Cele mai citite
 


Cristina Niţă, lider de sindicat la Institutul ORL: Dorim o audienţă la ministru, pentru a ni se motiva reorganizarea
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul de sindicat din Institutul de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă', Cristina Niţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că angajaţii instituţiei au decis această formă de protest spontan - întreruperea lucrului - pentru a sensibiliza autorităţile, solicitând ministrului Sănătăţii o audienţă pentru a li se motiva decizia reorganizării.
'Noi dorim o audienţă la ministru în care să ne explice care au fost motivele deciziei de reorganizare. Spitalul are excedent, a încheiat anul cu rezultate bune. Angajaţii nu sunt de acord cu pierderea personalităţii juridice şi cu reorganizarea ca centru pe lângă Spitalul Universitar, dacă nu li se dă garanţia că institutul nu se va desfiinţa, că anumite departamente nu vor fi desfiinţate şi personalul afectat', a spus Cristina Niţă.
Aceasta a adăugat că dezbaterea publică pe proiectul de act normativ s-a încheiat duminică şi nu s-a primit nicio invitaţie din partea Ministerului Sănătăţii.
În curtea spitalului protestează angajaţii din tura de dimineaţă, care au oprit lucrul, mai puţin cei care asigură consultaţiile pe secţii şi urgenţele. Nu se operează şi nu se internează, a precizat liderul de sindicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Protest al angajaţilor de la Institutul ORL 'Dorin Hociotă' Angajaţii de la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie ORL 'Prof. dr. Dorin Hociotă' din Capitală protestează faţă de decizia MS de a comasa institutul cu Spitalul Universitar.
Protest suspendat al angajaţilor de la Institutul de Fonoaudiologie 'Prof.dr. Dorin Hociotă'' Bucureşti, 14 feb /Agerpres/ - Angajaţii Institutului de Fonoaudiologie 'Dorin Hoceotă' au suspendat protestul declanşat săptămâna trecută, întrucât vineri au fost chemaţi la Ministerul Sănătăţii pentru a rediscuta situaţia institutului.
Angajaţii Institutului ORL din Bucureşti au întrerupt lucrul, în semn de protest faţă de reorganizarea instituţiei Angajaţii Institutului de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă' au întrerupt, luni, activitatea, în semn de protest faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a reorganiza institutul şi de a-l transforma în centru, fără personalitate juridică, pe lângă Spitalul Universitar...
Angajaţii Institutului ORL, decişi să protesteze până când reprezentanţii MS se vor întâlni cu ei Angajaţii Institutului de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă' au decis luni să picheteze instituţia până când reprezentanţii Ministerului Sănătăţii (MS) vor accepta să discute cu aceştia.
Scrisoare de protest a angajaţilor Institutului ORL ''Prof. D. Hociotă'' Angajaţii din Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL ''Prof. dr. Dorin Hociotă'' din Bucureşti au adresat o scrisoare deschisă ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, în care protestează faţă de propunerea de comasare a instituţiei cu Spitalul Universitar de Urgenţă.
Gorj: Protest spontan la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Suseni Aproximativ zece angajaţi ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Suseni au protestat, luni, din cauză că trebuie să înapoieze sporul de 75% pe care l-au primit în anul 2010.