Cele mai citite
 


Teleorman: CJ nu-şi poate exercita prerogativele legale la Spitalul Judeţean
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Teleorman se află în imposibilitatea de a-şi exercita prerogativele legale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, după ce prefectul judeţului, Teodor Niţulescu, a atacat în contencios administrativ o hotărâre a CJ privind alcătuirea consiliului de administraţie de la acest spital.
Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, pe baza reglementărilor stabilite de Guvern privind descentralizarea din domeniul sănătăţii, CJ Teleorman a adoptat la 13 iulie 2010 o hotărâre de preluare a managementului asistenţei medicale pentru şapte unităţi sanitare publice cu paturi.
De asemenea, un alt motiv îl reprezintă contestarea de către acelaşi prefect a dispoziţiei preşedintelui CJ, Liviu Dragnea, privind numirea unui manager interimar la Spitalul de Urgenţă din Alexandria, după expirarea la 3 ianuarie a contractului fostului manager.
CJ consideră că organizarea concursului din 4 ianuarie pentru stabilirea noului manager a fost un 'simulacru' care încalcă prevederile legale, în condiţiile în care câştigător a fost declarat vechiul manager.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Situaţie 'tensionată' la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Alexandria, 7 ian /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman ar putea ajunge să solicite întoarcerea la Ministerul Sănătăţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria, deşi în vara anului trecut administraţia locală preluase unitatea sanitară, conform procesului de descentralizare iniţiat de...
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria are un nou manager Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, medicul Valentin Filip a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Teleorman: Conducerea Spitalului Judeţean din Alexandria refuză controlul CJ Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria a refuzat să prezinte vreun document reprezentanţilor Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, care a încercat să verifice
Teleorman: Demersuri pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat indicatorii şi documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii "Modernizare bloc operator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria", valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 2,6 milioane de lei.
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.