Cele mai citite
 


 

 

 

 

 

Dr. OZ, celebrul medic din Statele Unite, vine pe 25 mai 2016 la Bucuresti, la Sala Palatului, pentru a de impartasi din cunostiintele sale despre cum sa avem si sa ducem o viata sanatoasa.
Mai multe detalii pe pagina oficiala http://droz.ro 

“Dezvoltarea programelor de voluntariat in ingrijiri paliative la nivel national” este proiectul initiat de HOSPICE Casa Sperantei, derulat in perioada aprilie 2014- aprilie 2016, in parteneriat cu Hospice Emanuel Oradea si Asociatia Lumina Bacau, cu finantare prin granturile SEE 2009– 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania .
Proiectul pune la dispozitie instrumente practice pentru identificarea, recrutarea, instruirea si motivarea acelor persoane din comunitate care au capacitatea de a mobiliza grupuri de voluntari cu dorinta si resurse interioare pentru a se pune benevol, cu toata seriozitatea si responsabilitatea in slujba bolnavilor incurabili, ajutandu-i cat pot ei de bine sa se bucure de fiecare clipa de viata. 

 

 

 

 

 

Dr. OZ, celebrul medic din Statele Unite, vine pe 25 mai 2016 la Bucuresti, la Sala Palatului, pentru a de impartasi din cunostiintele sale despre cum sa avem si sa ducem o viata sanatoasa.
Mai multe detalii pe pagina oficiala http://droz.ro 

 

 

 

 

Ce este si cand este nevoie de terapia de extirpare de nerv?

 

 

 

Cine? - campania "Doneaza sange! Fii erou!", proiect al Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti
Cand? - 18-22 mai 2015, intre orele 08:00 - 22:00
Unde? - Holul de Onoare al Facultatii de Medicina "Carol Davila" Bucuresti
Cum? - hidratat, hranit bine si cu dorinta de a face un bine. 

 

 

Ne-am obişnuit să credem că ridurile apar doar din cauza vârstei, a lipsei de hidratare sau a unui stil haotic de viaţă! Dar ştiaţi că există şi riduri de somn?

Dormitul incorect nu produce doar riduri de somn, ci  poate afecta tot organismul!

 

 

 

 Ce putem să facem în această perioadă, în ianuarie, în luna în care ne revenim după multe-multe petreceri? Despre hidratare și detoxifiere, cu nutriționistul dietetician Maria Varga. 

 

 

 

 

Acest episod s-ar putea sa te bucure. Urmareste-l pentru a afla din ce moment se poate considera ca o persoana este dependenta de alcool! 

 

 

 

Marea majoritate a fumatorilor refuza sa creada ca ar fi dependenti de fumat. Adfica refuza sa creada ca nicotina ar fi un drog. Cine are dreptate in aceasta disputa?
Daca fumezi esti de fapt dependent? 

 

 

Gama de afecțiuni pe care plămânul poate să le aibă este foarte largă. Plămânul are mai multe funcții: cea respiratorie, la nivelul lui au loc schimburile gazoase între organism și aerul atmosferic , cea de depozit, la nivelul lui, la repaus, este depozitat sângele circulant din corp, dar și o funcție metabolică

Pagina precedenta | Pagina urmatoare