Cele mai citite
 


Austria: Teo Trandafir este în stare stabilă la Secţia Interdisciplinară a AKH
duminică, 16 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parlamentarul PDL, Teo Trandafir, este internată pe Secţia Medicală Interdisciplinară a Spitalului General (AKH) al Universităţii de Ştiinţe Medicale din Viena, nu are nevoie de ventilare artificială şi poate comunica cu personalul medical şi cu rudele sale, informează un comunicat al purtătorului de cuvânt al AKH, postat pe pagina de Internet a instituţiei medicale.
'Motivul pentru care a fost internată în spitalul nostru este o inflamare acută a pancreasului. Motivul presupus al acestei situaţii este în legătură cu condiţie benignă, cauzată probabil de pietre la bilă, care au fost eliberate şi au blocat canalul coledoc. Ca o consecinţă a acestei situaţii, domnişoara Trandafir a manifestat o pancreatită medie acută, însoţită de o disfuncţie medie a organului', arată comunicatul.
Secţia interdisciplinară a AKH este înalt specializată în tratamentul unor astfel de situaţii de boală.
Din cei 104.000 de pacienţi internaţi la AKH în 2010, peste 600 au fost cetăţeni români.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
(Corespondenţă) Austria: Teo Trandafir face progrese în recuperarea după operaţie Viena, 28 feb - Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Teo Trandafir se recuperează după intervenţia chirurgicală majoră la care a fost supusă, pentru a-i fi rezolvate problemele legate de pancreatita necrozată şi infecţia intra-abdominală, au anunţat, luni, medicii de la Allgemmeine Krankenhaus...
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Teo Trandafir s-a transferat la Viena - Deputatul democrat-liberal Teo Trandafir s-a transferat, marţi, la Viena, la solicitarea expresă a familiei şi prietenilor cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie pentru continuarea supravegherii şi tratamentului medical, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, marţi, de Spitalul...
Teo Trandafir va fi operată la AKH, Viena Viena, 23 feb/Agerpres/ - Teo Trandafir va fi supusă unei intervenţii chirurgicale ca urmare a înrăutăţirii stării ei de sănătate, a declarat marţi Allgemeines Krankenhaus Wien (AKH) într-un comunicat de presă.
(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).