Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Agresorul care a stopit cu acid agajaţi ai Direcţiei de Finanţe, cercetat în libertate
duminică, 16 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agresorul care i-a stropit cu acid de la bateria unei maşini pe trei angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Dâmboviţa va fi cercetat în libertate pentru ultraj, au hotărât, joi seară, procurori ai Parchetului Judecătoriei Târgovişte.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dâmboviţa, după ce i-a stropit cu acid pe inspectorii de la Finanţe, Eugen Dobre a părăsit magazinul ascunzându-se de poliţişti.
Dobre are 50 de ani şi este din localitatea dâmboviţeană Ioneşti. El spune că a fost provocat de către inspectorii Fiscului, care aveau un comportament abuziv.
Incidentul a avut loc, miercuri, într-un magazin de piese auto de pe strada Tudor Vladimirescu din Târgovişte. Trei inspectori au venit la magazin pentru a recupera o datorie de 500.000 de lei pe care o avea societatea comercială la Fisc. În magazin se aflau administratorul şi un vânzător, iar în momentul când inspectorii au intrat şi au spus ce vor, patronul şi-a chemat tatăl. Acesta din urmă a vrut iniţial să închidă uşa magazinului şi să îi sechestreze pe inspectori, apoi a aruncat spre ei cu acid de baterie auto. Inspectorii au fost stropiţi cu acid pe faţă şi pe haine şi au reuşit să fugă din magazin. Ei s-au urcat în maşină şi au plecat la spital.
Poliţia a fost sesizată la 112 de cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Târgovişte, unde cei trei inspectori s-au prezentat, doi dintre ei suferind arsuri pe faţă, dar nefiind grav răniţi.
Imediat după incident, Poliţia a găsit închis magazinul auto unde a avut loc fapta, iar agresorul nu se afla nici la domiciliu. Acesta a fost căutat toată noaptea, fiind organizate mai multe filtre rutiere pe teritoriul judeţului Dâmboviţa.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, agresorul a fost prins joi într-o locuinţă din zona Găeşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Conflict între mai multe persoane pe holul Spitalului Judeţean Târgovişte Mai multe persoane ajunse la Spitalul Judeţean Târgovişte în urma unui scandal s-au luat la bătaie şi pe holul instituţiei medicale, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Alexandra Niculae.
Dâmboviţa: Scandal în incinta Spitalului Judeţean Târgovişte Mai multe persoane din Găeşti au provocat un scandal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Judeţean Târgovişte, unde au venit să se răzbune pe un tânăr care le agresase un apropiat, la discoteca din Dragodana.
Dâmboviţa: Accident cu doi răniţi pe DN 72A, la ieşire din Priseaca Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident petrecut pe DN 72A, la ieşirea din localitatea dâmboviţeană Priseaca, şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgovişte.
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut de pe o macara Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut, joi, de pe o macara, a suferit mai multe traumatisme şi a fost internat.
Dâmboviţa: Etnobotanice, telefoane şi cărţi de identitate lăsate gaj, găsite de Poliţie într-o acţiune de control Peste 150 de plicuri cu substanţe etnobotanice, precum şi telefoane mobile, sume de bani nejustificate, cărţi de identitate lăsate gaj în schimbul achiziţionării de produse au fost găsite de poliţiştii dâmboviţeni la trei societăţi comerciale din Târgovişte, în urma unui control amplu pe linia comercializării...