Cele mai citite
 


Ultimele articole
Wargha Enayati, fondatorul sistemului privat de sănătate modern, intră în acţionariatul Intermedicas prin achiziţionarea pachetului majoritar de 51%, potrivit unui comunicat al companiei remis AGERPRES.
Persoanele care suferă de stres pe termen lung ar putea avea un risc mai mare de a deveni obeze, potrivit unei cercetări realizate de o echipă de oameni de ştiinţă de la University College London (UCL) care a analizat nivelul de cortizol din mostre de păr prelevate de la participanţii la studiu.
Doi cercetători, din Statele Unite ale Americii şi Germania, susţin că au găsit o cale mai eficientă prin care pot fi identificate indiciilor ce pot indica dacă un adolescent prezintă riscul de a deveni consumator de diferite substanţe, precum drogurile, informează duminică Xinhua.
Noi antibiotice trebuie să fie dezvoltate de urgenţă pentru a combate 12 familii de bacterii, din cauza riscurilor pe care le reprezintă rezistenţa lor la tratamentele actuale, a declarat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), descriind aceşti agenţi patogeni ca fiind cel mai mare pericol pentru sănătatea umană, transmit AFP şi Reuters.
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, s-a întâlnit luni cu părinţii şi reprezentanţii copiilor cu dizabilităţi, context în care demnitarul i-a asigurat pe aceştia că va depune toate eforturile necesare pentru ca drepturile copiilor să fie respectate şi niciunul dintre ei să nu sufere din cauza cadrului legislativ.
Huawei a lansat Smart Fitness Watch
marţi, 28 februarie 2017 :: Stiri
Huawei Consumer Business Group a lansat Smart Fitness Watch, o nouă categorie de accesorii inteligente care combină aplicaţiile inteligente integrate într-un smartwatch premium, şi abilităţile de consiliere şi monitorizare ale unui dispozitiv de fitness de ultimă generaţie Huawei Watch 2, toate sub forma unui ceas cu o formă clasică, potrivit unui comunicat al companiei remis, luni, AGERPRES.
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua o anchetă în cazul decesului unor pacienţi de la Spitalul Filantropia din Craiova, după ce li s-au făcut transfuzii de sânge.
Bucureştenii din Sectorul 1 pot face, de la începutul lunii martie până pe 31 mai, la complexul multifuncţional Caraiman, teste gratuite pentru depistarea virusurilor hepatice B şi C, precum şi a unor infecţii cu transmitere sexuală - sifilis şi HIV.
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş şi Universitatea Medicală Wroclaw din Polonia au semnat, la Târgu Mureş, un acord de cooperare care va permite un acces reciproc la resursele educaţionale şi ştiinţifice ale celor instituţii de învăţământ superior.
Consiliul Judeţean (CJ) Arad are nevoie de aproximativ 35 milioane de euro pentru realizarea de investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele administraţiei judeţene, Iustin Cionca.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare