Cele mai citite
 


Sistemul informatic al CNAS funcţionează în parametrii proiectaţi
sâmbătă, 15 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 15 ian /Agerpres/ - Sistemul Informatic Unic Integrat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate funcţionează în parametri pentru care a fost proiectat, a rezultat în urma verificărilor tehnice şi operaţionale efectuate de CNAS, în colaborare cu echipele mixte HP, SIVECO şi ORACLE, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis sâmbătă AGERPRES.
Conducerea CNAS a luat decizia, în cursul zilei de sâmbătă, să repornească activităţile specifice caselor judeţene prin intermediul sistemului informatic. Începând cu data de 17 ianuarie, casele judeţene vor lucra conform programului obişnuit.
În următoarea perioadă se va efectua o monitorizare specială a parametrilor de funcţionare a aplicaţiei, precizează sursa citată. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CNAS: Sistemul informatic al cardului de sănătate este blocat Sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil de marţi dimineaţa de la ora 8,30 din cauza unor probleme tehnice, precizează CNAS pe site-ul său.
CNAS a lansat sistemul informatic integrat pentru dosarul electronic de sănătate Bucureşti, 18 mar /Agerpres/ - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat, vineri, proiectul sistemului informatic integrat pentru dosarul electronic de sănătate finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
Sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate, indisponibil din cauza unor probleme tehnice Sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil din cauza unor probleme tehnice de comunicaţie între unele componente ale sistemului, potrivit unei informări postate, luni, pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
Lucian Duţă: Sistemul informatic al CNAS funcţionează la parametri normali Bucureşti, 16 ian /Agerpres/ - Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că sistemul informatic al CNAS funcţionează la parametri normali.
CNAS asigură că va remedia în timpul cel mai scurt defecţiunea la sistemul informatic Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le garantează clienţilor şi partenerilor săi că va remedia în timpul cel mai scurt disfuncţionalităţile la sistemul informatic, repunând urgent în funcţiune acest sistem 'a cărui performanţă este garantată', se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES...
CNAS: S-au depus mai multe oferte pentru asigurarea mentenanţei sistemului informatic al cardului de sănătate Bucureşti, 10 mai /Agerpres/- Mai multe oferte au fost depuse pentru asigurarea mentenanţei şi suportului tehnic pentru sistemul informatic al cardului de sănătate şi pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate, a anunţat marţi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) într-un comunicat...