Cele mai citite
 


 

 

 

 

 

Au ramas mai putin de 2 saptamani pana la intalnirea cu celebrul Dr. Oz, care va veni pentru prima data in Romania pentru a sustine conferinta „Take your life to the next level”. Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr. Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00. Iar locurile la conferinta sustinuta de Dr. Oz se epuizeaza rapid.  

Matrix Drops Picaturi

 

 

 

Se spune ca femeile sunt inzestrate cu al saselea simt: intuitia. Ele presimt schimbari ale mediului extern, de multe ori cu precizia unui ceas elvetian. Deseori, din dorinta de a ajuta, acordam cel mai bun sfat, cea mai sincera remarca ori ajutor indiferent de natura lui, fie ca ne aflam in rolul de mama, sotie, prietena sau iubita. Dar pe noi, cine ne intelege? 

 

 

Ne-am organizat pe ultima sută de metri și te anunțăm că organizăm o tabără spirituală de Paște la Gura Portiței pe tema TANTRA YOGA .

3 zile spirituale (30 aprilie - 2 mai) în care veți învăța să vă controlați energia creatoare, să o sublimați și transmutați astfel încât relațiile voastre să fie încununate de iubire autentică chiar și după ani de zile de comuniune în cuplu. 

Scoala-Iubirii

 

 

Daca te prinde ora 3 noaptea, iar tu inca mai numeri oite, cele 8 ore de somn neintrerupte fiind doar o poveste frumoasa pentru tine, atunci yoga te-ar putea ajuta. Pe termen scurt odihna insuficienta, dupa cum avertizeaza cercetatorii de la Harvard, afecteaza gandirea, starea de spirit si abilitatea de a retine informatii si poate creste riscul pentru diferite accidente. 

 

Reflexoterapie

 

Numeroase studii au demonstrat ca reflexoterapia combate anxietatea si durerile, mai ales in cazul bolnavilor de cancer gastric si de ficat. Este dovedit clinic ca aceasta tehnica de masaj induce o stare de relaxare in tot corpul si alunga stresul, insa acestea nu sunt singurele afectiuni ameliorate prin reflexoterapie. Si in cazul durerilor de spate, gat, articulare sau migrene rezultatul este acelasi. Bogdan Begligiu, terapeut la cabinetul de masaj Tummo Reiki iti spune cum iti poti aplica si acasa autotratamentul pentru a ameliora durerile. 

 

Dr. albu selectionskitul 5 zile -5

 

O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nici o alimentatie dusa la extreme, insa este intotdeauna eficienta pentru corp, cat timp nu-ti privezi organismul de nutrienti esentiali. Sucurile de fructe si legume pot fi o modalitate foarte buna de a initia procesul de slabire sau a da un restart in perioadele de platou, dar si pentru sustinere sistemului imunitar si celui digestiv care uneori are nevoie de o pauza. 

 

 

 

 

 

Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex,  Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. Cursurile  au fost tinute de Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting (Reprogramarea Matricei Mentale) si unul dintre cei 29  Master EFT din lume.  Matrix Reimprinting este o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie.  

 

 

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina mari neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic . De aceea nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească 

Dr. Horatiu Albu

 

 

In Romania, obezitatea afecteaza peste 20% dintre romanii cu varsta peste 18 ani, conform ultimului studiu realizat de Asociatia Romana pentru Studiul Obezitatii. Ce se petrece la nivel de celula atunci cand ne ingrasam? Raspunsul il ofera Medicina Ortomoleculara prin Dr. Horatiu Albu, presedintele Societatii de Medicina Ortomoleculara din Romania, care ne explica preceptele acestei ramuri ale medicinii si cum o putem aplica in strategia de eliminare a excesului ponderal. 

 

 

Access Bars

 

 

Terapia Access Bars este o metoda relativ noua patrunsa in Romania, insa din ce in ce mai multe persoane vin la cursuri pentru a invata sa-si schimbe perspectiva asupra vietii. Acest procedeu energetic consta in atingerea a 32 de puncte diferite care te asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut legate de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba. 

 

 

Pagina precedenta | Pagina urmatoare