Cautare



ATENTIE

Aceste informatii au doar scop informativ si in niciun caz nu trebuie sa inlocuiasca recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu trebuie sa folositi aceste informatii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament. Medipedia nu isi asuma responsabilitatea asupra efectelor pe care le poate avea folosirea acestor informatii in alte scopuri decat au fost oferite.

SIMVASANDOZ 80
 
Denumire SIMVASANDOZ 80
Denumire comuna internationala SIMVASTATINUM
Actiune terapeutica INHIBITORI AI HMG COA
Prescriptie P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Forma farmaceutica Comprimate filmate
Concentratia 80 mg
Ambalaj Cutie x 3 blist. Al/PVC x 10 compr. film.
Valabilitate ambalaj 4 ani
Cod ATC C10AA01
Firma - Tara producatoare SALUTAS PHARMA GMBH - GERMANIA
Autorizatie de punere pe piata HEXAL AG - DANEMARCA

Ai un comentariu sau o intrebare despre SIMVASANDOZ 80 ? Intreaba pe forum:  
Nume afisat:
E-mail (optional):
Intrebare:

Introduceti codul de mai sus:



Citeste si...
Căpşunile contribuie la scăderea colesterolului rău (studiu) Consumul zilnic de căpşuni duce la scăderea semnificativă a nivelului colesterolului rău (LDL) şi al trigliceridelor, arată un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetători, apărut în The Journal of Nutritional Biochemistry şi preluat de passionsante.be.
SUPLIMENTE ALIMENTARE UTILIZATE PENTRU SCĂDEREA COLESTEROLULUI Colesterolul reprezintǎ o substanţǎ necesară organismului fiind produs chiar de către acesta din acizi grasi, în special din grǎsimile saturate din alimentaţie. Colesteroluleste absorbit de asemenea şi din produsele alimentare provenite în special de la animale. Valorile serice crescute alecoles...
10 TRUCURI PENTRU A REDUCE COLESTEROLUL 1. Carbohidratii produc cresteri ale nivelului de LDL-colesterol ("colesterolul rau"). Pentru ca o salata sa fie mai sanatoasa, inlocuieste crutoanele cu miez de nuca, care au un continut crescut in grasimi polinesaturate ("grasimi bune"), care scad LDL colesterolul si cresc HDL-colesterolul. ...
Consumul de acizi graşi omega-3 reduce riscul de boli de inimă (studiu) Acizii graşi omega-3 din peşte şi din suplimentele alimentare contribuie la reducerea posibilităţii de a dezvolta boli de inimă, conform unui studiu recent realizat în Statele Unite. Acest beneficiu a fost observat şi în cazul persoanelor care manifestă deja un risc crescut în acest sens din cauza nivelurilor...
Mulţi americani sunt predispuşi genetic la un nivel ridicat de colesterol rău (studiu) Proporţia de americani predispuşi genetic la un nivel ridicat de colesterol rău ar putea fi de două ori mai mare decât cea estimată, fiind afectat un adult din 250, potrivit unui studiu realizat de 'American Heart Association', publicat luni în revista 'Circulation', informează agenţia France Presse...
Depistarea hipercolesterolemiei familiale (HF) la copiii mici poate ajuta la prevenirea atacurile de cord la tineri (studiu) Testele pentru depistarea hipercolesterolemiei familiale (HF), efectuate în cazul copiilor mici cu ocazia vaccinărilor de rutină, pot ajuta la prevenirea a circa 600 de atacuri de cord pe an survenite la persoanele cu vârste sub 40 de ani, potrivit unui studiu efectuat în Marea Britanie şi ale cărui...