suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Subiect: limfocite scazute
Pagina 1 din 212 > >>
Autor Mesaje
maria Utilizator offline


Avatar

--
30-08-2012 12:11 CitatCitat RăspundeRăspunde  
mi-am facut ieri 29.08.2012 analizele si mi-au iesit limfocitele scazute 21.6...este ceva neinregula?...trebuie sa urmez ceva tratament?....care ar putea fi cauza?

Denumire Rezultat Unitate de masura Valori normale
HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA
ERITROCITE 4.70 10³*10³/µL 3.7-5.1
HEMOGLOBINA 14.2 g/dl 12.0-15.0
HEMATOCRIT 40.8 % 36.0-46.0
VOLUM ERITROCITAR MEDIU 86.8 fL 80.0-98.0
HEMOGLOBINA ERITROCITARA MEDIE 30.2 pg 27.0-33.5
CONCENTRATIA DE HEMOGLOBINA
ERITROCITARA MEDIE 34.8 g/dl 32.0-35.5
LATIMEA DISTRIBUTIEI ERITROCITELOR 11.5 % 11.5-14.5
LEUCOCITE 7.7 *10³/µL 4.0-10.0
NEUTROFILE 70.9 % 45.0-72.0
EOZINOFILE 2.9 % 0.0-4.0
BAZOFILE 1.0 % 0.0-1.0
LIMFOCITE 21.6 % 25.0-40.0
MONOCITE 3.6 % 2.0-9.0
NEUTROFILE 5.6 *10³/µL 2.0-7.0
EOZINOFILE 0.2 *10³/µL 0.0-0.7
BAZOFILE 0.1 *10³/µL 0.0-0.2
LIMFOCITE 1.5 *10³/µL 1.2-4.0
MONOCITE 0.3 *10³/µL 0.1-0.8
TROMBOCITE 342 *10³/µL 150-450
VOLUM TROMBOCITAR MEDIU 8.7 fL 5.7-10.4
TROMBOCITOCRIT 0.30 % 0.01-1.0
LATIMEA DISTRIBUTIEI TROMBOCITELOR 17.4 % 9.0-20.0
Dr.Daniela Stelea Utilizator offline
 
Avatar
--
30-08-2012 13:35 CitatCitat RăspundeRăspunde  
diferenta fata de valoarea normala este nesemnificativa. sunteti absolut in regula.
Medic Daniela Stelea
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Virgil (vizitator)


Avatar

--
02-10-2012 11:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua, mi-au iesit ieri analizele, am constatat ca limfocitele sunt scazute 18,40%(interval 20-55%) si respectiv limfocite# 0,80 interval (1-4 x 1000 mm3), restul rezultatelor fiind in intervalul de referinta (neutrofile 66,80% si neutrofile# 2,89 interval 2-8 x 1000 mm3) si a-si dori un raspuns de specialitate de la dvs, sunt in varsta de 59 de ani. Va multumesc pentru intelegere.
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
04-10-2012 14:07 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Este o diferenta foarte mică ce nu pune probleme deosebite.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
cezar (vizitator)


Avatar

--
26-10-2012 23:52 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tatal meu si-a facut niste analiza si au aparut niste rezultate mai deosebite
limfocite=16.9(20.5-50)
monocite=11.5 (1.7-9.3)
limfocite= 0.77 (0.8-3.8)
numar eritrocite=2.61 (4.5-6.2)
hemoglobina=7.98 (13-17)
hematocritul=25.67 (36-52)
volum eritrocitar mediu=98.21 (80-96)
conc medie HB/eritro =31.10(32-36)
volum mediu trombocitar =6.95 (7.4-11.4)
plachetocrit =0.12 (0.16-0.5)
TGO(AST)=38 (0-37)
UREE SERICA =61 (10-50)

Anul trecut de ex hemoglobina era 10 si cam aceleasi analize erau proaste doctorul de familie s-a uittat pe ele si cam cu asta a ramas iar situatia se inreutateste se pare .Are 70 de ani si oboseste repede .A facut si zona zoster dar i-a trecut in urma tratamentelor.Circulatia este proasta spre extremitati ,in perioada rece mainile i se invinetesc si trebuie sa si le incalzeasca

Imi puteti da un sfat de unde sa incep? Ce ar putea avea?Spune ca nu are scaune cu sange.In urina nu a iesit singe.Ce anume poate provoca aceasta anemie severa ?
Lorelei (vizitator)


Avatar

--
31-10-2012 18:37 CitatCitat RăspundeRăspunde  
mi-am facut in cursul saptamanii trecute analizele si mi-au iesit limfocitele scazute 1.26, intervalul precizat de laborator pentru valori normale fiind 1.50 -4.50 *1000/u.L...trebuie sa urmez un tratament ?....care ar putea fi cauza ? celelalte analize sunt in intervalul precizat de laborator, in afara de volumul mediu plachetar (MPV) care este de 10.90, intervalul normal precizat de laborator fiind 7.40-10.40 fL. Numarul de leucocite este de asemenea destul de aproape de limita inferioara 4.95 intervalul dat de laborator fiind 4.00 - 11.00.

LIMFOCITE 1.26 (1.50 - 4.50)

LEUCOCITE 4.95 (4.00 -11.00)
NEUTROFILE 3.12 (2.00 - 8.00)
MONOCITE 0.49 (0.20 - 1.00)
EOZINOFILE 0.06 (0.00 - 0.70)
BAZOFILE 0.02 (0.00 - 0.20)

cezar (vizitator)


Avatar

--
10-11-2012 09:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Eram sigur ca nu voi primi raspuns deoarece trebuie sa ai cunostinte medicale si sa-ti placa ceea ce faci.
Doamnei MARIA i-as fi raspuns si eu ca e sanatoasa chiar daca sunt inginer.
elena (vizitator)


Avatar

--
08-12-2012 14:18 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua am facut analizele la sange si in afara de limfocite%care sunt de 23,9 intervalul fiind intre 25-40 ,toate sunt ok
puteti sa mi spuneti de ce sunt mici , am vre o problema , se pot remedia , va multumesc mult, o zi buna
georgiana (vizitator)


Avatar

--
16-01-2013 18:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
formula leucocitara ;neutrofiel10%;limfocite84%;monocite4%;eozinofile2%

eritrocitenormocrome,normocitare ;leucocitoza,frecvente umbrecelulare gumprecht.trombocitoze izolate si in grupuri mici si moderate tatal meu a facut analizele si acesta e interpretarea,ma poate lamuri cineva despre ce e vorba
Lumy (vizitator)


Avatar

--
20-01-2013 11:54 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Cezar, nu stiu daca ai aflat ce boala are tatal tau,avand in vedere luna in care ai postat, dar parerea mea e sa mergi la un centru de hematologie, pentru investigatii mai mari ale sangelui, respectiv a maduvei osoase.Multa sanatate.
Viorica (vizitator)


Avatar

--
28-01-2013 11:26 CitatCitat RăspundeRăspunde  


Am facut analize si rezultatele sunt urmatoarele:
(RBC)numaratoare ERITROCITE=4.33 interval normal 3.8-5.1
(HB) HEMOGLOBINA=13.0 INTERVAL NORMAL 11.6-15.5
(HCT)39.4 INTERVAL 33.5-46
(MCV)-VEM 90.9 INTERVAL78-100
(MCH) 30.0 INTERVAL26.5-34
(MCHC) 33.0 INTERVAL 31-37
(RDW) 15.9 INTERVAL10-16.5
(THR) 101 INTERVAL150-450
(PDW) 18.1 INTERVAL12-18
(PCT) 0.100 INTERVAL 0.1-1
(MPV) 9.91 5-10
(WBC) 3.14 3.5-10
(LYM#) 0.576 1-4.8
(LYM%) 18.3 17-49
(MON#) 0.138 0.08-0.8
(MON%) 4.40 0-10
(NEU#) 2.32 1.7-7.7
(NEU%) 73.7 35-75
(EO#) 0.074 0-0.6
(EO%) 2.35 0-4
(BA#) 0.036 0-0.2
(BA%) 1.15 0- 2
TGO 17 0-31
TGP 12 5-31
TRIGLICERIDE 48 <150 MG
Mentionez ca am 42 de ani, am urmat tratament cu antibiotice , antiinflamatoare in decembrie primele analize le-am facut in decembrie cad valorile au fost si mai scazute , acestea sunt analizele repetate pe 23.01.2013
Va rog sa-mi spuneti daca este cazul sa fac vreun tratament , mentinez ca ma simt bine acum chiar nu ami sunt racita si totusi dece analizele au iesit asa.
Va multumesc, si daca se poate as dori un raspuns si la adresa de email: annamiu70@yahoo.com
dana v (vizitator)


Avatar

--
17-03-2013 11:51 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua, am facut analize si mi-au iesit:

leucocite 12/val norm 4-9
Limfocite 16.3 val norm 25-35
monocite 1.5 val norm 4-8

granulocite 82.2 val norm 52-74
Volum eritrocitar mediu 79.6 val norm 80-100,
multumesc frumos, astept un raspuns, am avut o durere de burta enervanta si de aceea am crezut k sunt suspect de apendicita, este grav dupa analize?

unele sunt marite, altele sunt scazute
mihaela (vizitator)


Avatar

--
04-09-2013 15:49 CitatCitat RăspundeRăspunde  
in urma unor analize de rutina au iesit 23,86% limfocite si dr de familie ,foarte direct mi-a spus ca nu este de glumit
este o infectie puternica sau echivalentul unui cancer,undeva in organism.
trebuie sa ma alarmez si sa fac investigatii suplimentare?
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
08-09-2013 21:59 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Trebuie sa faceti evaluari suplimentare.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
barna daniela (vizitator)


Avatar

--
09-12-2013 07:40 CitatCitat RăspundeRăspunde  
in urma unor analize anuale am primit rezultate aroximativ in limite normale,mai putin cele de mai jos ;
neutrofile -71.5; limfocite -21.9;

sunt probleme /astept un rezultat de la examenul papa nicolau..
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
15-12-2013 13:14 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Neutrofilele sunt usor crescute si limfocitele scazute.Ar putea fi un semn de infectie bacteriana.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
stefan (vizitator)


Avatar

--
06-03-2014 19:50 CitatCitat RăspundeRăspunde  
limfocite 17, 8 25,0_40,0 % neutrofine 76,9 45,0-72, alt/tgp (ser)70 10,0-45,0 ggt(ser)76 15,0-73,0 u/l
aa (vizitator)


Avatar

--
07-03-2014 11:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua in urma unor analize miau iesit limfocitele 16,2 % valoarea normala fiind de 25-40% si neutrofilele 75,61% val nermala fiind de 50-68% restul analizelor fiind in limite normale. Mentionez ca sunt gravida si am o grupa de sange 01 si eh negativ.
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
16-03-2014 16:41 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt stefan
Analizele sugereaza o infectie bacteriana.De ademenea Tgp este crescut,consumati alcoool?
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
16-03-2014 16:42 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu sunt probleme..
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Pagina 1 din 212 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.