Cele mai citite
 


Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma unei petreceri organizate în interiorul instituţiei
luni, 17 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 17 ian /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a deschis, luni, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce conducerea unităţii a obţinut sponsorizări de la mai multe firme private, cu scopul de a organiza o petrecere de final de an în incinta spitalului.
Potrivit conducerii SJU Vaslui, în bugetul de cheltuieli pentru trimestrul patru din anul 2010 unitatea a avut prevăzută suma de 10.000 de lei, bani care trebuiau atraşi din sponsorizări.
'Suma a venit de la 4 societăţi comerciale şi a fost cheltuită în proporţie de 75 la sută pentru organizarea finalului de an la Spitalul de Urgenţă. În fiecare an s-a făcut aşa ceva', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.
Conducerea CJ Vaslui, instituţie în subordinea căreia se află spitalul încă de anul trecut, nu este de acord cu această practică şi a dispus efectuarea unei anchete pentru a vedea exact ce bani au venit din sponsorizări şi cum au fost ei cheltuiţi.
'Nu sunt de acord cu strângerea banilor de la firme private pentru petreceri. Noi am aflat de acest lucru mai târziu şi am decis să verificăm documentele să vedem exact ce bani au venit şi de unde. Cel mai grav mi se pare faptul că acea petrecere a fost organizată în incinta spitalului. Voi analiza situaţia, iar cei vinovaţi vor fi sancţionaţi', a declarat preşedintele CJ Vaslui Vasile Mihalachi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii sanitare, fiind cel mai probabil aruncat ca deşeu biologic.
Vaslui: Anchetă la SJU în cazul unei femei trimise acasă cu sarcina oprită din evoluţie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă după ce o femeie a reclamat faptul că a fost trimisă acasă de un medic ginecolog din spital, deşi avea un act medical doveditor, eliberat de o clinică privată, potrivit căruia sarcina sa era oprită din evoluţie.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Vaslui: Posibil focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică după ce doi pacienţi internaţi în Secţia Chirurgie a unităţii medicale s-au îmbolnăvit, medicii suspectând existenţa unui focar de infecţii nosocomiale.