Cele mai citite
 


Pastila de Sanatate - part.1
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 

Care sunt drepturile pacientului?
Ce trebuie sa faca statul pentru cetateni?
De ce ne lipsesc medicamentele si tratamentele atunci cand avem nevoie de ele?
Cum poti sa-ti aperi sansa la sanatate?
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pastila împotriva infidelităţii feminine nu se aplică şi în cazul bărbaţilor Preparatul unicat Female fidelity, care va permite soţilor să ţină sub control comportamentul sexual al nevestelor lor, va ajunge în curând în farmacii, relatează joi portal-women.
O pastilă cu un balon care se umflă în stomac, alternativă la inelul gastric (studiu clinic) Prezentat ca o alternativă la inelul gastric, un balon aflat într-o pastilă, care se umflă în stomac, le-a permis obezilor să piardă aproape 7% din greutate, conform rezultatelor unui nou test clinic anunţate marţi în Statele Unite şi preluate de AFP.
O pastilă care se dizolvă în gură în câteva secunde, remediul discret împotriva impotenţei Să cauţi un pahar de apă şi să înghiţi neîndemânatic o pastilă într-un moment torid poate diminua serios flacăra pasiunii, scrie cotidianul britanic Daily Mail în ediţia marţi. Oamenii de ştiinţă cred însă că au venit cu soluţia perfectă pentru a trece de acest moment stânjenitor: prima pastilă pentru...
Pastilă împotriva efectului de 'jet lag' Persoanele care călătoresc mult cu avionul şi au probleme de adaptare la somn din cauza schimbării fusurilor orare ar putea beneficia în curând de o nouă pastilă care poate îndepărta acest efect de jet lag, conform publicaţiei britanice Daily Mail.
O pastilă ar putea prelungi viaţa până la 150 de ani Un om de ştiinţă australian afirmă că oamenii ar putea trăi în curând 150 de ani, datorită unei pastile miraculoase. Potrivit lui Peter Smith, această 'superpastilă' ar urma să fie comercializată peste cinci ani, scrie 7sur7.be.
O pastilă non-hormonală le-ar putea asigura femeilor contracepţia fără efecte secundare Cercetătorii au făcut o descoperire care creează posibilitatea obţinerii unei pastile contraceptive care nu este bazată pe hormoni, informează ziarul britanic Daily Mail.