Cele mai citite
 


Ultimele articole
Oratori şi artişti au împărtăşit duminică, pe scena Sălii Radio, ideile lor inovatoare din tehnologie, medicină, sociologie, antreprenoriat şi educaţie provocând publicul, ghidaţi de tema 'Ahead of Time', în cadrul celei de-a opta ediţii a TEDxBucharest.
Comunicat de presă - SABIF
luni, 24 octombrie 2016 :: Stiri
Derularea coordonării naţionale a activităţilor de transplant care cade în competenţa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov respectiv şi coordonarea transportului de organe, precum şi a echipelor medicale care efectuează prelevarea/transplantul de organe, nu are de suferit şi nici nu exista pericolul ca aceasta activitate să fie întreruptă.
Comunicat de presă - PNL Maramureş
luni, 24 octombrie 2016 :: Stiri
PNL Maramureş, dedicat oamenilor
Comunicat de presă - ISU Sibiu
luni, 24 octombrie 2016 :: Stiri
COMUNICAT DE PRESÃ
Comunicat de presă - IPJ Argeş
luni, 24 octombrie 2016 :: Stiri
Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri
Gradul de satisfacţie al pacienţilor care au fost trataţi într-un spital va fi testat pe baza unui chestionar pe care îl vor primi prin SMS la externare, a declarat duminică ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, într-un interviu acordat Digi24.
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat duminică, într-o emisiune a postului Digi24, că legea vaccinării va fi disponibilă în următoarele săptămâni, menţionând că decizia privind viitorul act normativ va fi asumată de către Guvern.
Contractul managerilor de spitale va fi schimbat în mod semnificativ, astfel încât indicatorii de performanţă să reflecte gradul de satisfacţie şi siguranţa pacientului, a declarat duminică ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru Digi24.
Lynlee, o fetiţă din statul american Texas, arată ca orice copil normal de vârsta ei, însă ea s-a născut "de două ori", o dată în martie şi a doua oară în iunie, după ce a supravieţuit unei intervenţii medicale de îndepărtare a unei tumori rare, informează Xinhua.
Piraţii somalezi au eliberat 26 de ostatici asiatici capturaţi în urmă cu aproape cinci ani după un atac asupra vasului lor de pescuit, ultimul dintr-o lungă serie de acte de piraterie împotriva unor nave comerciale, au anunţat sâmbătă negociatorii, potrivit AFP.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare