheaţa s-a spart. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Posibile disfuncţionalităţi în cazul pacientei obeze decedate Slatina, 1 aug /Agerpres/ - Femeia de 240 de kilograme din Drăghiceni, care a decedat la spital la Craiova, a stat în ambulanţă, în cursul nopţii trecute, o oră şi treizeci de minute pentru a fi trasportată de la UPU Slatina la UPU Craiova, deşi era în stare foarte gravă.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Olt: Adolescentul căzut sub gheaţă, scos din apă fără semne vitale Slatina, 13 ian /Agerpres/ - Adolescentul căzut în apa unui canal adiacent Dunării din Corabia a fost scos de sub gheaţă de salvatori, dar nu prezintă semne vitale, a declarat directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Laurenţiu Moisiu.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.