Cele mai citite
 


 

 

 

S-a remarcat ca una dintre cele mai populare cereri la magazinele naturiste este cea pentru produse care sa ajute natural la alinarea durerilor de stomac. Oamenii, de la pacientii cu cancer la parintii cu bebelusi suferind de colici, incearca sa caute cea mai sigura si eficienta modalitate de a face fata durerilor de stomac.  

urzici-1.jpg

 
Urzicile au proprietati cu adevarat miraculoase, de aceea mai sunt numite si "miracolul verde" sau "focul care vindeca". Luna martie este si cea in care incep sa-si faca aparitia prin piete. De asemenea, daca inca nu v-ati cumparat cateva gramajoare pentru a le gati, ar fi bine s-o faceti, pentru ca vitaminele si mineralele pe care le contin urzicile sunt ideale in tratarea asteniei si ajuta la acomodarea organismului la noul anotimp.  
 

cartofi cruzi

 

 

Pentru cei care nu stiu, cartofii au un continut bogat in nutrienti, inclusiv vitamine A si C, o gama de vitamine B, precum si minerale, calciu, fier, fosfor si potasiu. Sunt si o sursa buna de fibre si proteine, contin antioxidanti si calmeaza sistemul digestiv. 

 
 
 

bicarbonatul de sodiu

 

 

 

Bicarbonatul de sodiu este un produs ce se gaseste in multe case, folosit atat pentru gatit cat si la curatatenie – insa sunt sanse mari sa nu il folosesti  la adevarata sa valoare. 

 
 

La noi, floarea galbenă de păpădie o întâlneşti pe orice petec de pământ scăldat de soare. Frunzele sale verzi, cu un gust amărui, asemănătoare celor de rucola, cu care se înrudeşte, pot fi un ingredient important în salata de primăvară.

Uleiurile cosmetice ajută la o mai bună îngrijire a pielii şi tenului graţie conţinutului lor de vitamine şi substanţe nutritive sănătoase. Dar ele trebuie utilizate cu precauţie, atrag atenţia medici dermatologi din Germania, care explică cum şi cine poate folosi aceste produse, conform DPA.

Urzica este un aliment, dar reprezintă, în acelaşi timp, şi un medicament, având efecte miraculoase asupra organismului.

Un tratament vechi de peste 1.000 de ani pentru infecţii oculare ar putea deţine cheia pentru distrugerea superbacteriilor rezistente la antibiotice, bazându-se pe un amestec de ceapă, usturoi şi o parte a stomacului de vacă, au anunţat experţii britanici citaţi de BBC.

 

 

 

Fitoterapia (phyton = planta + therapea = tratament) este o stiinta straveche, care foloseste plantele medicinale, numite si oficinale, in scopul vindecarii. Odata cu descoperirile stiintifice ale secolului XX, fitoterapia a ieşit din empirism, punandu-se bazele terapeuticii cu plante pe baze stiintifice. 

 

 

 

 

Pentru a ne proteja sănătatea și a ne feri pe cât posibil de riscurile la care suntem expuși ar trebui să utilizăm cea mai eficientă modalitate de detoxifiere și anume: detoxifierea pe cale natural oferita de diete-sanatoase.ro.  

Pagina precedenta | Pagina urmatoare