Cele mai citite
 


Iaşi: A murit una din cele trei persoane diagnosticate cu virusul gripei noi
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul de 60 de ani, internat la Clinica de Anestezie - Terapie Intensivă de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, diagnosticat, în urmă cu o săptămână, cu gripa de tip A/H1N1, a murit, în noaptea de duminică spre luni, au informat reprezentanţii unităţii medicale.
Ieşeanul prezenta şi alte complicaţii infecţioase severe.
De aproximativ 10 zile, el era intubat, starea lui de sănătate fiind foarte gravă.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, a declarat că bărbatul a efectuat o călătorie în Egipt în perioada sărbătorilor de iarnă.
În cursul săptămânii trecute au mai fost diagnosticate alte două cazuri, la două persoane de 31 de ani, una dintre acestea fiind o femeie care s-a întors din Italia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Iaşi: Numărul persoanelor confirmate cu gripă de tip nou a ajuns la trei Specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au mai confirmat, în ultimele ore, un caz de gripă de tip AH1N1 în municipiul Iaşi.
Iaşi: O lehuză, primul deces din cauza virusului gripei pandemice Iaşi, 15 dec /Agerpres/ - Autorităţile sanitare ieşene recunosc faptul că, în urmă cu două zile, a fost înregistrat primul deces în cazul unei persoane infectate cu virusul gripal A/H1N1.
Iaşi: Un nou deces în rândul celor cu A/H1N1 de la ATI 'Sf. Spiridon' Femeia din Rădăuţi care a fost internată la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi după ce a fost diagnosticată cu virusul pandemic a murit miercuri, susţin autorităţile sanitare.