suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Subiect: limfocite, valoare crescuta
Pagina 1 din 2112345 > >>
Autor Mesaje
NATALIA BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
12-11-2010 18:04 CitatCitat RăspundeRăspunde  
la copil de 2 ani, au iesit limfocitele 56.9, cu valori normale intre 30-48. ce poate fi? restul analizelor de sange au iesit in limite normale
in urina au iesit prezente leucocitele si acidul ascorbic.
as dori sa-mi spuneti ce reprezinta aceste rezultate, ce alte investigatii ar trebui sa facem.
va multumesc!
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
12-11-2010 19:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Procentul limfocitelor la copii este mai mare decat la adulti, valorile normale pe care le aveti dumneavoastra fiind pentru acestia din urma. Deci nu este o problema din acest punct de vedere.
Prezenta leucocitelor in urina ar putea fi un semn de infectie urinara, dar nu neaparat.
NATALIA BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
12-11-2010 21:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
va multumesc pentru raspuns!
ok, dar valorile normale trecute nu sunt valabile pentru un copil de 2 ani?
pt a afla exact ce este cu leucocitele in urina ce investigatii imi recomandati sa facem?
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
14-11-2010 21:32 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Foarte putin probabil ca pe buletinul de analize sa aveti valorile normale pentru varsta copilului.
Pentru urina ar trebui sa faceti o urocultura.
NATALIA BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
15-11-2010 00:33 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va multumesc mult pentru raspuns, aveti dreptate, pe buletinul de analize sunt trecute valorile pentru adulti.
o sa facem o urocultura, va multumesc inca o data pt promptitudine!
DAVID BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
16-11-2010 09:37 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua
baiiatului meu i-a iesit limfocitele sub valoarea normala si anume 32.3, cu valori normale intre 33-48
fier 55 cu val normale 65-175
eozinofile 6.8 cu val normale 0-4.4

va multumesc mult
DAVID BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
16-11-2010 10:01 CitatCitat RăspundeRăspunde  
are 7 ani
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
16-11-2010 21:41 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Singura problema sunt eozinofille crescute. Se ridica suspiciunea unei parozitoze intestinale. Ar fi util un examen coproparazitologic.
Valoarea fierului este normala la varsta copilului.
DAVID BURTAN Utilizator offline


Avatar

--
16-11-2010 22:58 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna seara!
va multumesc mult pentru raspuns!
eozinofilele nu m-au ingrijorat atat de mult cat m-a ingrijorat fierul, mai ales ca eu consider ca are o alimentatie sanatoasa.
o sa-i fac o coprocultura si daca ii ies oxiuri am sa-i dau helmiflores.
inca o data va multumesc pentru amabilitatea cu care mi-ati raspuns la intrebari!
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
16-11-2010 23:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu coprocultura ci examen coproparazitologic.
angelica arsenie Utilizator offline


Avatar

--
26-11-2010 12:03 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua,
Am un baietel de 2 ani si 2 luni.I-am facut o hemoleucograma completa si apare asa:
neutrofile% 38.4................................40.00-70.00
limfocite% 51.2..................................25.00-40.00
eozinofile%5.17..................................0.00-5.00
limfocite (LY)4.67.................................1.20-3.20
MCV (78.8) ........................................83.00-95.00
In rest toate valorile s-au incadrat
Sumar urina k
Coproparazitologic K
Ce parere aveti?
Multumesc1
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
26-11-2010 22:43 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Sunt absolut normale.
angelica arsenie (vizitator)


Avatar

--
29-11-2010 12:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Multumesc!
ale (vizitator)


Avatar

--
10-12-2010 19:24 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna...mi`am facut de curand analize si mi`a iesit limfocitele 43,27 iar val .norm.este de 20-40 si monocitele 9,73 iar val norm intre3-7 si neutrofilele 44,89 iar val norm este de 45-70.Este grav?.....este vorba de leucemie?Va rog sa ma ajutati.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
12-12-2010 21:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu este nicio leucemie. Scrieti totusi valorile pentru toata hemoleucograma, ce spuneti dumneavoastra sunt procente, nu valori concrete.
mihaela (vizitator)


Avatar

--
24-01-2011 17:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua, mi-am facut de curand cateva analize, toate sunt in limitele normale mai putin limfocitele care au valoarea de 40.8 unde valorile de referinta sunt intre 20.00-40.00.Despre ce este vorba? multumesc anticipat!
ana (vizitator)


Avatar

--
24-01-2011 22:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
valoare crescuta limfocite copil 10 ani si valoare granulocite scazuta e vreo problema?
ana (vizitator)


Avatar

--
24-01-2011 22:37 CitatCitat RăspundeRăspunde  
va rog raspuns urgent
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
26-01-2011 22:52 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru mihaela: nu este nicio problema
-pentru ana: "valoare crescuta" nu imi spune nimic, scrieti exact care este aceasta
MARIA Utilizator offline


Avatar

--
28-01-2011 12:01 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am o fetita de 3 ani si 4 luni, are urmatoarele valori ale analizelor:
HEMOLEUCOGRAMA
Hematii........ 5 120 000 /mm3 (3,9 - 5,3 mil)
Hemoglobina..... 12,6 g/100ml (12 - 14)
Hematocrit...... 39,8 % (34 - 40)
MCV............. 77,7 fL (75 - 87)
MCH............. 24,7 pg (24 - 30)
MCHC............ 31,7 g/dL (31 - 37)
RDW............. 15,9 % (11,6-14,8)
Trombocite..... 350 000 /mm3 (150 - 600 mii)
Leucocite....... 8 540 /mm3 (4500-13500)
FORMULA LEUCOCITARA
Neutrofile..........74,90 % 6390 /mm3 (17 - 47)
Limfocite...........15,00 % 1280 /mm3 (45 - 75)
Monocite............ 7,88 % 673 /mm3 (2 - 10)
Eozinofile.......... 1,83 % 156 /mm3 (1 - 5)
Bazofile............ 0,43 % 36 /mm3 (0 - 1)
(sange integral, Cell-Dyn 3500R, impedanta si citometrie de flux)
SIDEREMIE........... . 1 3 μ g / 1 0 0 m l (25 - 156)
imi puteti spune va rog ce inseamna aceste valori? Ma ingrijoreaza valoarea scazuta a fierului, hemoglobina spre val. minima, neutrofile mari, limfocite val. mai mici .Va multumesc
Pagina 1 din 2112345 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.