suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri:9:00-17:00)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia  


 
Intrebari si raspunsuri  


 
Sortare:
Subiect: Hemoleucograma completă
Pagina 5 din 52 << < 34567 > >>
Autor Mesaje
popescu (vizitator)


Avatar

--
20-05-2010 08:26 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am 42 de ani, sex masculin. Am facut ecografie si mi s-a pus diagnosticul de steatofibroza hepatica importanta; hepatomegalie importanta. Analizele mi-au aparut modificate doar la colesterol= 105, proteina c reactiva >6. Restul se incadreaza in limite . Va rog daca imi puteti spune mai exact ce as putea avea??Este grav??
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
22-05-2010 17:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Este destul de grav mai ales in perspectiva, daca nu va schimbati tipul de alimentatie si chiar modul de viata. Analizele amintite arata ca aveti un ficat gras, marit de volum caruia ii va scadea capacitatea de metabolizare si detoxifiere daca nu veti urma indicatiile medicului internist care va consulta.
CORNELIA (vizitator)


Avatar

--
02-06-2010 10:39 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua. Am 42 de ani si am primit urmatoarele rezultate la analize si as dori sa stiu daca este ceva in neregula:
hemoglobina 12.2
RDW-CV 11.4
Eos% 0.6
mono% 10.2
Eos # 0.3
P-LCR 45.3
magneziu 2.58
Tiroida: TSH 1.53
FT 1.1
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
02-06-2010 14:35 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Rezultatele sunt in limite normale.
eliza (vizitator)


Avatar

--
03-06-2010 20:55 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Bunz ziua.In hemoleucrograma fetitei mele de 1 an si 6 luni valorile MO% si EO% sunt usor marite fata de normal.Ce insemna acesti indici si daca este grav.Multumesc
P.C. Utilizator offline
 
Avatar
--
03-06-2010 21:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
eliza (vizitator): Pot fi usor marite in diverse reactii inflamatorii, alergice sau infectii. Daca restul hemoleucogramei este normala nu pare a fi ceva grav. Puteti repeta analiza peste 2-3 saptamani.
Corneliu Dumitru (vizitator)


Avatar

--
14-06-2010 20:36 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua,
Am 52 ani; 1,74m inaltime; 85 Kg.
Va rog sa-mi interpretati si mie urmatoarele analize iesite din normal:
-Proteina C reactiva=pozitiv+++ (cam de 1 an iese tot pozitiv)
-MPV=10,90 micro m*3
-GGT=35,40 U/I
-Trigliceride=224 mg/dl (cam de 3 ani ies peste limita)
Restul sunt OK.
adresa mail : robotu2k"gmail.com
laura Teodor (vizitator)


Avatar

--
15-06-2010 09:50 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am 21 ani, sex feminin si am primit urmatoarele rezultate: PDW - 19,9 fl; MPV - 12,1; NE% - 45,8; MCH - 27,5 pg
P.C. Utilizator offline
 
Avatar
--
15-06-2010 16:16 CitatCitat RăspundeRăspunde  
laura Teodor (vizitator): In absenta altor modificari pe hemoleucograma, nu vad motive de ingrijorare.
Baluna (vizitator)


Avatar

--
17-06-2010 10:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua,
am 35 de ani si sunt insarcinata in 7 saptamani, nu am avut nicio nastere si anul trecut am avut o sarcina care s-a oprit din evolutie.
Am rezultatul analizelor:
Leucocite 6.9
Limfocite % 24.9
Mid % Eoz, Baz, Mono: 6.6
Granulocite 68.8
Limfocite # 1.7
Mtd # 4.7
Eritrocite 4.31
Hemoblobina 12.8
Hematocrit 40.4
Volum eritrocitar mediu 93.9
Hemoglobina eritrocitara medie 29.6
Concentratie medie Hb./100 ml sange 31.6
Latimea distributiei eritrocitare CV 13.9
Latimea distributiei eritrocitate SD 49.8
Trombocite 349
Volum mediu trombocitar 7.1
Plachetocrit 0.247
Latimea distributiei trombocitare 15.2
Glicemie 84
Siderimie 92
TGP 11
Creatinina serica 0.8
Timp de protrombina -13.5
I.N.R. 1.13
APTT 29
Calciu Seric total 10
"Inrosite" au fost: Latimea distributiei eritrocitate SD 49.8, si Volum mediu trombocitar 7.1
Caut sa inteleg ce inseamna aceste doua pozitii, si nu gasesc nicaieri o informatie care sa ma lamureasca. Va rog sa ma faceti sa inteleg despre ce e vorba, daca este grav, tinand cont de sarcina, si cat de grav.
Va multumesc asteptand raspunsul Dvs.
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
18-06-2010 09:18 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valorile fiind usor scazute sub limita inferioara a normalului, nu trebuie sa va faceti griji legate de starea dvs. atata timp cat restul valorilor HLG sunt normale.
suteu florentina (vizitator)


Avatar

--
18-06-2010 23:42 CitatCitat RăspundeRăspunde  
cum se interpreteaza urmatorii indicatori ai hemoleucogramei?
WBC: 4.00
NE: 2.25
EO: 0.08
LY: 1.20
MO: 11.3

Va, multumesc!
maria (vizitator)


Avatar

--
21-06-2010 16:00 CitatCitat RăspundeRăspunde  
va rog sa-mi interpretati si mie aceste rezultate leucocite=6.5 neutrofile=46.9 limfocite=34.7 monocite=9.1 eozinofile=9 bazofile=0,3 hematii=4,71 hemoglobina=10,3 hematocrit=33,9 mcv=71,9 mch=21,9 mchc=30,5 rdw=16,2 trombocite=316 mpv=7,7 pct=0,243 pdw=16,4 neutrofile=3 limfocite=2,3 eozinofile=0,6 monocite=0,6 bazofile=0 glicemie=104,2 ldl=224 trigliceride=120,6 calciu seric total=10,05 magnezemie=2,28 tgp=15,2 tgo=18,6 tsh=4,06 multumesc frumos
alecu maria (vizitator)


Avatar

--
22-06-2010 13:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua. Am facut analizele si ni-au iesit la Hemolecograma urmatoarele rezultate: RBC 4,84 iar cele normale se clasificia intre 3,8 - 48 *10^6/mm3, MO % 9,8, normal 2 - 8 %, ureea serica 50, interval de referinta ar fi <45 mg/dl, iar viteza sangelui este de 21 mm/1h;48 mm/2h. Ce este de facut in aceasta situate, ce imi recomandati? tinand cont ca am pietre la colecist si urmez tratament pentru HTA cu tertensif,detralex(varice)si concor.Va multumesc anticipat.
ali (vizitator)


Avatar

--
23-06-2010 09:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am facut cateva analize pentru homeleucograma, iar analisele acestea au depasit valorile normale, EO: 5,9%,
MO 11% si Glucoza serica 109
2171822- analize medlife (vizitator)


Avatar

--
23-06-2010 14:33 CitatCitat RăspundeRăspunde  
RBC 4,84
HGB 13,6
HCT 41,6
MCV 86,0
MCH 28,1
MCHC 32,7
RDW 13,4
PLT 230
PDW 13,4
PCT 0,26
MPV 11,4
WBC 8,00
NE 4,97
EO 0,14
BA 0,01
MO 0,78
NE % 62,0
EO % 1,8
BA % 0,1
LY % 26,3
MO % 9,8
Biochimie
proteine totale 7,82
glucoza serica 66
colesterol total 188
trigliceride 163
TGP 14
TGO 20
CREATINA SERICA 0,82
calciu ionic 3,89

Hematologie
VSH 21 mm/1h
48 mm/2h
alecu maria -Cu multumiri (vizitator)


Avatar

--
23-06-2010 14:55 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Trimis de:   2171822- analize medlife (vizitator) in 23.06.2010 14:33

RBC 4,84
HGB 13,6
HCT 41,6
MCV 86,0
MCH 28,1
MCHC 32,7
RDW 13,4
PLT 230
PDW 13,4
PCT 0,26
MPV 11,4
WBC 8,00
NE 4,97
EO 0,14
BA 0,01
MO 0,78
NE % 62,0
EO % 1,8
BA % 0,1
LY % 26,3
MO % 9,8
Biochimie
proteine totale 7,82
glucoza serica 66
colesterol total 188
trigliceride 163
TGP 14
TGO 20
CREATINA SERICA 0,82
calciu ionic 3,89

Hematologie
VSH 21 mm/1h
48 mm/2h


giorgia (vizitator)


Avatar

--
24-06-2010 11:39 CitatCitat RăspundeRăspunde  
La un tanar de 24 de ani , urmatoarele valori descrise , ce fel de probleme ne indica ?

globule rosi 5,65
hemoglobina 17,2
hematocrit 30,4
v.c. mediu 89,2

Multumesc
ioana (vizitator)


Avatar

--
26-07-2010 21:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua,

va rog sa imi interpretati si mie urmatoarele rezultate:
-PDW = 19,5
-MO% = 8,8
-NE%= 48,6
MPV = 7,2
Multumesc anticipat
AnaMaria (vizitator)


Avatar

--
29-07-2010 12:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua,
Suni insarcinata in 30 de saptamani si astazi mi-ai iesit rezultatele ultimelor analize. La hemoleucograma urmatoarele elemente imi ies din valorile de referinta:
Numar leucocite: 10.43! ( 4.00-10.20)
%Limfocite 19.3! (20.00-50.00)
Numar neutrofile: 7.29! ( 1.50- 7.00)
Numar monocite: 0.93! ( 0.00- 0.70)
%Hematocrit: 37.5! (38.00-46.00)
Ati putea sa imi spuneti daca este sau nu o problema? Urmatoarea mea programare la medic este abia saptamana viitoare.
Va multumesc
Pagina 5 din 52 << < 34567 > >>

Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com

Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.