suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Subiect: Anti-tiroglobulina
Pagina 1 din 712345 > >>
Autor Mesaje
adavidferrer (vizitator)


Avatar

--
22-08-2009 14:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Ce inseamna daca am Anti-tiroglobulina 594 Ul/mL, in loc de 115 sau mai putin?
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
23-08-2009 11:26 CitatCitat RăspundeRăspunde  
E posibil sa suferiti de o boala autoimuna.
Este necesara o evaluare endocrinologica.
Alexandra (vizitator)


Avatar

--
22-10-2009 15:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am 20 de ani si rezulatul pt anti-tiroglobulina este de 232 cand limita maxima este 115...ce inseamna aceasta?
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
23-10-2009 00:11 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Este posibila o patologie autoimuna tiroidiana. Adresati-va unui medic endocrinolog.
mirela (vizitator)


Avatar

--
08-01-2010 17:33 CitatCitat RăspundeRăspunde  
As dori sa stiu daca pot sa fac vaccinul pentru virusul ah1n1 in cazul in care am AT 89.1 si iau un tratament pentru tiroida. Am vazut ca alte persoane au rezultate mult mai mari , dar totusi eu ma simt rau si imi este frica sa fac acest vaccin.
Ma simt foarte rau cand iau alte medicamente , in afara de cele pentru tiroida..Am tot felul de reactii adverse ceea ce nu mi se intampla pana sa mi se declanseze aceasta glanda...Va multumesc !
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
09-01-2010 21:49 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Puteti face vaccinul.
Florentina (vizitator)


Avatar

--
29-01-2010 11:29 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va rog sa ma ajutati
am T3 si T4 val normale,TSH 0.05, Tiroglobulina 3380, cortizol 680, antitiroglobulina so ATPO val normale , sa ma ingrijoreze val tiroglobulinei, ce poate fi?
MARIA FARA (vizitator)


Avatar

--
19-05-2010 22:59 CitatCitat RăspundeRăspunde  
NALIZE IMUNOLOGIE

CA 15-3(MARKER SAN) 17,6
IGF-I (somatomedin c) 300
Anti TPO (ANTTIROIDIN PEROXIDAZA) 7,8
ATGL (antitiroglobulina) 38.3

CE REPREZINTA VA ROG
Elena (vizitator)


Avatar

--
12-11-2010 15:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Dar daca anti-tiroglobulina este 10, aveti idee cam ce presupune?
Oare este prea mica si ce inseamna?
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
12-11-2010 19:36 CitatCitat RăspundeRăspunde  
-pentru Elena: este normal
CATALINA (vizitator)


Avatar

--
29-01-2011 19:44 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Imunochimie Anti- tiroglobulina Electrochemiluminiscenta 13.32 UI/mL ≤ 115 TSH ( Hormon de stimulare tiroidiana ) Electrochemiluminiscenta 3.33 μUI/mL 0.27 - 4.2 Anti-TPO (Anti - tiroidperoxidaza) Electrochemiluminiscenta kit 2 12.56 UI/mL < 34 FT4 ( Tiroxina libera ) Electrochemiluminiscenta kit 3 14.16 pmol/L 12 - 22 * Prolactina * Prolactina (electrochemiluminiscenta) 539.7 μUI/mL 127 - 637 SUNT OK ANALIZELE? CE INSEAMNA ACESTE VAL?
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
31-01-2011 22:58 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Toate analizele sunt in limite normale
luana (vizitator)


Avatar

--
09-02-2011 18:32 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am anti tiroglobulina 485,2 dar FT4 1,04 si TSH 1,91. ce inseamna
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
09-02-2011 22:35 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Este probabila o afectare tiroidiana de tip autoimun, adresati-va unui endocrinolog.
doina (vizitator)


Avatar

--
17-02-2011 19:20 CitatCitat RăspundeRăspunde  
eu am un macronodul de 28/17mm cu contur regulat si un aspect de hipervascularizatie globala circumferentiala darv si intranodulara pe lobul drept:tsh-1,597 ,ft3-3,20 ,ft4-1,12 ,anti tpo microzomiali<10,0 si anti tiroglobulina 41,5 cu val norm.<34. credeti ca e ceva de care trebuie sa-mi fac griji? "
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
17-02-2011 19:49 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Cum nu ati scris unitatile de masura pentru FT3 si FT4 nu am de unde sa stiu daca valorile sunt normale sau nu. Daca da, nu aveti de ce sa va faceti griji, va trebui doar sa va monitorizati ecografic si paraclinic periodic.
Sanda (vizitator)


Avatar

--
17-03-2011 17:57 CitatCitat RăspundeRăspunde  
anti-tiroglobulina=321;anti-TPO=362;TG=58;T3=0,94;T4=7,05;si TSH=2,169 Va rog spuneti-mi ce parere aveti, ?
Va multumesc !!
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
17-03-2011 20:57 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Daca valorile pentru pentru T3 sunt exprimate in ng/ml iar cele pentru T4 in microg/dl, cel mai probabil afevi o tiroidita autoimuna cu eutiroidism (secretie normala de hormoni). Trebuie sa va vada un medic endocrinolog.
Irina (vizitator)


Avatar

--
23-03-2011 17:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Daca am facut analize si antitiroglobulina 2,9 ui/ml ce inseamna asta?tsh este de 2.73 uui/ml
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
23-03-2011 18:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valorile sunt normale.
Pagina 1 din 712345 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.