Cele mai citite
 


Arad: Unificarea spitalelor arădene este aproape de realizare
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unificarea unităţilor spitaliceşti din municipiul Arad se apropie de realizarea efectivă, licitaţia organizată pentru asigurarea consultanţei în ceea ce priveşte unificarea acestora fiind adjudecată luni.
'Licitaţia pentru asigurarea consultanţei în vederea unificării unităţilor spitaliceşti din municipiul Arad (Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă; Spitalul Clinic Municipal şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, n.red.) a fost adjudecată de către o firmă de profil din Ungaria, cu o experienţă bogată în restructurarea modernă a spitalelor la nivel european', a declarat luni Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Arad.
Potrivit sursei citate, firma respectivă, la care lucrează specialişti din mai multe ţări, a asigurat consultanţa în ceea ce priveşte restructurarea cu succes a aproximativ 50 de spitale.
CJ Arad se va întruni în această săptămână în şedinţă extraordinară pentru a emite hotărârea de unire a celor trei spitale, urmând ca Guvernul să certifice în foarte scurt timp unificarea acestora.
'În luna aprilie, noua unitate medicală formată din cele trei spitale arădene va semna, în premieră, un contract pe doi ani de zile cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate', a adăugat Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean de Urgenţă demarează campania '"Ghioceii prevenţiei cardiace" Consiliul Judeţean (CJ) şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), împreună cu membrii Comisiei consultative din care fac parte Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Patronatul Medicilor de Familie (MPF), pregătesc începerea campaniei intitulate "Ghioceii...
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
SCJU Arad are contract cu Hexi Pharma numai pentru săpun chirurgical Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad are contract cu firma Hexi Pharma numai pentru achiziţionarea de săpun chirurgical, produsul fiind folosit pentru igiena mâinilor personalului medical şi, potrivit testelor de sanitaţie efectuate, nu pune niciun fel de probleme, susţine conducerea SCJU.
Arad: Spitalul Matern, singurul din ţară atestat în folosirea operaţiei de cezariană 'Vejnovic' Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Arad, singurul din ţară atestat în folosirea tehnicii operaţiei de cezariană 'Vejnovic' de către autorul ei, a prezentat această tehnică în cadrul unei manifestări cu caracter ştiinţific intitulată 'Consilium Semestrae Arădean'- ediţia a II-a.
Arad: Secţia de Oftalmologie a SCJU a fost dotată cu aparatură performantă de 100.000 de euro, pentru operaţiile de cataractă Secţia de Oftalmologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a fost dotată recent cu aparatură performantă în valoare de 100.000 de euro, astfel că se pot efectua operaţii de cataractă, în mod gratuit, a anunţat, miercuri, dr. Roxana Trînc, medic primar oftalmolog, şeful acestei secţii...
Provocări în domeniul sănătăţii descoperite în urma campaniei de informare şi de screening cardiovascular derulată în Sebiş, jud. Arad Consiliul Judeţean Arad şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, împreună cu membrii Comisiei Consultative (din care fac parte Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Patronatul Medicilor de Familie Arad...