Subiect: Infuzii nazale cu Diprophos
Autor Mesaje
Ajax (vizitator)


Avatar

--
06-04-2010 18:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua, sufar de mai multe probleme ORL, printre care rinita vasomotorie alergica si deviatie de sept operata.
Sufar de cand ma stiu de exacerbari alergice, nu pot sa respir, ma sufoc, respir numai pe gura, sforai, ma ustura nasul, ochii, lacrimez, cand ma expun la tot soiul de alergeni.
Mi-am facut si un test dermatologic la alergeni la Spitalul de Dermatologie Colentina si mi-au descoperit ca sunt alergic la mai toti alergenii de pe piata: la propria histamina, la fungi, la praf, la acarieni, la fan si altii( nu-mi mai aduc exact aminte la ce, dar lista era atotcuprinzatoare).
Am urmat tratament cu Aerius si mai toate antialergicele de pe piata (Peritol, Loratadina, Xyzal si mai toti compusii antialergici) , fara un rezultat multumitor....
Dupa toate "incercarile" terapeutice, parca cel m-ai bine m-am simtit cu infuziile nazale cu diprophos (mi se injecta in mucoasa nazala 1 fiola sau 1/2 fiola/nara,nu mai tin minte exact), niste injectii din fiola pe care o procuram de la o singura farmacie unde se gasea acest Diprophos.
Am facut si cure marine, aerosoli, ozon, tratament antihistaminic oral, dar cel mai bine m-am simtit cu Diprophosul infuzat/injectat in mucoasa, cu efect aproape imediat (macar respiram si eu omeneste, nu ca omuletzul negru, cu masca, din star wars :)) , scuze de gluma, dar cam asa ma simt.....

As vrea sa stiu care este recomandarea medicilor ORL-isti in privinta acestui tratament, as putea continua niste sedinte cu acest tratament care la mine a avut efect, sau ar trebui sa incerc altceva?
daca da, ce s-ar preta pt. ce sufar eu?
mentionez ca n-am m-ai respirat de mult cu ambele nari, permanent am o nara infundata, influxul de aer este limitat la aproape jumate ( la nara cu care incerc sa mai respir), de sport/efort fizic nici nu mai e vorba pt. ca obosesc la cel mai mic efort, respir aproape numai pe gura, sforai, iar discomfortul creat, dupa cum va imaginati, este major.
Va rog un sfat,
Multumesc.
lucian cornescu (vizitator)


Avatar

--
07-11-2012 07:07 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am aceiasi problema doar ca ...nu gasesc nicaieri diprophos..Daca aveti un sfat...
e mail: ring@xnet.ro
cu stima
Veritas (vizitator)


Avatar

--
14-02-2014 16:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
ATTENTION - ATTENTION - ATTENTION !

Lucian Eugen Cornescu né Sufrin (alias Ring) est un imposteur, malade mental (schizophrène), mégalo, menteur pathologique, abuseur et escroc professionnel. Il a été obligé de démissionner de la Franc Maçonnerie par monsieur Marcel Schapira, et n'est par conséquent plus FM, malgré ses simagrées et gesticulations. Il n'a jamais été journaliste de toute sa vie de malfaisant, et par tricheries, malversations et abus de toutes sortes, il a pris les commandes d'un... syndicat roumain de journalistes (où il ne sévit plus !). Il ne parle, ne lit, n'écrit aucune langue couramment, et s'il affirme avoir fait des études à part l'école primaire (et encore), il ment sans vergogne ; vérifiez le moindre document ou diplôme qu'il produirait - il ne peut s'agir que de faux, et d'usage de faux. Il est lui-même un faux jeton ignoble et pathétique capable de vous faire les poches...
Cecile (vizitator)


Avatar

--
01-03-2014 19:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
@ Lucian Eugen Cornescu né Sufrin (alias Ring)

Spanzura-te escrocule, hoț de buzunare ! - Du-te, agata-te in pod ! Mãi CRETINULE, împuscã-te ! Lumea va fi mai fericita fara tine, un bou de notori.
Sarumana (vizitator)


Avatar

--
13-03-2014 19:26 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Lucian Eugen Cornescu zis Ring este un impostor.
Un escroc, un porc, o lichea.
Cecile (vizitator)


Avatar

--
15-02-2015 17:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
@ Lucian Eugen Cornescu né Sufrin (alias Ring)

Un sfat :
Spanzura-te escrocule, hoț de buzunare ! - Du-te, agata-te in pod ! Mãi CRETINULE, împuscã-te ! Lumea va fi mai fericita fara tine, un bou de notori.
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com