Cele mai citite
 


Viaţa actriţei Zsa Zsa Gabor, salvată cu preţul unui picior
sâmbătă, 15 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Los Angeles /California, SUA/, 15 ian /Agerpres/ - Actriţa americană Zsa Zsa Gabor /93 ani/ a fost programată vineri pentru a i se amputa un picior într-un spital din Los Angeles, a anunţat agentul său, John Blanchette, citat de AFP.
Ea fusese spitalizată la începutul anului din cauza unei infecţii la piciorul drept şi se află de atunci sub efectul antibioticelor. Medicii au decis în final că nu există altă soluţie pentru a-i salva viaţa decât amputarea piciorului. 'Operaţia este foarte periculoasă pentru cineva de vârsta sa', a declarat agentul, adăugând că intervenţia vizează trei sferturi din picior.

Spitalul Ronald Reagan al Universităţii Californiei din Los Angeles /UCLA/, unde este programată intervenţia, a anunţat că va susţine o conferinţă de presă despre starea sănătăţii actriţei.

Zsa Zsa Gabor - Miss Ungaria în 1936 - a interpretat roluri în zeci de filme şi seriale televizate, între care 'Mouline Rouge' în regia lui John Huston în 1952, dar este cunoscută mai ales pentru problemele sale judiciare, scandalurile financiare, stilul său de viaţă extravagant şi cele nouă căsătorii.

Ea a are mari probleme cu sănătatea de când a suferit un accident de maşină în 2002, care a ţintuit-o într-un fotoliu rulant. În iulie 2010, ea şi-a fracturat un şold, fiindu-i înlocuit cu o proteză. Complicaţii induse i-au impus spitalizarea din nou, dar ea a refuzat o nouă operaţie. Spre sfârşitul lunii august, Zsa Zsa Gabor a fost internată din nou în spital după ce soţul ei - 'prinţul' Frederic von Anhalt - a descoperit-o fără cunoştinţă în domiciliul lor din Bel Air. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Zsa Zsa Gabor, din nou în spital (ziarist) Zsa Zsa Gabor a fost din nou spitalizată marţi, la o săptămână după ce se întorsese acasă cu piciorul drept amputat. Fosta actriţă, acum în vârstă de 94 de ani, expectorează sânge, spune ziaristul John Blanchette, purtătorul ei de cuvânt, citat de AP.
Neuropatia diabetică şi piciorul diabetic - complicaţii de temut pentru persoanele cu diabet zaharat Specialiștii prezenți la Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013 au atras atenția asupra faptului că aproximativ 1 din 5 persoane cu diabet zaharat ar putea avea o ulceratie la nivelul picioarelor la un moment dat în viață...
Zsa Zsa Gabor se reface după operaţia suferită Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, prinţul Frederic von Anhalt, a declarat că soţia sa se simte bine după operaţia suferită luni, la şold, în urma unui accident produs la domiciliu, şi îşi va relua cât de curând locul în fotoliu pentru a urmări emisiunea sa preferată, 'Jeopardy', informează Associated Press...
A fost inventată o proteză care preia senzaţiile membrului amputat O echipă austriacă a prezentat luni, la Viena, o proteză de picior ce poate simula senzaţiile membrului amputat, o premieră mondială care ar putea schimba viaţa pacienţilor şi combate durerile fantomă, informează AFP.
Actriţa Zsa Zsa Gabor va fi operată la 93 de ani Celebra actriţă Zsa Zsa Gabor /93 ani/, care a fost spitalizată sâmbătă în urma unui accident la domiciliu, va fi operată luni la şold, informează AFP, citând o declaraţie a agentului acesteia.
Regele Juan Carlos al Spaniei are o proteză la şold, după o operaţie în urma unei căzături Regele Juan Carlos al Spaniei a fost operat în dimineaţa zilei de sâmbătă la Madrid, în urma unei fracturi în trei părţi a şoldului drept, căpătate în urma unei căzături suferite într-o călătorie privată în Botswana, după cum a informat Casa Regală prin intermediul unui comunicat de presă.