suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: interpretare analize hematologie
Pagina 5 din 6 << < 23456 > >>
Autor Mesaje
Luminita (vizitator)


Avatar

--
24-03-2013 11:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua
As dori mult sa-mi spuneti rezultatele examenului citologic al frotiului sanguin, pentru nepotica mea de 3 ani
sufera de intoleranta la fructoza.
FL.N.neseg 2%
N. sEG.35%
LY.56%
Mo.4%
Eo.3%
Examenulcomplet de urina
densitate 1025
PH 6.0
restul toate au iesit negative
va rog mult sa-mi spuneti cum sunt analizele
va multumesc mult.
cristina, 44 ani (vizitator)


Avatar

--
07-04-2013 18:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca urmatoarele valori sunt bune:
INR : 1.06
AP :92,9%
PT :16,4 s
Din homeleucograma am sa va spun doar ce este marcat ca iesit din parametrii normali si care nu stiu ce relevanta au:
Monocite: 9,8% si PDW :21,3%.
Multumesc anticipat.
Mariana (vizitator)


Avatar

--
30-05-2013 14:06 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va rog sa imi interpretati si mie urmatoarele analize:

VSH 18
Mon% - 2.7
HCT - 36.5
ALT - 67.7
AST - 45.3
Trigliceride - 296.3

mi s-a spus ca s ar putea sa fie o forma usoara de hepatita sau alta boala la ficat.
Dar ce tip de hepatita si oare din ce cauza? nu am avut de la cine sa o iau, anul trecut nu am fost banuita de asa ceva cand am facut analizele.
oprescu elena (vizitator)


Avatar

--
26-07-2013 10:10 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tgo 88 si tgp 133 ce nseamna????
oprescu elena (vizitator)


Avatar

--
26-07-2013 10:12 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tgo 88 si tgp 133 ce inseamna??? va multumesc...poate fi si de la stres fiind studenta...examene...
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
28-07-2013 20:04 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt oprescu elena
Exista o afectare hepatica.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
28-07-2013 20:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va trebui safaceti analize suplimentare pt evaluarea functiei hepatice.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
28-07-2013 20:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va trebui sa faceti si markeri virali.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
mihaiasi (vizitator)


Avatar

--
29-07-2013 21:18 CitatCitat RăspundeRăspunde  
ce anume mai trebuie sa fac( analize), deoarece sunt doua valori care nu sunt in intervalul de refeinta si ce anume ar reprezenta acele valori depasite, valorile la examenul citologic al frotiului sanguin sunt bune? daca nu ce anume mai trebuie facut. Am 42 ani, rana col uterin extirpata, negi genitali, valori colesterol crescute cat si trigliceride crescute.Va multumesc!

Examen citologic al frotiului sanguin -Sange
PMN 53%
Eo 2%
Ba 0%
Ly 39%
Mo 6%
Proteine totale serice -Ser 8.21 g/dl Valoare mica val de referinta 6.2 - 8 / g/dl
Acid uric seric -Ser 5.30 mg/dl val de ref 2.5 - 6.8 / mg/dl
Fosfataza alcalina -Ser 75.7 U/L Valoare depasita val de ref 98 - 279 / U/L
Anti-HCV -Ser 0.139
Proteina C Reactiva cantitativa -Ser 4.91 mg/L
Fibrinogenemie -Plasma (Thrombolyzer) 180 mg/dl
Hemoleucograma completa -Sange
Leucocite (WBC) 6.8 10^3/ul 4 - 10 / 10^3/ul
Neutrofile % 55.7 % 45 - 80 / %
Eosinofile % 4.5 % 0 - 7 / %
Basofile % 0.5 % 0 - 2 / %
Limfocite % 31.1 % 20 - 55 / %
Monocite % 8.2 % 3 - 11 / %
Hematii (RBC) 4.78 10^6/uL 3.9 - 5.7 / 10^6/uL
Hemoglobina (HGB) 14.7 g/dl 11.0 - 16.0 / g/dl
Hematocrit (HCT) 44.9 % 35 - 48 / %
Volum mediu eritrocitar (MCV) 94 FI 80 - 104 / FI
Hemoglobina eritrocitara medie (MCH) 30.6 pg 25 - 34 / pg
Conc. medie de hemoglob. eritrocitara (MCHC) 32.6 g/dl 31 - 36 / g/dl
Indice de distributie a eritrocitelor (RDW) 10.9 % 0 - 18 / %
Trombocite (PLT) 283 10^3/ul 150 - 450 / 10^3/ul
Volum mediu trombocitar (MPV) 8.7 FI 5 - 15 / FI
Trombocrit (PCT) 0.246 % 0.10 - 0.45 / %
Indice de distributie a trombocitelor (PDW) 14.0 % 9 - 22 / %
Neutrofile 3.79 10^3/ul 2.0 - 8.0 / 10^3/ul
Eosinofile 0.31 10^3/ul 0.02 - 0.7 / 10^3/ul
Limfocite 2.12 10^3/ul 1.0 - 4.5 / 10^3/ul
Basofile 0.03 10^3/ul 0 - 0.2 / 10^3/ul
Monocite 0.56 10^3/ul
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
04-08-2013 16:12 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt mihaiasi
Repetati fosfataza alcalina si daca valoarea este modificata mergeti la un medic internist.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
mihaiasi (vizitator)


Avatar

--
04-08-2013 19:54 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna seara! Multumesc frumos. cat despre fosfataza alcalina a fost facuta de doua ori , prima data pe data de 25.07.2013 valoare iesita a fost 38( interval referinat 40-150) si pe data de 27.07.2013 valoare 75.7 ( interval referinta 98-279/ul) au fost facute la lab diferite. Va multumesc frumos! Mai pot amana prezentarea la medic internist, intreb deoarece de ieri am inceput tratamentul cu isprinosine pentru combatre hpv si ovule capricon , dupa care din data de 22.08 ovule cu interferon? Multumesc frumos!
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
04-08-2013 20:17 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Terminati intai tratamentul.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
mihaiasi (vizitator)


Avatar

--
04-08-2013 20:32 CitatCitat RăspundeRăspunde  
tin sa mentionez ca analizele pentru hepatita b si c, hiv, sifilis au iesit negative au fost facute pe 30.03.2013, o data si repetate pe 30.07.2013. Va multumesc!
mihaiasi (vizitator)


Avatar

--
04-08-2013 20:52 CitatCitat RăspundeRăspunde  
THS facut pe 25.05.2013 rezultat 0,885 val de referinta 0,4-4, TGP val 19 interval 5-55, iar TGO val 20, interval 5-34, deci ce ar putea fi? intrucat din ce am citit fosfataza scazuta inseamna hepatita, hipertiroidism , malnutritie si mai sunt , dar asa o parere de a d-voastra in functie de analize ce ar putea sau mai trebuie sa fac niste analize la tiroida? Va multumesc!
mirela (vizitator)


Avatar

--
08-08-2013 10:31 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua,
Va rog sa-mi interpretati analizele baiatului meu de 17 ani:
monocite-13.10
limfocite-1.47
VSH-25
COLESTEROL-113
CALCIU IONIC-4.02
FIER-39
Ca si simptome are dese dureri de cap
Va multumesc
Restul analizelor sunt in limite normale.
Va multumesc!
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
11-08-2013 18:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt mihaiasi
Am inteles.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
11-08-2013 18:28 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu stiu sa va spun ce poate fi.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
11-08-2013 18:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt mirela
Scrieti valorile normale ale laboratorului.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
mihaiasi (vizitator)


Avatar

--
11-08-2013 20:19 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Va multumesc frumos! Dar ar trebui sa mai fac si alte analize, sa mai investighez mai profund, daca da , ce analize ar trebui sa mai fac?
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
18-08-2013 22:56 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Puteti face si ATPo,ATGo!T3 si FT 4.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
Pagina 5 din 6 << < 23456 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.