Subiect: tbc osos?
Autor Mesaje
dumitrache valentina (vizitator)


Avatar

--
25-09-2010 15:37 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua! in urma unui c.t.,doctorita mea de reumatologie mi-a spus ca sunt suspecta de tbc osos.m-a trimis la institutul de reumatologie ion stoia bucuresti,dar dupaanalize, 3 radiografii de sold si discutii intre doctorita si radiolog ,m-au externat fara un diagnostic,dar cu sugestia de a face si un r.m.n.
Examinarea CT evidenţiază:
- ingustare marcata a spaţiului articular sacroiliac bilateral, osteocondensarea suprafeţelor articulare mai pronunţata pe versantul iliac, eroziuni cu diam. max. 12 mm pe versantul sacral la nivelul articulaţiei sacroiliace stângi;
- demineralizare difuza neomogena;
- insula de osteocondensare cu diam. 9 mm aripa iliaca stânga;
- mic fragment osos de aprox. 7,9 mm detaşat de la nivelul porţiunii posterosuperioare acetabul pe partea stânga sau calcificare periarticulara.
va multumesc pentru atentia acordata si astept cat mai repede parerea dumneavoastra.
vali monica (vizitator)


Avatar

--
28-12-2011 16:02 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua , am fost diagnosticata cu spondilodiscita( TBC osos?) am facut RMN si tomografie toracala dar nu mi s-a confirmat diagnosticul. Sunt din Caransebes, cu cine as putea lua legatura? Mai multe informatii si discutii as dorii cu un medic de specialitate. Ma puteti ajuta? Adresa mea de e-mail validoroiman@yahoo.com. Va multumesc.
alla (vizitator)


Avatar

--
04-09-2013 21:35 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna seara,

Sunt operata de spondilodiscita TBC in 2004 la Spitalul Foisor- medic Traian Ursu. Am avut dubla fractura L3-L4 si T10-T11.Este specialist in tratarea acestei boli. Dupa aproape 10 ani de la operatie ma simt foarte bine si nu au intervenit complicatii. Multa sanatate!
Pentru detalii nu ezita sa-mi scrii: fvd.nettoyage@yahoo.ro
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com