suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: Leziuni demielinizante - ameteli puternice
Pagina 19 din 19 << < 1516171819
Autor Mesaje
ina (vizitator)


Avatar

--
18-10-2014 16:13 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua.am si eu o intrebare,in urma umui RM SA CONCLUZIONAT >infarct lacunar in faza cronica precoce cu formare componentului chistic,glioza nespecifica,debutul procesului demielinizat.Maxilita pe dreapta.
Deci un urma cu o luna jumate sotul meu avea virteje si vome soldate cu lesin,dupa spitalizare totul a fost bine ucum vre-o doua zile iar a inceput ametelili,poate sa fie vorba despre o infectie la creer cu ciuperci sau paraziti?
Brumarescu Alina (vizitator)


Avatar

--
27-11-2014 22:28 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua ! St Alina am 29 de ani si de aproape 3 ani sufar de atrofie de nerv optic bilaterala , am facut o multe de analize si 2 RMN-uri , in primul mi s-au descoperit leziuni demielinizante , pe partea dreapta , la cel de-al doilea mi s-a spus ca nu mai sunt leziunile ! E posibil sa dispara intr.un an de zile fara vreo medicatie !? Marurisesc ca in tot acest an la ochiul drept am orbit ! Acum vad din ce in ce mai slab cu stangul si am niste dureri de cap si ameteli foarte puternice , in special dimineata ! Am facut toate analizele de sange la colentina si au iesit bune , m.au consultat si neurologi si au spus ca nu as avea nimic din punctul lor de vedere ! Dar sunt disperata acum ca nimeni nu.si da seama de unde am capatat aceasta boala ! Va multumesc ! Si astept un raspuns la intrebarea mea ! Nr meu de tel edte 0734517933 !
larisa (vizitator)


Avatar

--
11-01-2015 16:35 CitatCitat RăspundeRăspunde  
examenul RM cerebral evidentiaza cateva leziuni demielinizate punctiforme subcorticale frontale si doua arii infracentrimetrice adiacente coarnelor frontale ale ventriculilor laterali , fara caracter specific, mai probabil de etiologie vascular-ischemica cronica(microangiopatica), fara arii de ischemie acuta sau colectii hemoragice la momentul externarii.
mama mea are acest rezultata la examenul rmn ...ce ar trebui sa faca? ce tratament ar trebui sa ia?deja a fost la mai multi nedici neurologi si iau zis ca durerule de cap ametelile si amortirea mainilor sunt de la sponiloza cervicala. va multumesc di suflet
Pagina 19 din 19 << < 1516171819
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.