Cele mai citite
 


Argeş: Vicepreşedintele CJ Florea Costache a murit în urma unei afecţiuni cronice
duminică, 16 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 16 ian /Agerpres/ - Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Florea Costache, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe fondul agravării unei afecţiuni cronice de care suferea de mai multă vreme.
Potrivit reprezentanţilor CJ Argeş, Florea Costache a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese internat în comă, în urmă cu o săptămână, pe fondul unei afecţiuni hepatice.
'Spirit pragmatic, riguros, cu o experienţă profesională bogată, Florea Costache s-a identificat cu imaginea Consiliului Judeţean Argeş. A fost o personalitate respectată, care şi-a adus contribuţia la dezvoltarea judeţului prin implementarea a numeroase proiecte de infrastructură', se arată într-un mesaj de condoleanţe transmis duminică de conducerea CJ Argeş.
Florea Costache s-a născut pe 18 iulie 1954 în comuna argeşeană Izvoru şi era de profesie inginer. A fost primul preşedinte al CJ Argeş, în perioada 1992-1996, apoi vicepreşedinte al instituţiei pe durata a patru mandate, din anul 1996 până în prezent.
În plan politic, Florea Costache ocupa funcţia de vicepreşedinte al PSD Argeş. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Doi pacienţi internaţi la SJU cu gripă şi alte afecţiuni au murit; numărul deceselor a ajuns la nouă Doi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră şi alte afecţiuni au murit în ultimele 24 de ore, după ce şapte decese din cauze similare s-au înregistrat în luna februarie în aceeaşi unitate medicală.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...
Argeş: Alte şapte persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 27 Alte şapte persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, ridicând la 27 numărul pacienţilor aflaţi sub supraveghere şi tratament, conform datelor raportate duminică de conducerea unităţii medicale.
Argeş: Încă şapte persoane internate cu suspiciuni de gripă la SJU Piteşti Încă şapte persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, conform datelor raportate joi de conducerea unităţii medicale.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: O treime din cei 15 pacienţi internaţi cu gripă la SJU sunt copii O treime dintre cei 15 pacienţi internaţi cu gripă sezonieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti sunt copii, conform datelor raportate sâmbătă de conducerea unităţii medicale.