Cele mai citite
 


Migrenele pot fi combătute cu un remediu pe cât de simplu, pe atât de la îndemână, scrie marţi 7sur7.be, afirmând că durerile de cap pot trece fără aspirină, odihnă sau perdele trase, apelând doar la un amestec de apă, sare şi lămâie.

 

 

 

 

 

 

Sarmale, caltaboș, cozonac și, bineînţeles, tortul de ciocolată asezonat cu șampanie din belşug în noaptea de revelion - toate aceste delicii care ne-au desfătat de sărbători se fac simțite acum, când încercăm să închidem nasturii la haine. 

 

 

Venirea sezonului rece te provoacă la schimbări. Pregăteşti hainele groase pentru tine şi cei dragi, înlocuieşti produsele destinate îngrijirii pielii cu cele care te protejează de frig şi te asiguri că radiatoarele şi caloriferele sunt perfect funcţionale. Acestea din urmă încălzesc aerul din casă, dar îl și usucă totodată. Aerul fără suficientă umiditate determină epuizarea fluidelor din organism prin transpirație şi duce la deshidratare.  

Cercetători de la Universitatea din Birmingham (Marea Britanie) au arătat că, bând 500 ml de apă înaintea fiecărei mese, persoanele obeze pierd în greutate în mod eficient, conform unui studiu publicat în ultimul număr al revistei 'Obesity', informează lalibre.be.

 

 

Conform studiului calitativ realizat în luna februarie de Exact Cercetare și Consultanță, au fost identificate principalele momente de consum ale celor 2 categorii de apă îmbuteliată, criteriile după care acestea sunt consumate, precum și avantajele și dezavantajele aduse de consumul acestora. În plus, participanții la studiu au menționat motivele pentru care s-au orientat spre anumite mărci de apă îmbuteliată.  

 

 

Nera Kritis aduce in Romania noua apa pentru copii – „Disney Water”, cu un design inspirat din faimoasele desene animate Disney, atat de apreciate de cei mici. Noua sticla „Disney Water” e ideala atat pentru copiii cu varste de pana in 3 ani, datorita capacului protector care controleaza fluxul apei si dimensiunilor sticlei de 0,33l potrivita pentru manutele acestora, dar si pentru copiii mai mari, acestia fiind fascinati de aspectul sticlelor colorate. 

 

 

 

Lamaile sunt citrice bogate in vitamina C care iti sporesc frumusetea prin reintinerirea pielii dinlauntru spre inafara, aducand stralucire fetei tale. Unul dintre beneficiile majore ale bautului de apa cu lamaie este ca paveaza calea spre o mai rapida pierdere in greutate, actionand astfel ca un excelent remediu pentru slabit. 

 
 
 
“O dimineata mai proasta ca asta nu se putea!” – o afirmatie pe care cu totii am folosit-o de cateva ori in viata, atunci cand masina a facut pana in drum spre munca, avionul cu care pleci in vacanta mult visata intarzie o ora si probabil vei pierde avionul de legatura, iti este foame si autobuzul in care te afli este blocat in trafic cu un copil care nu se mai opreste din plans etc.

 

 

Ne-am obişnuit să credem că ridurile apar doar din cauza vârstei, a lipsei de hidratare sau a unui stil haotic de viaţă! Dar ştiaţi că există şi riduri de somn?

Dormitul incorect nu produce doar riduri de somn, ci  poate afecta tot organismul!

 

 

 

 Ce putem să facem în această perioadă, în ianuarie, în luna în care ne revenim după multe-multe petreceri? Despre hidratare și detoxifiere, cu nutriționistul dietetician Maria Varga. 

Pagina precedenta | Pagina urmatoare