Cele mai citite
 


Preşedintele american Donald Trump a semnat luni, în Biroul Oval, un decret care pune capăt participării SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific (TPP), negociat intens timp de mai mulţi ani de administraţia Obama, transmite AFP.
Plafoanele de decontări pentru asiguraţi ale celor 11 laboratoare de analize medicale aflate în relaţii contractuale cu CJAS Mehedinţi vor fi majorate cu 23% în anul 2017, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa (PSD), a solicitat, marţi, în timpul discursului susţinut în Piaţa Unirii, lansarea unui proiect de ţară care să vizeze eradicarea sărăciei.
O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani a fost implicată marţi într-un accident de circulaţie care a avut loc la câteva sute de metri de unitatea medicală, pacienta şi echipajul maşinii de salvare reuşind să scape fără probleme din acest eveniment.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, a declarat marţi, pentru AGERPRES că pe DN 5, în direcţia Giurgiu-Bucureşti, se circulă pe o singură bandă de mers şi echipajele de poliţie rutieră asigură zona, deoarece se execută manevre pentru repunerea pe carosabil a unui TIR răsturnat.
Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu decedat marţi dimineaţă, afirmă, într-o scrisoare deschisă transmisă AGERPRES, că "lovitura fatală" i-a fost dată tatălui său, încarcerat după condamnarea primită pe 5 iunie 2014, de bacteria stafilococul auriu, "cu care a fost contaminat în condiţiile inumane din închisoare".
Mai multe judeţe din România, în special din regiunea Transilvaniei, prezintă zone cu un nivel ridicat de poluare cu radon, zone în care se află instituţii publice, inclusiv şcoli şi grădiniţe, dar şi peşteri foarte vizitate, arată cele mai noi măsurători făcute de o echipă de specialişti de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj.
Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, marţi, în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa din municipiul Piteşti.
Pompierii militari au salvat, în perioada 16-22 ianuarie, 71 de persoane şi au stins 524 de incendii, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) remis, luni, AGERPRES.
Autorităţile germane au finalizat în weekend sacrificarea a aproximativ 45.000 de curcani şi alte câteva mii de păsări urmează să fie eutanasiate săptămâna aceasta, după ce virusul gripei aviare H5N8 a fost descoperit la mai multe ferme, transmite Reuters.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare