suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: TSH crescut, T3 si T4 in limite normale
Pagina 1 din 1212345 > >>
Autor Mesaje
L.T. (vizitator)


Avatar

--
30-06-2010 20:26 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va rog sa-mi spuneti daca e posibil ca Tsh-ul sa fie crescut si T3 si T4 sa fie in limite normale??sau trebuie sa repet analizele?
Am tsh de 6,479(val normale 0,4-4) si T3 de 1,439(val normale 0,71-2,2, T4 de 8,314(val. normale 4,5-12,5).Toate celelalte analize FSH, LH, PROLACTINA, ESTRADIOL au valori normale.
Multumesc pt raspuns.
trica-robertino (vizitator)


Avatar

--
01-07-2010 10:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tsh 0.396
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
03-07-2010 22:54 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Trimis de:   L.T. (vizitator) in 30.06.2010 20:26

Va rog sa-mi spuneti daca e posibil ca Tsh-ul sa fie crescut si T3 si T4 sa fie in limite normale??sau trebuie sa repet analizele?
Am tsh de 6,479(val normale 0,4-4) si T3 de 1,439(val normale 0,71-2,2, T4 de 8,314(val. normale 4,5-12,5).Toate celelalte analize FSH, LH, PROLACTINA, ESTRADIOL au valori normale.
Multumesc pt raspuns.


Da, poate fi crescut TSH cu T3, T4 normale. Indica hipotiroidie care trebuie investigata.
plesa daniela (vizitator)


Avatar

--
30-07-2010 16:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am tsh 39,48 asta este mare fratilor si am boala basedof
daniela (vizitator)


Avatar

--
08-11-2010 20:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am tsh-ul 5.42.ce poate sa fie?
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
09-11-2010 16:43 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Poate fi hipersecretie hipofizara de TSH ( mai putin probabil) sau o hiposecretie primara de hormani tiroidieni.
Consultati un medic endocrinolog pentru a stabili cauza.
felicia (vizitator)


Avatar

--
25-11-2010 15:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tsh este 7,494 ? ce inseamna
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
26-11-2010 09:12 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Raspunsul de mai sus este valabil si pentru dumneavoastra.
conico (vizitator)


Avatar

--
26-11-2010 13:52 CitatCitat RăspundeRăspunde  
multumesc anticipat!
dupa acest TSH mi s-a prescris thyrozol de 0.25mg/zi
in 26.08.2010 am refacut analizele circa la 2 sapt dupa inceperea tratamentului si au rezultat urmatoarele
T3=2,3, T4=135,4, TSH=0,532, ANTIRECEPTOR TSH=0,619
eu am avut o diaree cronica..care pana acum 2 sapt nu i-am cunoscut cauza...dupa excluderea glutenului mi-am mai revenit...nu in totalitate...dar nu mai i-au zilnic imodium:)
ieri mi-am refacut analizele (de cand mi-am mai revenit am inceput sa simt tiroida putin marita..parca ma apasa ceva pe gat) si am urmatoarele rezultate
T3=2,7, T4=130,4, TSH=1,07

TSH-ul in general mi-a iesit undeva la valori de 0,500 chiar si inainte sa fi avut acea valoare mica in vara 0,17 ...acum dintr-o data s-a dublat...care sa fie cauza?
se poate ca tiroida sa fi fost declansata de intoleranta la gluten?adica ma gandesc poate ca daca organismul si-a mai revenit ...se poate ca tiroida sa nu mai aibe nevoie de thyrozol si de aici si senzatia de crestere in volum a ei?
multumesc din suflet!
o zi buna!
paula (vizitator)


Avatar

--
05-01-2011 13:00 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua ! as dori si eu un raspuns la problema mea daca se poate ...am tsh 21,8 la o maxima de 6.5 iar ft4 in limite normale...la ecografia glandei tiroide a iesit o glanda normala dar cu tesut neomogen .....cam ce ar putea fi?
multumesc anticipat....mentionez ca iau tamoxifen ca tratament hormonal in urma unui cancer de san daca are vreo legatura cu glanda
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
05-01-2011 18:11 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru conico: Parerea mea este ca toate aceste valori sunt secundare tratamentului, acesta deocamdata netrebuind intrerupt. Celelalte simptome sunt doar subiective neavand o implicatie prea mare in evolutia bolii.
-pentru paula: cresterea TSH-ului poate fi secundara tratamentului cu Tamoxifen.
miriss (vizitator)


Avatar

--
17-01-2011 14:29 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua.
As dori si eu un raspuns in limita timpului dvs daca se poate.
Am tsh in urma analizelor 1,16.
creatinina serica 0-97
T3 1,200
T4 5,191.
Va multumesc frumos.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
24-01-2011 16:57 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru miriss: scrieti va rog unitatile de masura pentru T3 si T4 sa nu fac presupuneri, valorile normale difera semnificativ in functie de acestea
miriss (vizitator)


Avatar

--
25-01-2011 20:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna seara.
Multumesc pentru timpul acordat.
T3(interval biologic de referinta:0,71-2,2) 1,200 ng/ml
T4(interval biologic de referinta:4,5-12,5) 5,191ug/dl.
Va multumesc frumos.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
01-02-2011 19:12 CitatCitat RăspundeRăspunde  
V-ati dat seama singur valorile se incadreaza in limite normale. Nu este nicio problema din acest punct de vedere.
moneox (vizitator)


Avatar

--
16-02-2011 23:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
In luna Ianuarie am avut Free T4: 1.77 (intreval de referinta 0.70 - 1.48 ng/dl)
Si TSH: 0.0138 (intreval de referinta 0.35 - 4.94 microUl/ml)
Iar acum am
FT4 :7.9 pmol/L (Valori referinta 12 - 20.6)
Si TSH 41.12 μUl/ml (Valori referinta 0.53 - 3.59)
am facut tratament cu Thyrozol 5 mg cate 3 pastile pe zi.. am 17 ani .este ceva in neregula ?. Multumesc .
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
23-02-2011 16:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Da, probabil doza este prea mare. Trebuie sa mergeti din nou la endocrinolog pentru a modifica schema terapeutica.
amalia (vizitator)


Avatar

--
25-02-2011 12:58 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua, va rog mult sa imi raspundeti ,am TSH 16.31 am tratament cu l-tyroxin de 25mg si nu stiu ce sa mai iau,mentionez ca am fost operata la tiroida in urma cu 7 ani,a fost extirpata 3/4 din tiroida iar la analizele de laborator a iesit tiroida hasimoto .multumesc f, mult
amalia (vizitator)


Avatar

--
25-02-2011 13:15 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua,azi au iesit analizele de lab.si TSH 16.31am urmat tratament cu l-tyroxin de 25mg as dori sa stiu daca trebuie marita doza sau trebuie sa mai iau si alte medicamente ,am fost operata in urma cu 7 ani si a fost extirpata 3\4 din tiroidasi a rezultat o tiroida hashimoto dupa o luna de la operatie am facut o embolie si am fost paralizata pe partea dreapta dupa care nu mi-am revenit sunt imobilizata la pat si un parkinson gradul 4 si nu pot sa ma deplasez la medic endocrinolog pt. ca sunt la 100km distanta de cel mai apropiat cabinet, restul analizelor sunt bunicele doar fibrinogenul este 614 si VSH 32,va rog sa imi raspundeti ca sa imi unsurati putin suferinta .MULTUMESC.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
02-03-2011 17:33 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Teoretic doza de hormoni tiroidieni ar trebui crescuta. Eu din pacate nu va pot face o recomandare clara in privinta medicamentului si a modului de administrare pe forum. Tot un medic endocrinolog trebuie sa va dea aceasta indicatie.
Pagina 1 din 1212345 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.