Cele mai citite
 


Un protestant elveţian va conduce Academia Pontificală de Ştiinţe (Vatican)
sâmbătă, 15 ianuarie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Cetatea Vaticanului, 15 ian /Agerpres/ - Papa Benedict al XVI-lea a numit un protestant elveţian, pe Werner Arber, laureat al Premiului Nobel pentru Medicnă 1978, în funcţia de preşedinte al Academiei Pontificale de Ştiinţe, a anunţat sâmbătă Sfântul Scaun într-un comunicat, citat de AFP.
Este vorba de o premieră în instituţia acestei instituţii, înfiinţată în 1603, potrivit agenţiei francofone de informaţii religioase I.Media.
Werner Arber /81 de ani/, genetician şi specialist în biologia moleculară, îi succede în post italianului Nicola Cabibbo, decedat în august 2010.
Cercetătorul elveţian, care predă la Biozentrum, la Universitatea din Bâle, a obţinut, împreună cu americanii Hamilton O. Smith et Daniel Nathans, Premiul Nobel pentru medicină în 1978 pentru descoperirea enzimei de restricţie, un mecanism de apărare al bacteriilor faţă de agenţii infecţioşi.
Arber este membru al Academiei Pontificale din mai 1981 şi face parte din consiliul său de conducere. Circa treizeci de laureaţi ai Premiului Nobel fac parte din Academia Pontificală de Ştiinţe. Cei 80 de oameni de ştiinţă din lumea întreagă care fac parte din Academia Pontificală sunt toţi numiţi de către Papă. AGERPRES
Notare
Comentarii
de Teodor Ardelean

E X T R A S din
VOLUMUL CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC,ISTORIA NEFALSIFICATĂ
A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONAL

CAP . IX SFÂNTA SCRIPTURĂ ŞI ISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU
CERCETAREA PENALĂ A LUI ISUS CRISTOS
D E S C O P E R I R I S E N Z A Ţ I O N A L E

FAZA I-a : PRIMA DESCOPEIRE
Piesa arheologică, descoperită la Zărand- România cu imaginea lui Dumnezeu,Isus Cristos şi Lucifer conţine sute de picturi.şi mii de pagini text . Informaţiile transmise , comparate cu informaţiile din Biblie ,în special, din Noul Testament ,sunt atât de asemănătoare, încât face impresia că „cineva „a realizat piesa pe baza textului din Biblie ,sau, invers , a scris Noul Testament pe baza informaţiilor de pe piesa arheologică..Asemănările se opresc la imaginea lui Isus Cristos ,Cele mai apropiate figuri din picturile bisericeşti nu conţin exact imaginile de pe piesa arheologică .Justificările sunt corecte,dar.. sunt justificări.Se remarcă necesitatea unor dovezi suplimenatre care să confirme ori să dovdească inexistenţa lui Isus Cristos.
În 27 august 2013 ,cînd reciteam manuscrisul ce constituie volumul Creaţionism Ştiinţific,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional pentru a-l da la tipar, autoverificându-mi textul, am căutat în Biblie cuvintele imprimate pe Piesa Arheologică în momentul în care Isus Cristos ,pe cruce ,cere apă ostaşilor care-l păzesc. Am rămas pur şi simplu blocat !

CUVINTE SCRISE PE PIESELE ARHEOLOGICE CA „PROFEŢII,pentru viitor REGASITE ÎN NOUL TESTAMENT CA PROFEŢII împlinite.
Iată,cuvintele pronunţate de Isus Cristos,răstignit pe cruce,regăsite în textul scris pe piesa arheologică şi în sunetele transmise de computer :
… CA(cană),O,IA, ODAT,OLEC,DĂ,MIE
Prin aceste cuvinte Isus cere soldaţilor care-l păzesc să ia o cană cu oleac de apă,să I dea o singură dată ( vezi Partea VI fig. 23 „ .D TEXTUL de pe piesa arheologică Marea Profeţie „)
Am căutat cuvintele în Evanghelii pentru a MĂ CONVINGE CĂ ÎNTR-ADEVĂR ACESTEA SE AFLĂ SCRISE ÎN BIBLIE. Nu le am aflat. Evangheliile transmit numai sinteza fenomenului Exemplul:În Ioan Capitolul 19 vers, 28 este scris :„ Isus,care ştia că acum totul s-a sfârşit, CA SĂ SE împlinească Scriptura„a zis: MI-E SETE” Ostaşii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oţet şi I l-au dus la gură”.
Observaţi:
-substantivul Scriptura este scris cu literă mare,ceea ce înseamnă că în realitate este document unic,substantiv propriu.
-Cuvintele ”ca să se împlinească Scriptura” au caracter imperativ: ESTE O PROFEŢIE .Un ORDIN CE TREBUIE EXECUTAT DE ISUS CRISTOS ŞI DE OSTAŞI.
Sfântul EVANGHELIST Ioan nu dă nici o explicaţie .Ce înţelege
prin „Scriptură „ ? Unde se află ? Cine este autorul ? În ce limbă e scrisă? Cu ce alfabet ? Pe ce suport material ? De când datează?
Înformaţiile din Scriptura-Profeţie, regăsindu-se în Vechiul Testament , primite de prooroci prin acţiunea Duhului Sfânt , e dovadă că aceasta se află pe Sfera Cerească,în exteriorul materiei ce formează Universul nostru . Isus Cristos avea cunoştinţă despre înscris.Ostaşii nu-l cunoşteau L-au executat automat.
- În Ps.69 vers. 21 se spune : „Ei îmi dau oţet” Deci , se confirmă existenţa înscrisului, a Scripturii cu caracter imperativ la care se referă Isus Cristos.şi la actul ostaşilor să-I dea oţet în loc de apă.
- În Matei Cap. 26 vers 24. Isus spune din nou : Negreşit, Fiul omului Se duce, după cum ESTE SCRIS depre El (Isus Cristos nu se referă la Vechiul Testament,unde , pe lângă multe alte informaţii, se află şi informaţii care vorbesc despre El,ci la documentul-profeţie în care subiectul principal este chiar El..Noul Testament nu a existat în timpul vieţii Sale, pentru a presupune că, Isus se referea la acest document)
Din aceste informaţii se desprinde ideea clară şi categorică : „undeva” ,există un document cu informaţii despre Isus Cristos şi colateral depre spiritele din Univers .. Biblia numeşte acest „Document „ SCRIPTURĂ. Credincioşii o consideră „obiect” sfânt sau sacru.
Vechimea şi originea cuvântului Scriptură nu sunt cunoscute . Cercetările făcute de altii, şi nu de subsemnatul , arată: cuvântul sa aflat în limba greacă veche…Ca atare , cuvîntul Scriptură provine din perioada Indo-europeană auzit de coducători ai triburilor greceşti, când se aflau în spaţiu fostei Dacii,
În Dacia ,două sau mai multe cuvinte, fiecare pronunţat independent, exprimând un fenomen cunoscut,când se refereau cât de cât la un fenomen nou, necunoscut,erau asociate pentru a da nume acelui fenomen.
Studiind cuvântul scriptură,după tehnica formării cuvintelor din Ţara Zărandului, am descoperit :este format din trei cuvinte
a) Scripta=scripte :substantiv la feminin... Ţărănimea română ,la singular, spune Script.Prin script se înţelege un document scris format din semne de litere şi cifre,sunete şi,picturi.Reţineţi: scriptul nu conţine numai texte scrise ci şi alte moduri de transmitere a informaţiilor (În Dicţionarul Lmbii Române Literare din anul 1957 nu există cuvântul script ci numai scripte )
b) u= cuvânt care redă acţiunea cuiva,în speţă , a lui Ra :Scriptu lui Ra
c)Ra =Numele lui Dumnezeu din religia dacilor Exemplul ( Părntele G-Ra-divus )
Deci,Script-u-Ra însemnă
-SCRIPTa sau scriptu format din semne ce semnifică litere ,cifre, sunete şi picturi ce redau forma fiinţelor şi a lucrurilor .
-u ( a Lui ,a celui cu numele de Ra)
- Ra autorul scriptului.
Cele trei cuvinte pronunţate împreună se redau intr-un singur cuvânt: SCRIPTURA
Pe Crişul Alb, deasupra Templului Sfânt al Edenului ,s-au descoperit, de Expertul judiciar Teodor Ardelean ,mai multe piese arheologice ,între care se află şi Piesa „Marea Profeţie „ Aceasta piesă conţine profeţii despre Isus Cristos identice cu cele din Vechiul şi Noul Testament. Concetrează toate semnele din Scriptul lui Ra:semne ale literelor,semne ale cifrelor,semne ale vocilor ,semne ale melodiilor, semne care redau sub formă de pictură imaginea fiinţelor şi a lucrurilor.Tratează pe larg aceleaşi teme din Noul Testament ,dar sub formă de profeţii..
Piesa arheologică de la Zărand-România ,conţinînd informaţii similare Scripturii care s-ar afla pe Sfera Cerească,în afara materiei,(în afara Universului ) ar fi al doilea exemplar al Scripturii originale!
Astfel există două înscrisuri-scripturi:
a.Scriptura-Profeţie care a prevăzut toată activitatea lui Isus Cristos,( inclusiv după înviere) ,păstrată pe Sfera Cerească . .(nevăzută de oameni )
b.Piesa arheologică-profeţie (Scriptu- lui Ra ) ridicată de subsemnatul de pe Crişul Alb,hotarul comunei Zărand jud.Arad România.
Informaţiile de pe Scriptura-Profeţie din cer, ajunse la scadenţă , fiind regăsite ca împlinite în Noul Testament , iar acestea corespunzând cu informaţiile de pe Piesa arheologică-profeţie sunt dovezi că cele două profeţii (de pe Sfera Cerească şi de pe Piesa arheologică de la Zărand) sunt identice ca denumire (Scriptu-lui Ra ) şi program de activităţi pentru Isus Cristos (posibil chiar ca semne ce redau acelaşi cuvânt)
Acestea ,se deosebesc de Biblie prin:
a )Pe piese, fenomenele sunt descrise în amănunt ,ca profeţii .
b) În Biblie fenomenele împlinite sau neâmplinite sunt consemnate sub formă de sinteză
Pe piesa arheologică unele cuvinte sunt relatate prin prima literă din cuvânt Exemple: Z reprezintă prima literă din cuvântul lumină Profeţiile pe piesa arheologică sunt redate ,uneori , sub formă de dialog şi monolog..Această metodologie scoate în relief frământările sufleteşti , contradicţia dintre duhul lui Dumnezeu şi duhul lui lucifer cu propunerile şi motivaţiile pe care cele două duhuri le fac sufletului pentru a smulge decizia ce exprimă adevărul sau deciza care ascunde adevarul.(A se vedea tainele aceastei probleme în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţionl,Partea a V-a Spirite şi Materie )

FAZA a II -a :PRIMELE PAGINI TEXT DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ MAREA PROFEŢIE”
Piesele arheologice ridicate din Crişul Alb au fost aduse la Arad .După curăţire de noroi au fost fotografiate în atelierele Poliţiei Arad ,de Poliţia Arad, comisar dl. Moldovean şi subalternii d-sale. Piesele s-au fotografiat din diferite unghiuri.În total s-au realizat, în prima fază 199 fotografii.In faza doua,s-au executat , pentru piesa Marea Profetie, încă 12 fotografii Toate fotografiile au fost puse pe disc magnetic obişnuit S-au examinat pe ecranul computerului cu ochiul liber şi cu lupa
Pe ecranul computerului apărea un anunţ :SA DESCOPERIT CEVA DEOSEBIT ,dacă sunt de acord să continuie investigaţiile. Am spus: Da !. (Nu ştiam şi nu ştiu la ce se referea acest anunţ)După aproximativ un an de la data fotografierii pieselor , computerul transmite primele pagini text scris pe mii de pagini. şi melodia simfoniei a IX-a Scherzo de Beethoven. (Ulterior am constat că toate fotografiile deschise cu un anumit program conţin texe scrise intr-o limbă necunoscută).
Primele texte fac parte din segmentul de 959 pagini,care aparţin informaţiilor de pe o faţă a piesei arheologice cu 10439 pag. format A/4.Din acestea ,întâmplător (deşi întâmplare nu există ), am împrimat pe hârtie paginile cu numărul 951-978 (publicate în volumul Strigăte din Eden.,Limba,mitologia şi religia daco-geţilor. Ed.I si II . Tipografia Tutimex Arad ISBN 978-973-o-05919-9 Paginile conţin trei categorii de informaţii:
a.declaraţii de natura cercetărilor penale luate asupra activitătii unui zeu
b.arătarea zeului care după ce a murit a înviat şi a discutat cu ucenicii săi
c.coborârea Duhului Sfânt .
Cuvintele textului apărute pe ecranul computerului sunt de trei feluri:
- unele identice cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului,
- altele aseamănă cu eele din graiul tărănimii române din Ţara Zărandului,ca ascedente ale acestora Astfel , s-a descoperit că imaginile de pe piesa arheologică conţin informaţii din activitatea lui Isus Cristos. Textul transmis de computer conţine desluşit , în declaraţiilor martorilor şi studiul acestor declaraţii ,luate de procurorul Buz D (Dumitru ?) de la martori, numele de Râţu,Riţu,Cristos,Hristos De asemenea Ra numele lui Dumnezeu Deci, această parte,text,de pe piesa arheologică, dovedeşte că picturile vizibile cu ochiul liber sau cu lupa reprezintă pe Zeul cunoscut azi cu numele de Isus Cristos
- o categorie de cuvinte se deosebeşte de tot ce se cunoaşte.Sunt cuvinte din graiul Edenului(probabil pierdute de vocabularul ţărănimii daco-traco-….. române care a trăit pe teritorul Daciei.)
Cuvintele idientice şi asemănătore cu cele de la Zărand , traduse sau nu de computer , consderate „cuvinte cheie „au fost comparate cu versete din Noul Testament unde se descriu evenimente bine determinate.Ele formează obiectul cercetării sub aspect penal pentru cunoaşterea adevărului imprimat pe piesa arheologică Marea Profeţie ( Scriptu-t lui Ra.) şi informaţiile Noului Testament..

II .CERCETAREA ÎN PENAL AL LUI ISUS CRISTOS
ÎN ANALIZA EXPERTULUI JUDICIAR TEODOR ARDELEAN.
Descoperiri senzaţionale.
Documentul , Piesa arheologică , conţine fotografiile unui Zeu, alături de imaginea lui Ra şi a lui Lucifer.De asemenea,zeci de fotografii ale Zeului pe Terra,răstignit,inviind şi ridicăndu-se la ceruri (pe Sfera de unde venise )
Declaraţiile ce vor fi date ,peste mii de ani, de martori,frământările şi concluziile procurorului care anchetează cazul şi examinarea acelor evenimente de către expertul judiciar Teodor Ardelean.
Textul arată categoria socială din care va face parte martorul ,locul,anul şi data naşterii.(data naşterii conţine un semn care indică secretul venirii Zeului pe Terra). schimbul de cuvinte dintre martor şi procuror , când cei doi sunt cunoştinţe sau declaraţiile martorului sunt opuse intenţiei procurorului .Ancheta este tendenţioasă.
Redăm ,exemplificativ ,de pe piesa arheologică, cuvintele care conţin cercetarea penală , transmise de computer de pe 10439 pag. ,cât formează o parte din sulul piesei arheologice descris în volumul „Strigate din Eden” ed.II Tipar Tutimex ISBN 978-973-0-05919-9 :
a. pag. 157 rând 1 – pag. 159 rd ,50;
b pag. 107 rând 80- pag .116 rd.440
c pag. 160- rînd 411-pag.162 rd.470
Observaţi: paginile rândurile şi cuvintele sunt luate aleatoriu,prin sondaj, pentru a obţine informaţii globale şi certe despre tema acestui segmnt de piesă arheologică.
Despre traducere
1) În cercetare şi traducere s-au luat sub forma de „cuvinte cheie „ numai cuvintele care au fost regăsite în graiul ţărănimii române şi în Dicţionarul limbii romane literare contemporane Editura Academiei române anul 1957 . Restul cuvintelor sunt prezentate în limba Edenului fara a fi traduse( aşa cum au fost transmise de computer Traducerea fiecărui cuvânt „cheie” se află în afara prantezei) .
2 ) Cuvintele pentru a fi înţelese în limba română ,relatate pe piesa arheologică , necesită o cosmeticizare extrem de slabă .Aceste cuvinte aflându-se pe originalul Sfintei Scripturi necesită recuperarea lor din limba ţărănimii române ,similar acţiunii care se depune pentru aflarea cuvintelor daco-române în limba altor popoare. Salvarea acestor cuvinte priveşte omenirea în totalitate , întrucât este originalul limbii omului de pretutindeni

3.Respingeea sensului cuvintelor cheie şi a propozitilor sau a frazelor care rezultă în limba română, din textul trasmis de computer, pe considerentul că unele cuvinte, din acestea, scoase din contextul imprimat pe piesa arheologică şi deci,din traducerea noastră,în altă limbă au alt sens , este complet eronată.Aceste concluzii se prijină pe următoarele realităţi:
a)Cuvintele cheie identificate de noi nu sunt culese aleatoriu din textul transmis de computer.Ele se află pe acelaşi rând sau în acel paragraf care explică un anumit fenomen .sau ideie din tema imprimată pe piesa arheologică ,Exemple: Uc nd: +jb, Ua !.; ţâr.Duiy ?; Un zu R sino ! ; Vz jb … Q… E… ; Mă,îm dş ;Zq Ra e cj…
b)Cuvintele în traducerea noastră s-au regăsit în limba tărănimii române , în dicţionare sau folosite in alte lucrări ale anticilor Exemmple: Ţîc.,io,râcă ,tit,,,zs,oi (vezi subtitlul „ 14 Limba dacilor limba ţăranilor români din Ţara Zărandului” .volumul Creaţionism -Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional )
c)Cuvântul Jc =lumină din textul imprimat pe piesa arheologică se află ca subiect aşezat lângâ cuvântul pikase din tema arătării lui Isus Cristos, după înviere , la doi ucenici, .De asemenea pe Harta Dacia Antică unde apare numele cetăţii Zq-jc-cic format din cuvintele Zq= Zic; Spun;Să fie ; Jc= lumină,cic= primară ; Numele munţilor Sar-ra-andului,unde : Sar= lumină, în Gen. Cap. I vers 3” Să fie lumină „
d)Tema şi cuvintele cheie ,care explică această temă în textul imprimat pe piesa arheologică ,se află ca temă şi cuvinte cu inţeles similar în Noul Testament
e) Sesul textului din limba română , este confirmat de fotografiile de pe piesa arheologică . Exmplul : tema răstignirii,tema invierii, tema înlţării lui Isus Cristos
f) Limba dacilor provine direct din limba Edenului.Dovadă :piesele arheologice cu aceste cuvinte care explică fotografiile.Ca atare cuvinntele identice ca format celor din limba română aflate în alte limbi cu sens diferit de cel din Dacie au ca temei plecarea triburilor din Dacia şi folosirea aceleui cuvânt,adus din Dacia,pentru altă realitate decât în Dacia .(Astfel cuvantul este acelasi din Dacia,dar sensul este redat după sute de ani altui fenomen care exprimă altă realitate decat în Dacia.)

g )Ideia provinenţei cuvintelor cu alt sens decat cel identificat de noi, ca provenind de la oameni ce au trăt anterior existenţei lui Adam, (pe baza vechimii unor oase descoperite în diferite zone terestre) ,este ,de asemenea nejustificată, pentru că nu se prezită nici o dovadă că acele fiinţe ar fi vorbit altă limbă decât limba imprimată pe piesele arheologice descoperită cu ajutorul computerului.
h) Explicaţiile de mai sus sunt aplicabile la toate cuvintele descoperite de subsemnatul şi din toate volumele publicate
i) concluzie, respingeea sensului cuvintelor cheie şi a propozitilor sau a frazelor care rezultă în limba română, din textul trasmis de computer pe considerentul că unele din acestea, scoase din contextul imprimat pe piesa arheologică în altă limbă au alt sens , este complet eronată


I Pag.157 rînd 1-21: (Vezi alăturat Anexa 1 Extras din vol.Strigăte din Eden )
1. Procurorul nervos, după plecarea martorului, meditează asupra cuvintelor pronunţate de acesta :
- Ţc ( sunet produs de lovirea mesei de procuror.)
- Oa! ( ţipăt de spaimă din cauza declaraţiilor date de martor )
-.Aş ( exclamaţie cu sensul” nu are importaţă delaraţia martorului
-Dc ( dacă ) ze (zenit .:Dacă în cerul pe verticală deasupra observatorului se află..) Rî ( Rî de la Rîţu, adeca zeul Ri ),,,
-5.. Re ( martorul a pronunţat de 5 ori Re.Numele zeului. )
-Yr (Ry inversat) z-â7 ( scadenţa zilei de condamnare a lui Ri. (era ţinută secret )
Dovezi:
- Matei Cap. IV/ /”Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu… Lucifer nu cunoştea omul şi data venirii lui Isus Cristos pe Terra)
- Matei Cap. 27/63..Te jur pe Dumnezeul cel viu să ne spui dacă eşti Hristosul Fiul lui Dumnezeu,Isus a răspuns:Da sunt !( Reise : Marele Preot nu era sigur de idetitatea lui Isus Crstos )

-Bz ( zgomot care-i întrerupe gândirea ) . -Bz ( zgomot care-i întrerupe gândirea ) .
-uc( sentinţa )Nd + jâb ( sentinţa bazată pe fapte neadevărate + pronunţată de un judecător strâmb,pentru care nu adevărul îi domină cercetatrea şi decizia …)
-Ua ! (ţipă de groză, a urmărilor )
-Uş (uşa ) i ( este deschisă …) ke ( cheamă la înfăptuirea celor mai groaznice fărădelegi . S-au petrecut în istoria omenirii şi… ).
O ! (exclamaţie de groază) …
-Nu (nu)-ma( am)-vo (motive de groază )ca (pentru că asupra lui ) rH ( (rH numele inversat a lui Hristos,nu m-am pronunţat) …
-Hnce (încă)
- R uz (numele Ra sub care este cunoscut Dumnezeu este uzat sau neclar )
-Yu !( strigăt de spimă)

OBSERVAŢI:
1 NUMELE LUI RA a fost EXPLICAT şi folosit ERONAT , CONDUC ÂND LA UZURĂ Astfel, numele lui Dumnezeu apare diferit,de la religie la religie, Constatarea atestă autoritatea informaţiilor de pe Piesa Arheologică şi necesitatea descoperirii atributelor principale ale lui Dumnezeu pentru ca numele să numai poată fi schimbat de oameni (Vezi în acest sens Partea I-a din volumul Creaţionism ştiinţific arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional ”A ) DUMNEZEU SPIRIT UNIC CU PUTERI ABSOLUTE CREATORUL UNIVERSULUI „)
Procurorul continuă :
- J face IR( Lumină face RI).Duz (multă) -z ( lumină)
Regăsit în Ioan:
Cap-I/9 „ Lumna aceasta era adevărata lumină care luminează pe orice om,venind în lume .
Cap VIII/12” Eu sunt Lumina lumii;cine mă urmează pe mine nu va umbla în întuneric ,ci va avea lumina vieţii „
Cap.XII/ 46 „ Eu am venit ca să fiu o lumină în lume,pentru ca oricine crede în mine Mine,să nu rămână în întuneric”.
- or.. ( sau… ) ie ( este ) Ea ( El ) J ( J=lumină ) ,or (ori) ny( nu este) z (lumină ).
-Yui !(ţipăt de groază generat de cuvântul pronunţat „Ny”)

-ţâR (un R mare şi un r mic...Ţâr :dimensiune mică .Vezi Vol.Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional cu exemple de formarea cuvintelor în Ţara Zărandului )
- Duiy.. ? ( doi ? )
Regăsit în Ioan :
: Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine „
-Un ( unul ) zu ( zu pe acelaşi loc ) R (Ra Tatăl şi ) r ( Isus Cristos )
- sino ( în sine)

Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,Rî Re ,La,Hristos de 13 ori La acest număr se adaugă aluziile care se fac , plus folosirea numelui Lumină Deci, ,acest segment de Piesa arheologică conţine informaţii despre Ra -Dumnezeu -şi despre Ri -Isus Cristos )

Pag.158 rînd 21- pînă la pag.160 rd-79 :
2) Un martor declară
- ano.,(nu se arată ) .z (ziua nu se arată) lo (localitatea: )
-noi ( noi,echivalentul pronumelui eu când subiectul îşi dă importanţa) -n ( în ..) jă ( jurul ) 9 ş( şi ) 26 …
- vz (văd) jb ( jâmb ) ? Q (ceva ) … E…! ( este ceva !)
-Mă !. (mă ,)… îm (îmi) dş qc (expresie de atenţionare) 2 ( de două ori ,Această expresie se întâlneşte şi azi în lumea ţărănimii romîne din Ţara Zărandului.Se utilizează
de povestitor: Mă!..îmi zic….)
-Z (Lumina) o ..( o fi ) ? Eâ:q/zJ: ( El,care îşi zice lumină ?) - ABZ TTSO ( De la A la Z, vorbeşte despre Z lumină)
Regăsit în:Ioan Cap VIII/12 „ Eu sunt Lumina lumii ..”
Martorul continuă:
-Eu(eu)….. da(…da ) - sbrd @ E ( zbor, cum zboară sunetul de la coarda unui instrument muzical ) pc (pocnitură din degete cu semnificaţia punerii în executare a hotărârii,în speţă deplasarea până la El)
-Yt,e %o Loe El (Iată la 1000 e chiar El )
˝ -ÉŤČ J _SśVwI (Vorbeşte de lumină)
-Zq (zice ) / Ra e cj.. ( Ra este lumină )
- Ncă (încă ) la %o I ( la o mie este El )

3) Procurorul :
-Î CE (… ce ? )

4) Martorul continuă
- 6 Anze ( 6 exemple )
- K (Kristos) bu.( este bun);
Regăsit în Ioan Cap. VII vers 12 „ Noroadele vorbeau mult în şoaptă despre El: Este un om bun
-C R:n JZ (Kristos şi Ra una sunt ); n ( au născut sau creiat )„ JZ” (Lumina Zilei )
Regăsit în Ioan :
1) Cap I vers1La început era Cuvântul ,şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu
2) Cap. I vers 2 )El era de la început cu Dumnezeu
3). Cap.I/10 „Lumea a fost făcută prin El „
4).Cap.XIV/11: Credeti.-Mă Eu sunt în Tată şi Tatăl este în Mine
5) Cap. XIV /6 Eu sunt calea,adevărul şi viaţa . Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine”

Bz ( SSZ zgomot care întrerupe expunerea.)

Martorul continuă:
-u=an ( ,în acest an ) :cy ( aci) -4 ară( împlineşte ) Ceo Zn (Ce a spus ) 3 (3) Zs … ( zise ori spuse ….) ns (nouă)
Regăsit în Ioan Cap. XX vers 9: căci, tot nu pricipeau că după SCRIPTURĂ,Isus trebuia să învieze din morţi a treia zi după înmormântare.)…

Reţinem: martorul pronunţă concret substantivul propriu K,C sau R

5) Procurorul analizează declaratiile date de martor
In calcule acestuia apar printre altele următoarele cifre şi cuvinte:
-R=4 (cm 6 YTC,patrat, ¼ , 3 ) I-X, -UOS R w= fk” - TEQ-L R ,Y. tit =puternic ( Ra este puternic ), 3,9 ?? (Potenţă reeşită din calculul pentru R=4)
Z 7= 7 ( În 7 zile,,,,, ):aÂmb (îmi termin misunea ). s/u Eo (Eu nu sunt sau nu am putere să lupt cu Z lumina ) ;
2 u (2 ACTE , TREBUIE SĂ FAC ) pne ( până )segut Ra (nu acţionează Ra). Ţn e RR ( Ţîn la ambii Ra.Ra. ,Dumnezeu şi Fiul)
Az( acum) Boigz ( ameţesc ca de gaz )
-ăcum ( acum ) UKZ ( la documente ) la huse (acoperitoare )ct ( câţi) tuy ( zăpăciţi) răwn (rvnesc pentru a scăpa de pedeapsă)

-K (chemare ) 1Ne SR .( unul în şir nu are ) Cz U.( În Rugăciune nu cred
. Scopul lor nu este rugăciunea ci ducerea în eroare a oamenilor care îi văd şi-i aud „rugându-se lui Dumnezeu )
-Vuc (zgomot )
Apoi, reia gîndirea :
-Qu zur ZCA( cu zgomot zic-strigă …,să fie auziţi şi văzuţi de alţii)
Regăsit în
-Matei Cap. VI/5: Când vă rugaţi,să nu fiţi ca făţarnicii,cărora le place să se roage stînd în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor pentru ca să fie văzuţi de oameni.
-Mate iCap.VI/7 Când vă rugaţi să nu boloborosiţi aceleaşi cuvnte ca păgânii,cărora li se pare că dacă spuns o mulţime de vorbe vor fi ascultaţi ..)
-O ! ( o ,exclamaţie de spaimă ! )
Pag.159 rând 41-50
– HN R HR ( Lui Ra şi lui Hristos Hristos,ei, se adresează ): Vă rog… ( vă rog…) Oczu Y e (Ocazia s-a ivit să arate că cred în Dumnezeu şi în Hristos. ) Regăst în Ioan Cap.2 /24 Dar, Isus nu se încredea în ei pentrucă îi cunoştea pe toţi.;Vezi şi Ioan Cap.7/48.

-Eu..UD (sunt transpirat complet )..

-J Ăe ??( Data acelei zile ??) -Nu (Nu nu se arată pe piesa arheologică)Este vorba de data vanzării lui Isus Cristos ) ..
- 7 EE .s ?? Y/an (sunt 7 Y pe an.) ????
-K/ vânzarea SZA (Kemare la vânzarea Sa)
Regăsit în Ioan Cap.XIII 21Adevărat,adevărat vă spun că unul din voi Mă va vinde „…
-..AO…ZC( Ao ! strig de groază )

- Cât ! SMT ?? O! Ă %o … că Jur Py ZZ (Câţ simt ,O! la %o ,că jură pe Lumina Zilei !
Procurorul pronunţă numele de R,Ra, Hr in total de 9 ori.

Vol,.Strigăte în Eden
Pag .107 rd. 80 - pag 116 rd.440
Procurorul continuă examinarea
- Z-t (Lumină. t ) RŢ t (Riţu) - si Ra ( Ra)
- Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ?? UC Ri E. E pR ?? Zy (Cristos ?? este adeverit prin ucaz, că Ri este E l pR ?? Lumina )
-C (Cristos) Da nme e za ( Da, numele este ; vrea să spună lumină ) Oa !(ţipăt de spaimă )
Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Riţu,Ra, Cristos

Pag.108 rd 90 -
6) Un martor :yns ( ins ):
-ya ăuz (am auzit ) zu(strigând) a oa l kk ! ( veniţi la
mine !) Regăsit în Matei 11(26 Veniţi la Mine,toţi cei trudiţi şi împovăraţi Eu vă voi da odihnă .

-Vu (zgomot )
Martorul continuă:
-O (o) sz ( zis ) Ţ ( de la Uţu) ş (şi) .- t Ra ( t RA ) !
- w,ekîcr
- ohz,O @ oz ,k ………R On Ok.
.Reia aceleaşi cuvinte pe care nu le poate pronunţa In cele din urmă reuşeşte să spună
-O Z KY H!( O zis veniţi la Hritos ! )
7) Procurorul :
- QE ? / 0 ?? (Ce ? Străfulgerător îi vine idee: „Eau…. Oka -okaua -metodă prin care se scoate din individ adevăruri ascunse .Este formată din cuvinte meşteşuguit alese şi folosite )Se adreseză martorului :
-Ura i lot i fve (Bravo,sclav decăzut din drepturi şi fără bani )
8)Martorul-sclavul :încurajat:
- RY (Ri )
- Ioel (prorocul Ioel -care se va naşte peste mii de ani -va spune în sinteză ideile sclavului imprimate pe pisea arheologică ca profeţie ) :
- Isc(lăcusta )
- Ăn aetezz ( în .., s-a aşezat )
- Isc ocaua Ta oc (lăcusta este „ oc” măsura Ta ) Regăsit în Vechiul Testament în „Ioel Cap I /2-4”
9) Procurorul : Exil ! ( te trimit în exil )
Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,R-ţ,H !
.

10) Procurorul,rămas singur meditează asupra declaraţiilor :
- Muco (mucosul)
- Dacă (dacă ) Tu ( el ) mai puţin de 0,1 /%o ? ( spune adevarul ? )
-B î (bine) Z (lumină ):
. U en %o R z/o ( în 1000 de cazuri R este lumina.…)
- k (chemarea) un honţ ( unui hoţ).
-Ct e ?? (Câţi sunt .? ) N (nu se ştie )
-N ? ( din ai noştri ?) Nu !(Nu !)
Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu R

Pag 109 rînd 140 la 220)
11) Un martor
- EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ( 7 = ? ) am auzit : K Z (chemând la lumină )
Regăsit în Fap.Apost..Cap.II vers 39: „Căci făgăduinţa aceasta este petru voi şi pentru toţi în oricît de număr mare îi va chema Domnul Dumnezeul nostru..
Martorul continuă :
- e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Crstos,Hristos ! )
-Ra. (Ra )—zss vi ( a zis că învie )
( Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
- Procurorul ?? ascultă cu mare intere.
Martorul se bâlbâe : pronunţând
- oo3 o Z /zle ( după 3 zile ),ad ( când ) Kj (lumina soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 iese El iese ) a C (din mormânt )
- ,
Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu KT= Cristos Christos,,Ra

12 )Procurorul : mediteză :
- IE (El este Lumina )
- 2 şu (Şuşuie de două ori) C (Cristos) E (Este )
Regăsit în Matei Cap.16/16

. - Udu ? ( sunt transpirat) în banc sz (pe bancă mă aşez) Vorbeşte singur :
-K (Kristos ). Oua ! (Ţipă de spaimă.)
- Eu ( eu ) Ruş %o(ruşinat 1000 la 1ooo )
-ţîu (ţin ) : r: ?? em ne 0,8 ( Ra nu emană a fi ) EE (El este ….) Ruşinea ,ideia acestei teme ,vezi Romani:
- Cap 9/33 _Cine crede în El nu va fi dat de ruşine.
-Cap. X/17 Credinţa vine în urma auzirii.
Continuă :
-Yc ( o mică ) ves ( veste mică); Ambiggsbl,( ambiguă)Uy ! (vai ) 3 Bq după 3 zile va învia ) Această informaţie „înviere după trei zile de la înormântare „ se regăseşte în toate lucrările Noului Testament ,ca evenient real cunoscut de mulţi martori)
-zloţi . (bani de argint. pentru vânzarea lui Cristos .Monedele de argint s-au numti zloţi .Circulau pe timpul lui Isus Cristos. Conform scrisului ,transmis de computer,de pe piesa arheologică ,vor fi folosiţi pentru vânzarea lui Cristos)
- Oa !!! .Ţipăt de spaimă
Regăsit în Matei Cap. 26/ 14-15,.Iuda ,s.a dus la preoţii cei mai de seamă şi le a zis :Ce vreţi să-mi daţi şi-l voi da în mânile voastre ? Ei i-au cîntărit TREIZECI DE ARGINŢI .
.REŢINEŢIî METALUL DIN CARE VOR FI CONFECŢIONATE MONEDELE –conform piesei arheoogice -va fi A R G I N T . Monedele pentru realizarea vânzării, scrie în Noul Testament erau tot din argint !!!
- O,azi,zob ( o,azi sunt facut zob, zdrobit)
- i e 5 z + (Mai sunt 5 zile.) …6 Z Jar (6 zile de jar )
- %o (La 1000) tţa (porecla ) aom ( de neom) ş (şi) uz ( fiinţă nefolositoare este adevărată )
Regăsit în
- Matei Cap.15/8”Norodul acesta mă cinsteşte cu buzele,dar inima lui este departe de mine”
-Romani Cap. XI/32 Dumnezeu a închi pe oţi oamenii în neultare
-:Ioan CapVI/64-65. Între voi sunt unii care nu cred.- Tocmai de aceia v-am spus că nimeni nu poate să vină la Mine,dacă nu ia fost dat de Tatăl Meu.)

Vă rog meditaţi asupra acestei profeţii văzând activitatea celor din jurul dv. care îşi spun oameni )
Procurorul meditează mai departe:
-Jz (Lumina zilei )
- kors Y ( Lumina constrânge pe toţi )??
Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu K .

Pag 112 rd 220
13) Un martor ( O femeie certată cu legea şi cu morala) intra la procuror.
Pocurorul:Oa !(exclamare plăcută )
- ziţio ( frumoasă) Zi ! ( spune )
- 15) Martorul :
- Dacă r, „RC” si ( Dacă Riţu mă râcîie )
- Viu (viu ) .az (azi) Ra + R( adecă văzui azi,viu pe Riţu şi pe Ra)
- Riţu este Ra !
Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul R , Ra şi Rîţu .

14 Procurorul din nou se frământă şi meditează în stilul relatat mai sus. Din aceste frământări ,redate la pag. 112-116 din volumul Strigăte din Eden exemplificăm:
a) Pag. 113 rd. 280-
-I,H-E şz,xono,ose (:I =El , H =Hristos E =Este ) şz ( stai,opreşte ) xono şi ose (Osea va fi profet al V.T El va vorbi despre păcatele oamenilor. Vezi Osea cap. 1 şi urm. din Vechiul Testament .)
Reţinem : procurorul pronunţă substantivul propriu H odată)

b)Pag 114 rd, 280
-Ra (R)astăzi (zi) yzg (iygoneşte ) loo la loo C ( contrariile.) Regăsire : Matei Cap. 21 vers 12.-13 Este scris: casa Mea se va chema o casă de rugăciune,Dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari )
Reţinem : Piesa arheologică consemnează substantivul propriu Ra odată

c) Pag.114 rd,300-
-Az (astăzi) şz (rămâi,şezi ) or (ori ) frz (pleacă,). La o%o nu ( La looo de cazuri ,siguri nu pleci (din cauza bunurilor materiale pe care le deţii).Nu ţi dai demisia din funcţia ce o deţii şi prin ea calci în picioare demnitatea de om Atunci,…),zup (la închisoare ) cu ( tine )
- ăoo ( exclamare de spaimă !. Ai fost avertizat de ce ţi se întâmplă ) BUZ D .(NUMELE PROCURORULUI )
Vă rugăm reţineţi :
Acest avertisment a fost şi este valabil pentru toţi aceea care au deţinut,deţin şi vor deţine o funcţie similară lui Buz D.,încât vor încălca legea.d) Pag. 115 rând 430 - 116 rd. 441
Procurorul meditează asupra şefilor lui:
- Tus ( toţi) D !(da, ) iy ( confirmă actele sale , pentru că sunt făcute pe placul lor )
Regăsit în :
- în Ioan Cap.7/48 Au crezut în El vreunul din mai marii noştri sau din Farisei ?
- în Ioan Cap. 7/49 Norodul acesta care nu ştie Legea este blestemat.;
(Reţineţi profeţia: necunoaşterea legii şi nerespecarea adevărului nu scapă de pedeapsă .Pentru aceasta în volumul Creaţionism Ştiinţific Istoria nefalsificată a omeniriiManual internaţional , Partea a XII a Sfârşitul civilizaţiei speciei umane am descris adevaruri care necesită a fi cunoscute pentru a nu cădea , din cauza neunoaşterii , sub incidenţa acestui text din Sfânta Scriptură
- Eu(eu) zc (zic) bl (bînd ,încet) kccăă ( oameni de nimic) ! Ei, Rk ( Ei mă râcâie ,mă provoacă ) ese (să ies ) zoi ( murdar ).
- Na ( iată) : nu p..( nu „Pa”. salut ca între egali .Ei aşteapă salut numai de la mine.)
- Ud ( sunt transpirat ) Uy ( vai), z ( ziua ce mă aşteaptă ! )

-Rpa ( merge totul pe râpă)

e) Pag 116 rând. 430
-Io ( Eu )săm ( seamăn),Şe ( şi ) uuunu ( o sămânţă ) căz (căzu ) şef ( să fie şef ).Na (iată taina ) Uyu (exclamare de bucurie ) . R ( este activitatea sau voinţa lui Ra )
Regăsit în
- Matei Cap.XIII /23 Seminţa căzută în pământ bun este cel ce aude Cuvantul şi-l înţelege.
-Romani Cap.IX „Dumnezeu este stăpân să aleagă „
O(o) Eu (eu) 2 es ( ies de două ori ) ct ( cât ) e ( este ) z ( ziuă,lumină sau posibilitate să scap )
Reţinem : pe acest rând din piesa arheologică substantivul propriu R se află consemnat o dată.
Din cuvintele traduse de computer,relatate mai sus, rezultă că procurorul „Buz D” ajunge la concluzie,pe baza mărturiilor şi cercetărilor, că Galileeanu) este Fiul lui Ra .
dar de teama curentului din cadrul mai marilor zilei,care nu au efectuat nici o cercetare , va prezenta un raport în conformitate cu dorinţa acestora.,
Aflarea pe piesa arheologcă a substantivelor proprii ce conţin numele complet sau numai prima literă din nume (Ra,Rî,Re, Rţ,Ry,H, K,,Ri ) la care se adaugă cuvintele de lumină şi uşă ,precum şi aluziile care se fac la fiinţa ce poartă aceste denumiri de către martori şi de procuror, sunt dovezi că zeul cu aceste denumiri este zeul DIN PICTURILE PIESEI ARHEOLOGICE. Informaţiile de pe piesă se află consemnate, concentrat, în Biblie.
Numele Zeului Ri,Riuţ Rîuţ,H. de pe pesele arheologice identificat cu numele Fiul lui Dumnezeu din religia creştină C-Ri-stos sau H-Ri-stos , prin textele de pe piese şi Biblie ajungem la cunoaşterea adevarului tăinuit. Zeul de pe picturile ,cu numele de Ri de pe piesa arheologică este Isus Cristos din religia creştină !
Constatăm că numele zeului Ri de pe piesa arheologică a fost introdus fără nici o modificare în numele de C-Ri-stos şi H-Ri-stos camuflându-l prin cuvintele adăugate. (vezi aceste cuvinte relatate mai sus )
Astfel, Din miile de cuvinte de pe piesa arheologică,CUVINTE ce ne intereseză în mod deosebit,sunt cuvintele consemnate în DECLARAŢIILE MARTORILOR ŞI MEDITAREA PROCURORULUI CARE NUMESC OMUL CE va ŢINE CUVÂNTĂRI ÎN FAŢA OAMENILOR CU NUMELE DE Râţu,RIUŢ, , RA, Hristos,Lumină,Cristos „ Ri „ Acestea dovedesc că ne aflăm în faţa Scripturii la care se referă Biblia şi Isus Cristos în persoană !. Piesa arheologică cu aceste informaţii scrise anterior potopului este document juridic,prezentabil în instanţă pentru a dovedi că omul din Noul Testament,numit Isus Galileeanu, Nazarineanu este Zeul de pe Piesa Arheologică numit Hristos …
.Orice contestare a Noului Testament în ce priveşte identitatea dintre Galileeanu sau Nazarineanu şi Isus Cristos,Fiul lui Dumnezeu odată cu descoperirea piesei arheologice cade. Combaterea realităţii lui Isus Cristos este blocată definitiv şi pentru totdeauna de piesa arheologică. A fost găsită ca document juridic pentru ca toţi oamenii să fie convinşi că Isus Este Hristosul,Fiul lui Dumnezeu.(vezi Ioan Cap.20/31)

III ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean cu PRIVIRE LA ARATAREA ZEULUI DUPĂ CE ÎNVIE UCENICILOR CE SE VOR DEPLASA IN AFARA IERUSALIMULUI.
Piesa arheologică descrie doi ucenici, frati în aceaiaşi credină numiţi sorra (revedeţi din nou cuvantul Ra din Sor.Ra )Aceştia după mii de ani SE VOR deplasa in afara Ieruslimului ,unde vor întâlnii Zeul care a inviat . Era seară .Îl vor invita să rămână la ei până a doua zi „ ca sol a lui Ra „ După rugăminţi zeul va intra in casă şi în timpul cand se ruga,binecuvântând mâncarea, cei doi ucenici îl vor recunoaşte..În clipa în care vor pronunţa cuvântul Tu ? (adică, Tu eşti Isus care a înviat ?) El va dispare.Fenomenul este descris în Noul Testament dar utilizand cuvinte mai puţine decat cele de pe piesa arheologică,
Redăm o parte din cuvintele cheie imprimate pe Piesa arheologică pentru a fi comparate cu Luca Cap. 24 vers 13-25 din Noul Testament : cu precizarea : fotografia efectuată după piesa care aseamană unui sul (cilindru ) unele informaţii nu sunt inregistrate pe discul magnetic..De aici ,lipsa pe discul magnetic a 3.4 rânduri din Luca Cap 24 vers 13- 35.

Textul a fost publicat in volumul Strigăte din Eden Editia II –Pag.161 rd.431-162 rd 460
Piesa arheologică începe cu cuvântul Soraa ( fraţi în credinţa lui Ra) Eb (ebrei ), asse (aşi, cunoscători ai ) ev (evului sau epocii ,când ) z (ziua) şi jc (lumina ) ,Jc (soarelui erau spre ) sea (seară )..
- Ac, ( Acum ) şg (subiectul vorbirii oamenilor era învierea lui Isus Cristos ) .Grupului,celor doi se va alătura şi Zeul întrupat după înviere.Aceste rânduri şi cuvintele schimbate nu se află pe disc.
- Kî ( că) Ga (Galileeanu) îu ( exclamare pentru neaflarea cuvântului potrvit ).Euf (care inlocueşte o expresie cu alta expresie neplăcută )
- ts (toţi ) d (despre nm ( eveniment). I (acel) şe (ce ) ţc ( atenţia le ţine ) z (ziua la) ts (toţi în procente de ) %o ( la looo )
T (toti) uj ( de la ujină :jumîtatea timpului dintre amează şi asfinţitul soarelui ,când omenii ies în stradă , pn (pînă ) seîu (seara )

-Ia ( El) ucd (ucis,era ) B (bljin şi ). b (bun))
-Z(zile ) u 3 (au trecut 3 zile de la răstignire şi înmormântare ).
-Zcu (vorbeşte tot ) IE (Ierisalimul )..

-50 N mrew( Noi 5o de stadii ( ?) am mers. ) atovrs (împreună )
- Et ( iată) air (aci) aica (aicea la această casă) ki (mergem ) E (noi)
- Te( Te ) afa( primim cu ) R(Ra)
- Go( „ loc suficent „) R (Ra a dat ) E ( şi pentru tine
Pikase J (Coborâse soarele ).
- Uc .( am,gândit) .Nu. ( nu râmân ) Zs (am zis) d ( de).. iş (merg mai departe .)
- Ş (rămâi ) R.K .sol ( K= te chem,sau numesc, solul lui Ra) 1 ou (un loc există )
-E ( Eu) wv (merg )
-Ot (loc este de la ) Rţ (Riţu ) ,z ( lumina sau zeul) nos. (noastru )
El a rămas şi au intrat în casă. Le-a vorbit dari nu l-au cunoscut S-au aşezat la masă. Când El a pronunţat „şuşuind „ în şoapte rugăciunea ,în modul cunosut de cei doi ucenici,aceştia L-au recunoscut(.Acest text lipseşte pe discul magnetic).
.
-.Tu ? ( Tu eşti …. ?
În acest moment a dispărut ).
-Y (El ) Ce as !( câtă cunoaştere )
Reţinem : în frazele din acest eveniment,consemnate pe piesa arheologică , substantivul propriu Ra este scris de 3 ori, şi Rţ odată
Evenimentul şi cuvintele ce se shimbă între zeul care a înviat şi cei doi ucenici regăsindu-se ca informaţii trăite de autorii Noului Testament, atestă ,din nou, că Piesa arheologică este Script-u –lui Ra. Că Isus Cristos s-a aratat celor doi ucenici în modul descrierii evenimentului pe Piesa Arheologică;că Galileeanu a fost numele sub care Zeul de pe Piesa Arheologică a venit pe Pământ

IV ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA COBORÂREA DUHULUI SFÂNT ASUPRA APOSTOLILOR
Redăm cuvintele cheie de pe piesa arheologică în traducerea noastră pentru a fi comparate cu Noul Testament ,(Cuvintele care nu sunt in paranteză se află pe Piesa arheologică în limba Edenului.Ele nu fac parte din cuvintele cheie Textul se află înregistrat pe discul magnetic ,publicat în in vol. Strigăte în Eden pag 162,rând 461-470 )
Z (ziua) X ( 10) Rslii(Rusalii) 5u (de zile de la învierea zeului, 5 cincizecimii ) Nu ( nu vă îndepărtaţi de ) zona Iee (zona Ieruslimului)
D(deci,) , şz(staţi ) acceia (în acel loc ) %o q ,( nu vă îndepărtaţi un pas din 1000 de paşi), izgo ( izgonit, va fi pe ) on ( una ) s (suprafaţa de ) % 1 (tot ce este murdar )U (uscat sau curată rămâne ) s (suprafaţă. după,o(această ) op(. operaţiune ) D, od (De odată ) vau ( sunet şi ,vijelie care mătură de la un capăt de aţă) aţă , t (toate obiectele,) cz (au căzut ) ob (obloacele,ferestrele ) zh..nCs ( s-au deschis şi s-au îmchis ) Yu( fenomenul) 4 Eeee (se repetă de patru ori) Oa (oa ţipăt de spaimă ) , o1 ( se produce mai mult decat se exprimă în cifre,) E (aşa va fi, ) S % o (evenimentul se va împlinii looo la looo ) Gâru Ra a zs (Duhul Sfânt, a Lui Ra a zis.)
Aceste cuvinte sunt imprimate pe piesa arheologică,cu structura de rigoare a literelor care nu pot fi redate perfect cu alfabetul nostru
Eveniemetul sub formă de sinteză este descris ca realitate în Faptele Apostolilor.
a)Cap. I / vers 4, Pe când se afla cu ei, le a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui ,pe care le a zis El ,aţi auzit-o de la Mine. şi
Cap.II vers 1 ţi 2 În ziua Cincizecimii erau toţi împreună în acel loc Deodată a venit din cer un sunet ca vijelia unui vânt puternic …
Textul conţine numele lui Ra, Dumnezeu.
Realitatea Duhului Sfânt se demonstrează de noi şi cu fotografiile Satelitului american luate din stratul de cenuşă vulcanică din timpul potopului ( Vezi foto-in culori nr.44 în vol CreaţionismŞtiinţificarheologic,Istoria nefalsificată a omenirii Manual internaţional,pag 284 )

V ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA ÎNĂLŢAREA LA CER A LUI IUS CRISTOS DUPĂ INVIERE (Vezi vol. Strigăte din Eden pag. 89)
1 Înălţarea la cer descrisă în faptele Apostolilor Cap. I vers 9 ) apare pe Piesa Arheologică ca pictură inversand piesa cu capătul inelului în jos. (Priviţi piesa pe direcţie ,oblică. Deasupra picturii îngerului ce stă in genunchi in fata lui Isus Critos aflat în mormânt, se remarcă imaginea lui Isus Christos cu haină având gulerul lat ,capul acoperit cu un obiect de formă cilindrică iar haina de mărime superioară corpului fizic.În timp ce grupul de apostolii îl privesc şi-i ascultă cuvântarea ,El se ridică în spaţiu deasupra lor) Concordanţa dintre picturrile de pe Piesa Arheologică şi desrierea fenomenul din Noul Testament sunt dovezi materiale care confirmă fenomenul: Isus Cristos s-a înîlţat la ceruri
Fotografiile transimse de Satelitul american de pe câmpul de luptă.din timpul războiului dintre spirite,vezi lucrările noastre, confirmă zborul spiritelor în spaţiu cu avioane,sau aparate similare avioanelor din zlilele noastre.
În Cap.21 vers 25 din Ioan se arată „Mai sunt multe alte lucruri pe care Le-a făcut Isus,care, dacă s-ar fi scris cu deamăruntul ,cred că n-ar fi putut încăpea cărţile care s-ar fi scris nici chiar în lumea aceasta.”Ca atare ,alte lucruri făcute de Isus Cristos ,,zice Evanghelistul Ioan , nu sunt scrise în Evanghelii .(Astfel ,se atestă adevărul celor relatate mai sus)
Numele lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos Ra,Ri,Re.Cristos,Hristos,La, menţionat la fiecare martor, şi in fiecare analiză a marturiilor de către procuror şi în evenimetul întâlnirii celor doi ucenici cu Isus Cristos ,inclusiv în coborarea Dhului Sfânt asupra Apostolilor , s-a arătat, de subsemnatul , pentru a dovedi că segmentul de pe piesa arheologică conţine profeţiile lui Ra înainte ca acestea să se materializeze.

VI) CERCETARE ASUPRA DOCUMENTULUI NUMIT SFINTA SCRIPTURIĂ
Cercetători de marcă ,au sesizat că Isus Cristos se referă la o Scriptură-Profeţie. Pentru că nu au aflat-o ,au formulat concluzia „Scriptura” este o colecţie de legi sau de scrieri asemenea (Vezi Dicţionar Biblic Oradea ) În acest context arătăm că mulţi credincioşi confundă „Scriptura” , la care se referă autorii Bibliei şi Isus Cristos, cu cartea numită Biblie.Unele Edituri au scris pe coperta Bibliei „Sfînta Sriptură „. Diferenţa consta in
- Biblia conţine şi alte informaţii decât Piesa Areologică .
- Descrie evenimentul ca sinteză a ceia ce este consemnat pe piesa arheoolgiă
- Autorii Bibliei sunt oameni chemaţi pentru această activitate.
- Autorul Sfintei Scripturi,a Piesei Arheologice Marea Profeţie este Ra-Dumnezeu
Această situaţie, aflată de mine la început şi pe parcursul cercetarilor ,a influenţat tema cercetarilor mele.Părea că Scriptura este definitiv clarificată.Era cât pe aci să închei cercetarile fără să descopăr cea mai importantă dovadă a credinţei în Dumnezeu şi adevărul despre Isus Cristos.
Descoperirea Scripturii afectează direct credinţa sutelor de milioane de oameni..E Supra Ştiinţă a Cerurilor. care atestă adevărul controlabil din calculele astronomice ale lui Nostrdamus când a spus _ douazeci plus de două ori şase va vedea ŞTIINŢA CERURILOR vizitând Planeta în mare bucurie
Începând cu secolul XX ,anul 1923 , apare o Era nouă ORA ASTRALĂ A OMENIRII, Fenomene necunoscute sau insuficent dovedite,necesare pentru ca oamenii să cunoască adevărul, ies la iveală Printre acestea se află şi Piesa arheologică (Script-u lui Ra ) cu profeţii despre Isus Cristos .
Pe un ciont, cu lungimea de cca,15 cm. Şi diametrul de 4 cm descoperit în Crişul Alb,hotarul comunei Zărand România,se află impriate mii de pagini text,sute de picturi şi note muzicale a două simfonii !
Pe o faţă a piesei se află 10439 pagini format A/4 (circa 50 volume a câte 200 de pagini). Pe restul de 3 suprafeţe alte aproximativ 32000 pagini format A/4( Astfel, textul scris cu mijloace de tipar, ce depăşeşte tehnologia civilizatiei noastre,conţine peste 42000 de pagini format carte A/4 ,plus fotografii, note muzicale,voci (toate sub formă de profeţii )
Iata ,datele statistice: pentru secţiunea , conţinând numai 959 pagini din cele 10.439 pagini:
-Caractere fără spaţii 1.445.532
-Cuvinte 63.366
-Paragrafe l.945
Fiecare paragraf DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ, tratează un fenomen,o acţiune deosebită.(1945 de paragrafe x 50 volume carte = 100.000 de acţiuni )
Referitor, la Piesa Arhologică de la Zărand, care aseamănă cu un sul de carte ,artăm : :în Ps. 40 vers 7-8 se află scris ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ . În Evrei Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am zis: „Iată-Mă(în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „
Vă rog să reţineţi:
1 Autorul Psalmului arata că „în sulul cărţii este scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ în sulul cărţii este scris …” Dece „ în sulul cărţii este scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă cu un sul de carte ! (Autorii celor două informaţii au văzut piesa arheologică sub formă sulului de carte,fără să o pipăie,să o examineze cu mijloacele de simţ)
2.Picturile sunt obţinute prin aşezarea celor 7 tablouri, fiecare pentru o culoare a spectrului solar ,una peste alta. La acestea se adaugă textul format din litere, vocile formate din semne,,melodia ca note muzicale, ,semnele cifrelor…Deci,mai multe paginii ale unei cărţi puse una peste alta în jurul unui cilindru (corpul piesei arheologice )
3 Autorul faxului trimis in numele Zeului la WWW Baricada .ro, afirma: există un program”Programul lui Ri”în care sunt consemnate informaţii în legătură cu răstignirea lui Isus Cristos.Textul conţine multe cuvinte reprezentate prin prima literă,similar textului de pe Piesa Arheologică(Nu am reuşit să aflăm adresa persoanei care a trimis faxul .)
4 Profeţiile au fost determinate de Ra Dumnezeul creator al Universului
5 Realizarea acestor profeţii,consemnate în Noul Testament , DEMONSTREAZĂ ADEVĂRUL DESPRE ISUS CRISTOS : Este ZEUL DESPRE CARE VORBEŞTE PIESA ARHEOLOGICĂ-PROFEŢIE ŞI BIBLIA CA VA VENI PE PĂMÂNT
6 Informaţiile din Noul Testament, regăsite în profeţiile de pe Piesa arheologică Scriptu lui Ra atestă că Zeul de pe piesa arheologică a fost numit în Noul Testament Isus Cristos. Isus Nazarineanu….În Vechiul testament Mesia.
Piesa arheologică numita Marea Profeţie „ este document de natură juridică care trebuie recunoscut de toate tarile care vorbesc despre statul de drept.,iar Noul Testament, document juridic ce exprimă realitatea evenimentelor petrecute pe pamant la inceputul erei noastre.


VII CUM ESTE POSIBIL CA PIESA ARHEOLOGCĂ SĂ C0NŢINA CUVINTELE LUI ISUS C RISTOS ŞI ALE ALTOR SPIRITE IAR COMPTERUL SĂ LE TRANSMITĂ ?
Piesa arheologică Profeţia lui Ra ridică unele intrebări,primite de la cititori.Aceştia întreabă: cum este posibil ca piesa arheologică să emită cuvintele lui Isus Cristos . şi simfoniile amintite ? .Răspunsul nostru:
Piesa arheologică, SCRIPTU-L LUI RA ESTE realizată de Ra. AUTORUL apare în titlul lurării ESTE CHIAR RA Tehica nu este cunoscută , Biblia arată că totul s.a creat odata cu gândirea şi pronunţarea de Dumnezeu a cuvintelor: „ Să fie.”.Ca atare , documentul Piesa arheologică s-a produs identic.
Dumnezeu a vazut viitorul omenirii şi al spiritelor.A zis „:să apară profeţia „cum există in realitate..(Aceasta este învăţătura biseicilor creştine şi ştiinţa nu potae dovedi contrarul).
Computerul înregstrează şi descifrează semnele ca litere, fotografii ,voci şi le transmite pe baza desoperirilor unor savanţi .Aceste descoperiri ,aparate, sunt incluse in computer pe baza de licenţă, iar descoperirea şi tehnologia realizată sunt ultra secrete..In aceasta situaţie orice obiect avand imprimate texte,picturi sau sunete DE NATURĂ ELETROMAGNETICĂ este citit de aparatura computerului şi redat în scris sau ca sunete,după cum informaţiile se află stocate în obiect (disc magetic sau piesă argheologică magnetizată, fotosintetizată etc).Fotografiile de pe piesele arheologice până să fie transmise de computer ,ca fotografii inteligibile,sunt culese de aparatura acestuia sub formă de puncte electromagnetice.In cazul tabloului Răstignirea ,deasupra fotografiei ,se remarcă o bandă de semne în culorile spectrului solar care „probabil „ conţin semnele sunetelor transmie de computer.
Un alt secret,cu piesa arheologică Răstignirea.
Audierea este restrictionată din creatie.Nu se poate asculta decât de anumite persone şi în numar limitat. Savanţii noştri au descoperit şi ei confcţionarea unor piese similare,destinate pentru anumite persoane.Murind destinatarul textul de pe piesă numai poate .fi audiat absolut de nimeni
Piesa arheologică-Scriptu-lui Ra descoperindu-se de noi, este dovadă că toate adevărurile despre care oamenii au nevoie pentru mântuire vor fi prezentate pentru ca aceştia să se încingă cu adevărul (Vezi. Efeseni Cap. VI vers 14 )

A P E L
RUGĂM PERSOANELE ŞI SOC IETĂŢILE Civile,Religioase,.UNIVERSITĂŢILE ACADEMIA . CARE DISPUN DE FONDURI SĂ AFECTEZE O SUMĂ DE BANI PENTRU A TRADUCE ŞI TIPĂRI MANUALUL CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC ,ISTORIA NEFALSIFICATĂ A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONAL ÎN TIRAJUL PE CARE -L vor STABILI CU DISTRIBUIRE GRATUITĂ CĂTRE BIBLIOTECILE PUBLICE, BIBLIOTECILE CULTELOR RELIGIOASE ŞI ALTE AŞEZĂMINTE ASEMENEA DIN ROMANIA ŞI DIN ALTE ŢĂRI
Persoanele care vor să participe la această acţiune,care se va duce la nivel mondial,se vor adresa prin poştă ,în vederea încheierii unui contract,conform legii, la ADRESELE :
- Dr.Hc. Teodor Ardelan Arad Bd.Iuliu Maniu nr.17-21 Bl.D Sc B Ap.15,Cod 310169
-Ing.Vlăduţ Florin Or-Chişineu Criş Str CuzA Vodă Nr. 37
-Ing.Iuhas Cristian Timişoara Str.Lidia Nr.37
-Federaţia Academică a Oamenilor de Ştiinţă Iaşi

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Secretarul general al instanţei care acordă premiul Nobel pentru medicină a demisionat Profesorul suedez de genetică Urban Lendahl a demisionat din funcţia de secretar general al organismului responsabil pentru atribuirea Premiul Nobel pentru medicină, ca urmare a unei anchete vizând activitatea controversată a chirurgului Paolo Macchiarini, autorul primul transpant de trahee artificială...
Papa Benedict al XVI-lea îi sfătuieşte pe sportivi să-şi respecte corpul Papa Benedict al XVI-lea i-a avertizat pe sportivi să nu-şi transforme corpul într-un obiect, pe care să-l fortifice 'cu orice preţ' sau să-l 'idolatrizeze', sfătuindu-i totodată să nu utilizeze substanţe ilegale.
Prof. dr. Harald zur Hausen, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, la Bucureşti Laureatul premiului Nobel pentru Medicină în 2008, prof. Harald zur Hausen, a făcut referire luni, în discursul său susţinut la evenimentul 'Nobel în România', organizat de revista medicală 'Hipocrate', la următoarele obiective ale activităţii sale de cercetare privind agenţii infecţioşi implicaţi în...
Chile: Redeschidere a unei anchete privind moartea fostului preşedinte Eduardo Frei Justiţia chiliană a redeschis marţi o anchetă privind moartea fostului preşedinte Eduardo Frei, figură centrală a opoziţiei faţă de generalul Augusto Pinochet şi care ar fi fost otrăvit de agenţi ai dictaturii în 1982, relatează AFP.
SUA: Fostul preşedinte Jimmy Carter anunţă că s-a vindecat de cancer Fostul preşedinte american şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace Jimmy Carter, 91 de ani, a anunţat că s-a vindecat de cancerul la creier, potrivit Centrului Carter, citat de AFP.