Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: Palpitatii, tensiune prea mica
Autor Mesaje
Andreea (vizitator)


Avatar

--
23-05-2010 14:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua...am si eu o intrebare...am tensiunea 90 cu 45 si am de ceva timp palpitatii la inima...palpitatiile pot veni de la tensiunea prea mica?Am 20 de ani si m-i s-a spus ca tensiunea e prea mica.Uneori ma simt foarte slabita sau foarte agitata,pot fi tot de la tensiune starile astea?Este vreo problema ca am tensiunea asa mica?Va rog sa imi rasp si mie.Va multumesc!
Andreea (vizitator)


Avatar

--
24-05-2010 00:28 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Imi raspundeti va rog si mie????Va multumesc!
P.C. Utilizator offline
 
Avatar
--
24-05-2010 09:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Intr-adevar, tensiunea arteriala este sub limitele considerate normale. Deoarece exista multe posibile cauze ale scaderii tensiunii si mai ales daca este insotita de ameteala, tulburari de echilibru, tulburari de vedere cu vedere incetosata si intunecata, palpitatii, slabiciune, fatigabilitate, va recomand un consult la medicul cardiolog sau internist, efectuarea unei electrocardiograme si analize uzuale de sange, care sa cuprinda hemoleucograma, nivelul glicemiei, hormoni tiroidieni. Intre timp consumati zilnic peste 2 litri de lichide non-alcoolice (minim 8 pahare/zi), evitati sa va ridicati brusc din pat si evitati baile fierbinti, deoarece tensiunea poate scadea si mai mult in aceste conditii.

Andreea (vizitator)


Avatar

--
24-05-2010 09:43 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va multumesc!
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com