CautareATENTIE

Aceste informatii au doar scop informativ si in niciun caz nu trebuie sa inlocuiasca recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu trebuie sa folositi aceste informatii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament. Medipedia nu isi asuma responsabilitatea asupra efectelor pe care le poate avea folosirea acestor informatii in alte scopuri decat au fost oferite.

EXEMESTAN ALVOGEN 25 mg
Denumire EXEMESTAN ALVOGEN 25 mg
Denumire comuna internationala EXEMESTANUM
Actiune terapeutica ANTAGONISTI HORMONALI SI SUBSTANTE INRUDITE INHIBITORI ENZIMATICI
Prescriptie P-RF - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala care se retine la farmacie
Forma farmaceutica Comprimate filmate
Concentratia 25mg
Ambalaj Cutie cu 9 blist. PVC-PVDC/Al x 10 compr. film.
Valabilitate ambalaj 2 ani
Cod ATC L02BG06
Firma - Tara producatoare EIRGEN PHARMA LTD. - IRLANDA
Autorizatie de punere pe piata ALVOGEN IPCo S.a.r.l - LUXEMBURG

Ai un comentariu sau o intrebare despre EXEMESTAN ALVOGEN 25 mg ? Intreaba pe forum:  
Nume afisat:
E-mail (optional):
Intrebare:

Introduceti codul de mai sus:>> bebe (vizitator) : Cum vi se pare tratamentul cu Exemestan Alvogen? Este mai bun decat Kyaresta?
>> Voica florentina (vizitator) : Pana acum am facut Faslodex dar am inceput sa fac alergie si mi-a fost recomandat exemestan este ok?
>> Fifi (vizitator) : Pana acum am facut Faslodex dar am inceput sa fac alergie si mi-a fost recomandat exemestan este ok?
>> Dr. Vladoiu Mirela : da,
Citeste si...
Pacientele cu cancer mamar vor avea acces la analize de ultimă generaţie şi operaţii de reconstrucţie Pacientele care suferă de cancer mamar vor avea posibilitatea unui acces mai facil, din luna mai a acestui an, la tratamente şi la reconstrucţie mamară prin endoprotezare.
Suport gratuit pentru femeile afectate de cancer mamar și limfedem - Proiect realizat de Donna Medical Center în colaborare cu HOSPICE Casa Sperantei Începând cu 28 iulie 2014, femeile operate de cancer mamar vor putea participa GRATUIT la Grupul de Suport pentru Cancer Mamar și Limfedem, susținut de HOSPICE Casa Speranței și de Donna Medical Center, două organizații care se implică constant în susținerea comunității femeilor diagnosticate...
Harghita: Numărul cazurilor de cancer mamar este în creştere; în judeţ există un singur oncolog Numărul cazurilor de cancer de sân este în creştere în Harghita, această boală afectând persoane din ce în ce mai tinere, arată o cercetare efectuată în cadrul proiectului "Împreună pentru sănătatea sânului" şi făcută publică miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.
Cele mai vechi urme de cancer mamar identificate la un schelet egiptean O echipă de antropologi de la Universitatea din Jaen, sudul Spaniei, a identificat cele mai vechi urme de cancer mamar la un schelet descoperit în Egipt, vechi de 4.200 de ani, conform Reuters.
1,4 milioane de noi cazuri de cancer mamar, anual Alege să nu faci parte din statistici ! Alătură-te celei de-a treia ediții a campaniei despre cancerul de sân «Nu am făcut destul» și află cum să previi această afecțiune.
Cafeaua reduce riscul de cancer mamar Ceaşca de cafea de dimineaţă are şi alt efect în afara celui de a te trezi pentru o nouă zi, conform unei echipe de cercetători din Suedia care susţine că a descoperit faptul că populara băutură reduce şi riscul de producere a anumitor tipuri de cancer mamar, conform publicaţiei Irish Times.