Cele mai citite
 


IMG 1052

 

 

Fie ca problema este data de o acnee severa, fie ca este vorba de descuamarea pielii sau chiar cuperoza, tenul da semnalul de alarma ca ceva a iesit de pe traiectoria normalului. Piata cosmetica abunda de asa zisele produse minune, adevarate bombe cu ceas incarcate cu substante nocive si gata-gata sa strice echilibrul natural al tenului. Cine s-ar fi gandit ca pentru tenul uleios solutia este tot... uleiul?  

Conform celui mai recent studiu la nivel urban comandat de Omega Pharma România şi Paranix, implementat cu ajutorul Exact Cercetare şi Consultanţă, 79% dintre respondenţii cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani declară că au avut păduchi de cap, iar 21% cred că pediculoza este o problemă de igienă personală. Reacţia majorităţii românilor atunci când află că au pediculoză este predominant una de jenă.  

 

 

 

 

 

 

Anual sunt diagnosticate aproximativ 200 000 de noi cazuri de cancer de piele, unde melanomul (una din cele mai agresive tumori maligne) este unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapida crestere in ceea ce priveste numarul de noi cazuri pe an.

Natulique

 

 

Cand vine vorba de produse de infrumusetare, efectele ingredientelor pe care le contin pot fi mai daunatoare pentru piele decat ne putem imagina. Industria cosmeticelor utilizeaza mii de substante chimice sintetice in produsele sale, in absolut toate, de la ruj la sampon si vopsea de par. 

 

 

 

 

Tratament complex de rejuvenare cutanata, de tratare a cicatricilor si diminuarea vergeturilor, avand la baza tehnologia ELOS si radiofrecventa bipolara fractionata a caror eficienta a fost confirmata prin rezultatele clinice obtinute in anii de folosire de catre medicii esteticieni cu experienta.  

 

 

Pentru orice copil, mai ales in primii ani, contactul cu exteriorul este un continuu test de adaptabilitate. O lume complet necunoscuta, noua, in care puiul tau este expus la numerosi stimuli, iar pielea lui delicata prezinta o sensibilitate accentuata chiar si la cea mai mica atingere. 

 

 

 

 

Monitorizarea alunitelor (nevi) este in primul rand o sarcina personala, deoarece fiecare dintre noi isi cunoaste cel mai bine propriul corp si este primul care poate observa orice schimbare aparuta. 

1

 

 

 

Esti constienta ca majoritatea produselor conventionale de ingrijire, in special sampoanele si vopselele de par, fie ca sunt profesionale sau pentru acasa contin numeroase ingrediente sintetice? Stii ca toate aceste chimicale raman in corpul tau mult timp dupa folosirea produselor, astupa porii si nu mai lasa pielea sa se oxigeneze, aspecte care in timp duc la iritatii si alergii? 

 
 

 

 

Campania Gerovital desfăşoară în perioada 8 aprilie-22 mai 2016 o campanie de relansare a gamei Gerovital Plant într-o nouă formulă, dezvoltată de cercetătorii de la Cluj, cu ulei organic din floare de mac, potrivit unui comunicat al companiei.

Sapunuri naturale

 

Cu totii incercam sa minimizam cantitatea de toxine care ne intra in corp. Mancam mai sanatos, bem apa purificata, realizam chiar si programe de detoxifere. Ceea ce insa putini oameni constientizeaza este cantitatea de toxine pe care o absorbim prin piele. Iar sapunul, unul dintre cele mai folosite produse pe parcursul unei zile contine numeroase chimicale suspecte, vopseluri, arome, substante despre care nici nu stim ca ar trebui sa ne ferim. 

 

 

Pagina precedenta | Pagina urmatoare