suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: interpretare analize medicale
Pagina 2 din 2 << < 12
Autor Mesaje
Mona (vizitator)


Avatar

--
29-04-2011 22:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am facut analize pentru baiatul meu de 7 ani si a iesit TGO 43 si TGP 19
TGO e putin depasit . Ce indica acest fapt?
la analiza sangelui
-leucocite 6,77
-limfocite 43
-hematii 4,87
-hemoglobina 12,4
-indice distr eritrocitar- 15,7
-vsh-6
as vrea sa stiu daca aceste analize indica vreo afectiune si ce inseamna TGO marit.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
02-05-2011 22:28 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valorile sunt normale, nu aveti de ce sa va faceti griji.
SZCamelia (vizitator)


Avatar

--
24-06-2011 18:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
V-as ruga sa-mi interpretati urmatoarele analize:
-leucocite 10,20
-hematii 3,98
-hgb 10,8
-hct 32%
-limfocite 4,09
Numaratoare leucocite:
-segmentate 54%
-eosinofile 6%
-limfocite 32%
-monocite 8%
Biochimie:
-calciu seric 8,82
-ast-tgo 35 u/l
-alt-tgp 40 u/l
-sideremie (fier) 49,0 ug/dl
Mentionez ca aceste analize sunt ale unui baietel de 5 ani.Pofta de mancare foarte slaba, mancarime nazala si anala

Va multumesc!
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
26-06-2011 22:40 CitatCitat RăspundeRăspunde  
In conditiile mentionate ar fi bine sa ii faceti si un examen coproparazitologic, mai ales ca s-a evidentiat si acea eozinofilie.
maria mihailescu (vizitator)


Avatar

--
17-07-2011 13:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
bilirubina -D=0,10 , T=0,41mg
LDH=158 u/l , FA=67,9u/l ,
AST=13 u/l
ALT= 26 u/l
VSH= 31 m/1h
Hb=12,3 g
L=4390m3

va rog sa=mi spuneti si mie de ce boala sufar. va multumesc
IULIANA (vizitator)


Avatar

--
18-07-2011 18:17 CitatCitat RăspundeRăspunde  
toxoplasmoza igm ...0,060 negativ
toxoplasmoza igg....0.100ui/ml negativ
rubeola igm....0.080 negativ
rubeolaigg.....52.600ui/ml pozitiv
cytomegalovirus igm ...0.050 negativ
cytomegalovirus igg....12000 ui/ml pozitiv
serologie herpes igm >0.900 u /ml pozitiv
ac.anti HSV 1 si 2 igg 36600
ac.anti hsv 1si 2 igm ...o.1
Spuneti-mi si mie va rog ce reprezinta aceste valori.Va multumesc
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
19-07-2011 16:07 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru maria mihailescu : Din punctul de vedere al acestor analize nu suferiti de nicio boala, cu exceptia unei valori putin mai mare pentru VSH, restul sunt normale.
-pentru IULIANA: Nu am inteles despre ce tip de anticorpi vorbiti in rezultatul "serologie herpes igm >0.900 u /ml pozitiv" in conditiile in care "ac.anti hsv 1si 2 igm"sunt negativi. Sunteti insarcinata?
Razvan (vizitator)


Avatar

--
12-06-2012 17:07 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua! Sunt razvan si am 18 ani, practic culturism/fitness de aproximativ 2 ani. De vara trecuta am inceput sa folosesc suplimente nutritive/alimentare pt. a progresa in acest sport. Suplimentele pe care le'am folosit au fost: creatina, concentrate proteice si aminoacizi. Bineinteles cu pauza de o luna, 2 dupa fiecare folosire. Ultima data cand am terminat cu suplimentarea a fost acum o luna si cateva saptamani, dupa care am fost sfatuit sa fac niste analize medical. Acestea fiind nefacute de 2-3 ani...!
Valorile crescute/scazute sunt:
MI% 10.8 3.0-7.0/%
GR% 49.6 50-75/%
HCT 39.88 45.0-52.0/%
MCV 71 76.0-96.0/pg
MCH 24.8 27.0-96.0/pg
RDWs 44.5 20-42/fl
PDDWc 42.4 0-40/%
Calciu seric 8.30 8.60-10.3/mg/dl

Mentionez ca datorita nevoii de a creste in masa musculara, consum in cantitati mai mari lapte,albusuri de ou, orez si nu inteleg de ce calciul este sub limita minima.

Va multumesc!!
Razvan (vizitator)


Avatar

--
12-06-2012 17:13 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am uitat sa precizez,analizele au fost facute dupa o usoara raceala de 3 zile:)
Dr.Daniela Stelea Utilizator offline
 
Avatar
--
12-06-2012 20:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
pentru ca nu se fixeaza fara vitamina D. luati vitamina D (orice produs din farmacie, combinat sau nu cu calciu) pentru ca nu strica atunci cand facem efort muscular.

luati ce suplimente doriti daca le stiti ca sunt naturale. mai bine insa puteti sa va preocupati mai putin de gramaj, doze si substante chimice. e suficient sa mancati sanatos. aveti 18 ani, preocuparea majora nu trebuie sa fie alimentatia, ci ... bucuria de a trai!
Medic Daniela Stelea
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Razvan (vizitator)


Avatar

--
12-06-2012 22:22 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Simt ca intru in alta lume cand pasesc pe usa salii, nu va pot descrie in cuvinte cat de bine ma simt eu acolo, si de aceea doresc si rezultate si performanta. multumesc pt. sfatul cu vitamina D, am sa'mi cumpar zilele acestea. Cat despre analize? Ce parere aveti?
Dr.Daniela Stelea Utilizator offline
 
Avatar
--
12-06-2012 22:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
in afara de calciu toate sunt bune.nu sugeram sa renuntati la sala, ci la grija extrema fata de regimul alimentar. chiar e necesar?
Medic Daniela Stelea
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Razvan (vizitator)


Avatar

--
12-06-2012 22:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am o ambitie foarte mare, am sa incerc sa mananac cat mai multe legume si fructe ca doar a venit vara si se v'or gasii mai usor pe piata, dar la acea grija extreme fata de regimul alimentar(cantitatea de proteine) nu am sa renunt, ba din contra, incerc s'o ridic cat mai mult. Stiu ca am foarte mare nevoie de asa ceva atata timp cat fac efort fizic intens.
Am si analizele mamei mele, care si ea are cateva "probleme", le'as putea adauga maine aici, acum nu mai am timp fiindca maine dimineata ma trezesc sa plec la scoala.

O seara placuta!!
Dr.Daniela Stelea Utilizator offline
 
Avatar
--
13-06-2012 07:51 CitatCitat RăspundeRăspunde  
sigur.
Medic Daniela Stelea
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Minodora P. (vizitator)


Avatar

--
18-10-2012 20:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  
As vrea va rog sa-mi interpretati si mie niste analize .
fibrinogen-259
aptt-28,3
pt inr-0,99
la r-0,72
la2-89,4
pro c global-0,82
Pc-102%
Ps-64%
ATIII-98%

Multumesc anticipat!
Minodora P. (vizitator)


Avatar

--
22-10-2012 18:01 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am uitat sa precizez ca aceste analize mi-au fost recomandate de un dr neurolog,dupa ce mi s-a spart un vas de sange situat imediat sub ochiul drept.
dr. Oana Iordache Utilizator online
 
Avatar
--
22-10-2012 21:55 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Scrieti va rog limitele normale ale laboratorului.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Minodora M. (vizitator)


Avatar

--
07-11-2012 22:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu mai stiu exact care erau limitele dar am retinut doar la La R ca limita superioara era 0,30,iar la La... era mai mic decat limita inferioara.Celelalte analize s-au situat in parametri normali.De ceva timp am observat alte vase sparte la piciorul drept...arata ca niste vanatai ,doar ca nu dor deloc si...doar ma sperie.Dr. neurolog n-a stiut sa-mi explice aceste doua analize care n-au iesit bine.Ce sa fac?
Minodora M. (vizitator)


Avatar

--
07-11-2012 22:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Revin cu o precizare,La 2 era cu limita superioara 30,iar La r era sub limita inferioara.Mii de scuze dar...oboseala isi spune cuvantul.Multumesc!
Raluca Ioana (vizitator)


Avatar

--
15-02-2013 10:53 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am 23 de ani iar in urma unei rino faringite acute si tratament cu antibiotic am efectuat aceste analize de sange . Singurele mentiuni sunt :
HEMOGRAMA: NE% 42,3 (43-65.%) NE# 2.6 (2.2- 4.8)
LY% 49,0(20.5-45.5%) LY# 3.0 (1.3-2.9 )

COAGULARE :FIB 332 (161-465 MG%)
PT-FIB TIME: 14.7 (11.8-15.1 S) ACTIVITY: 64 (70-142%) INR 1.27 (0.81-1.30 r)

La coaguare problema ESTE LA ACTIVITY.Va rog sa-mi spuneti la ce se refera mentiunile si daca am motive de ingrijorare.
Multumesc anticipat
Pagina 2 din 2 << < 12
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.