suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: interpretare analize
Pagina 1 din 3123 > >>
Autor Mesaje
grigore (vizitator)


Avatar

--
02-09-2010 18:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
colesterol total 249 mg/dL
trigliceride 142 mg/dL
gama glutamil transferaza (ggt) 28 U/L

cum sunt rezultatele ? (barbat, in varsta de 53 de ani)
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
02-09-2010 21:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Sunt normale.
SERBAN BARBULESCU Utilizator offline


Avatar

--
09-09-2010 17:18 CitatCitat RăspundeRăspunde  
ALT/TGP 27 U/L 10.0-45.0
AST/TGO 30 U/L 10.0-35.0
GAMA GLUTAMIL TRANSFERAZA (GGT) 62 U/L 10.0-55.0

La electroforeza rezultatele au iesit bine (intre limite)

Cum sunt rezultatele?
62 este o valoare mult prea mare pt GGT ?
barbat, 28ani, consum alcool in cantitati normale(2 beri pe zi)




M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
09-09-2010 17:22 CitatCitat RăspundeRăspunde  
GGt nu este foarte crescut dar poate atentiona asupra unei potentiale suferinte hepatice. Aveti grija cu alcoolul.
elena (vizitator)


Avatar

--
21-09-2010 10:20 CitatCitat RăspundeRăspunde  
TGO AST,ASAT 63,50 U/L si colesterol 254,40 mg/dl
M.G. Utilizator offline
 
Avatar
--
22-09-2010 17:03 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Sunt in limite normale.
Miki (vizitator)


Avatar

--
07-10-2010 15:57 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Leucocite 7,3. Monocite 8,9% Creatinina 1,07mg% Trigliceride 154,2mg% Proteina C Reactiva;pozitiva
gabi (vizitator)


Avatar

--
22-11-2010 13:06 CitatCitat RăspundeRăspunde  
astpl 42,1u/l altpl 70,3 u/l chol2 269,87 ggt 47.691
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
22-11-2010 22:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru gabi: este necesar un consult de boli interne pentru evaluarea functiei hepatice mai ales in conditiile existentei unei dislipidemii
simona (vizitator)


Avatar

--
17-12-2010 12:55 CitatCitat RăspundeRăspunde  
copil 4ani
leucocite =14,70
eritrocite= 4,05
hemoglobina =11,40
hematocrit 34,60
monocite 12,00
aslo=200
vsh= 67
corpi cetonici=5,2
proteine=30
IgE=468,00
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
18-12-2010 14:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu se poate trage o concluzie clara numai dupa aceste analize, trebuie totusi stabilita cauza suferintei renale (proteinurie si cetoacidoza) cat si a leucocitozei (numarul mare de leucocite). Mergeti la un medic pediatru pentru a evalua copilul complet.
croitoru gabriela (vizitator)


Avatar

--
20-01-2011 09:34 CitatCitat RăspundeRăspunde  
colesterol total 134 mg/dL ;trigliceride 62.50 mg/dL ;GLICEMIE 85,69 mg /dL;rbc 3,96;HGB 5.94;HCT 22,88 ;MCV 57,85; MCH 15,01;MCHC 25,96;RDW 20,68 ;SIDEREMIE 5

cum sunt analizele ? ce trebuie sa fac ? femeie 43 ani
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
20-01-2011 23:06 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Este vorba de o anemie microcitara cel mai probabil datorata unor sangerari cronice. Trebuie gasita aceasta sursa de sangerare. Mergeti neaparat la un medic internist, anemia este destul de serioasa.
dutu gabriela (vizitator)


Avatar

--
31-01-2011 16:54 CitatCitat RăspundeRăspunde  
leucocite 3.96: aslo 450: vsh 1h-12: glicemie 94: fibrinogen 313: sideremie 30:calciu seric 8.1:
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
31-01-2011 23:19 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Singurul lucru care ar trebui luat in seama este ASLO, care teoretic ar ridica suspiciunea unei infectii streptococice a carei localizare este necesar sa fie indentificata.
Alina (vizitator)


Avatar

--
22-02-2011 18:13 CitatCitat RăspundeRăspunde  
prolactina=4.27
estradiol=31
LH=22.48
FSH=90.87
Alina (vizitator)


Avatar

--
22-02-2011 18:22 CitatCitat RăspundeRăspunde  
prolactina=4.27
estradiol=31
LH=22.48
FSH=90.87
39 de ani,fara menstruatie
Th Popescu (vizitator)


Avatar

--
05-05-2011 09:59 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Cum sunt analizele:

Colesterol Total: 264
HDL: 58
LDL: 182
VLDL: 25
Lipide total: 807

Multumesc
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
05-05-2011 22:40 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru Alina: Scrieti si unitatile de masura, sa nu fac presupuneri
-pentru Th Popescu: Nu prea bune. Cel putin in acest moment trebuie sa tineti un regim alimentar strict si sa repetati analizele. Ulterior in functie de rezultat se va lua decizia necesitatii sau nu a tratamentului medicamentos.
Sarbu S. (vizitator)


Avatar

--
06-05-2011 12:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  

Cum sunt analizale:

PSA = 1.63
FPSA = 19.98
Tuseu: fara noduli

Multumesc.
Pagina 1 din 3123 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.