Cautare



ATENTIE

Aceste informatii au doar scop informativ si in niciun caz nu trebuie sa inlocuiasca recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu trebuie sa folositi aceste informatii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament. Medipedia nu isi asuma responsabilitatea asupra efectelor pe care le poate avea folosirea acestor informatii in alte scopuri decat au fost oferite.

PRALIP 10 mg
 
Denumire PRALIP 10 mg
Denumire comuna internationala PRAVASTATINUM
Actiune terapeutica SISTEM CARDIOVASCULAR
Prescriptie P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Forma farmaceutica Comprimate
Concentratia 10 mg
Ambalaj Cutie x 1 blist. Al/Al x 14 compr.
Valabilitate ambalaj 3 ani
Cod ATC C10AA03
Firma - Tara producatoare LEK PHARMACEUTICALS D.D. - SLOVENIA
Autorizatie de punere pe piata SANDOZ SRL - ROMANIA

Ai un comentariu sau o intrebare despre PRALIP 10 mg ? Intreaba pe forum:  
Nume afisat:
E-mail (optional):
Intrebare:

Introduceti codul de mai sus:



Citeste si...
Cum scadem trigliceridele Trigliceridele sunt un anumit tip de grasime pe care-l intalnim in organismul nostru. Cand mancam alimente cu ulei sau unt, cartofi prajiti sau ciocolata, organismul retine grasimea din acestea si o stocheaza sub forma de trigliceride.
SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILIZATE PENTRU SCĂDEREA COLESTEROLULUI Colesterolul reprezintǎ o substanţǎ necesară organismului fiind produs chiar de către acesta din acizi grasi, în special din grǎsimile saturate din alimentaţie. Colesteroluleste absorbit de asemenea şi din produsele alimentare provenite în special de la animale. Valorile serice crescute alecoles...
Campanie de conştientizare pe tema nivelului trigliceridelor, lansată în această lună Campania "Misiunea 150", care urmăreşte conştientizarea populaţiei cu privire la nivelul ridicat al trigliceridelor în sânge şi la riscurile implicate de hipertrigliceridemie va fi lansată în luna iunie de compania Abbott.
Condimentele ajută la reducerea caloriilor din mâncărurile foarte grase (studiu) Un recent studiu american, desfăşurat de Universitatea Pennsylvania, arată că adăugarea de condimente în mâncare reduce efectele nefaste ale grăsimilor asupra corpului şi recomandă combaterea grăsimilor din farfurie cu condimente, scrie site-ul femina.ch.
Consumul de migdale, nuci şi alune determină o ameliorare a colesterolului (studiu) Consumul de nuci, migdale şi alune determină o ameliorare a nivelului colesterolului, potrivit rezultatelor preliminare a 25 de teste clinice, publicate luni. Aceste alimente sunt bogate în proteine vegetale, mai ales acizi graşi nesaturaţi, în fibre, minerale, vitamine şi alte elemente ca antioxidanţii...
Cluj: "Manualul inimii", lansat de un colectiv de cunoscuţi medici şi compania Houston NPA Volumul intitulat "Manualul inimii", publicat de un colectiv condus de prof.univ. dr. Dumitru Zdrenghea, şeful secţiei de cardiologie a Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, a fost lansat sâmbătă, în ajunul Zilei Mondiale a Inimii, la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj-Napoca, în prezenţa...