Subiect: ma doare foarte tare capul,oare am racit la cap?
Autor Mesaje
SIMONA (vizitator)


Avatar

--
29-01-2011 08:28 CitatCitat RăspundeRăspunde  
de cateva zile ma doare foarte tare capul tin sa mentionez ca au fost doua zile in care abia puteam sa il misc- senzatie de gat intepenit-,am secrettii nazale apoase,tuse la inceput seaca dar acum cu expectoratii,senzatie de cap greu, infundat,durere si usturime in gat,durere de dinti de ureche,durere de ceafa,senzatie de ochi rosii ,lacrimati.in primele doua zile febra oscila intre 37.7-37.8.a treia zi a vand 38.3 acesti parametirii fiind aceeasi si dimineata si seara.nu am lut antibiotic deoarece sunt alergica la penicilina ,luam doar seara paracetamol.a treia seara am luat paracetamol sinus si nurofen pt raceala si gripa pt ca ma speriasem ca aveam temperatura de 38.3 in acest moment cand tusesc simt o durere in spate si in umarul stang in dreptul inimii.am apelat la dumneavoasta pt stabilirea aunui diagnostic.multumesc
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
01-02-2011 22:42 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu aici trebuia sa apelati ci la un medic intr-un spital. Simptomele sunt destul de serioase astfel incat sa necesite acest lucru, nu mai stati pe ganduri daca simptomatologia nu a disparut.
SIMONA (vizitator)


Avatar

--
02-02-2011 17:22 CitatCitat RăspundeRăspunde  
AM FOST LA MEDICUL MEU DE FAMILIE SI A ZIS CA AM TRAHEOBRONSITA.NU STIU CE SA SPUN DE ACEST DIAGNOSTIC
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
03-02-2011 17:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Poate fi si traheobronsita dar cu siguranta a fost sau este si altceva,
SIMONA (vizitator)


Avatar

--
06-02-2011 09:31 CitatCitat RăspundeRăspunde  
urmez tratament cu klabax de 5 zile si pt tuse eurespal,febra este 37.1.am aceasta temperatura de 14 zile .va rog spuneti-ce sa fac.sa fac anali ze,nici nu stiu,unde sa merg,ma gandesc la tot felul de lucruri.la gripa porcina.nu stiu.
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
13-02-2011 23:50 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Temperatura nu este mare, si poate fi in contextul afectiunii pulmonare. Daca in permaneta temperatura masuta este 37.1 ar fi bine sa o masurati si cu un alt termometru. Imi este imposibil sa ma gandesc la o alta cauza cand tot ce stiu despre dumneavoastra sunt aceste lucruri.
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com