Cele mai citite
 


Fotbal: Steliştii au efectuat vizita medicală
duminică, 16 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jucătorii echipei Steaua Bucureşti au efectuat vineri vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), din Capitală.
Printre jucătorii prezenţi s-au numărat şi portughezul Geraldo Alves, care ar putea părăsi clubul din Ghencea în această iarnă.
Steliştii vor pleca sâmbătă în primul stagiu de pregătire din Antalya, care va dura până pe 25 ianuarie, în staţiunea Belek. Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş va disputa două partide în acest stagiu, cu Lokomotiv Moscova (locul 5 în Rusia) pe 21 ianuarie şi cu FC Kapfenberg (locul 8 în Austria), pe 24 ianuarie.
Cel de-al doilea stagiu va avea loc în perioada 28 ianuarie - 15 februarie, în staţiunea Lara, steliştii având programate şase partide: cu Sheriff Tiraspol (locul 3 în Rep. Moldova) pe 31 ianuarie, cu Dinamo Zagreb (locul 1 în Croaţia) pe 3 februarie), cu Lech Poznan (locul 10 în Polonia) pe 6 februarie, cu FC Koper (locul 3 în Slovenia) pe 8 februarie, cu Steaua Roşie Belgrad (locul 2 în Serbia) pe 10 februarie şi cu Debrecen (locul 4 în Ungaria) pe 13 februarie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Lotul lui Dinamo Bucureşti efectuează vineri vizita medicală Lotul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti îşi va relua vineri, 15 iunie, pregătirile pentru noul sezon competiţional, jucătorii urmând să efectueze vizita medicală, de la ora 8,00, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Bucuresti, anunţă site-ul clubului.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Fotbal: Planul de pregătire pentru finala Europa League a fost definitivat Planul de pregătire pentru finala Europa League la fotbal, care va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 9 mai, a fost definitivat de autorităţile locale, au anunţat vineri primarul general, Sorin Oprescu, şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, după întâlnirea pe care au avut-o la sediul...
Peste 200 de companii, la convenţia comercială 'Go International' Peste 200 de companii se reunesc la Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 iunie, în convenţia regională comercială 'Go International', la care vor participa Grecia, Ungaria, Moldova, Polonia, România, Rusia şi Turcia, au anunţat reprezentanţi ai Bancpost, unul dintre principalii organizatori.
Fotbal: Internaţionalul austriac Junuzovic, de la Austria Viena, la Werder Bremen Internaţional austriac Zlatko Junuzovic a fost transferat de Austria Viena la clubul german Werder Bremen, sub rezerva trecerii de vizita medicală, a anunţat clubul austriac de fotbal.
Organizaţiile naţionaliste din Rusia, preocupate de sănătatea poporului rus În întreaga Rusie, dar mai ales la Moscova, câştigă popularitate mişcarea 'Ruşii - pentru un mod de viaţă sănătos' /ZOJ/. Activiştii acesteia organizează maratoane în masă, pentru a-i distrage pe tineri de la consumul de alcool, de la fumat şi de la alte vicii. Cea mai apropiată acţiune de acest gen...