Cele mai citite
 


Iaşi: Numărul persoanelor confirmate cu gripă de tip nou a ajuns la trei
duminică, 16 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au mai confirmat, în ultimele ore, un caz de gripă de tip AH1N1 în municipiul Iaşi.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că virusul gripei noi a fost descoperit la o femeie în vârstă de 34 de ani, întoarsă recent din Italia.
'Persoana este internată în momentul de faţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde primeşte un tratament specific cu antivirale. Starea de sănătate este bună', a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.
De la începutul anului şi până acum, aceasta este cea de-a treia confirmare de gripă de tip nou. Prima confirmare a fost miercuri, la un bărbat în vârstă de 60 ani, din Iaşi, se află în continuare internat la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, starea acestuia fiind în continuare gravă. Cealaltă persoană confirmată cu virusul AH1N1, un bărbat în vârstă de 30 de ani, nu a avut nevoie de internare în spital, forma bolii fiind uşoară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Iaşi: A murit una din cele trei persoane diagnosticate cu virusul gripei noi Bărbatul de 60 de ani, internat la Clinica de Anestezie - Terapie Intensivă de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, diagnosticat, în urmă cu o săptămână, cu gripa de tip A/H1N1, a murit, în noaptea de duminică spre luni, au informat reprezentanţii unităţii medicale.
Iaşi: O lehuză, primul deces din cauza virusului gripei pandemice Iaşi, 15 dec /Agerpres/ - Autorităţile sanitare ieşene recunosc faptul că, în urmă cu două zile, a fost înregistrat primul deces în cazul unei persoane infectate cu virusul gripal A/H1N1.
Iaşi: Analizele au confirmat îmbolnăvirea cu virusul AH1N1 în cazul unei persoane decedate în spital Managerul Spitalului de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva', din Iaşi, a anunţat, marţi, că a fost confirmată prezenţa virusului AH1N1 la un bărbat care a decedat în cursul zilei de duminică.