Subiect: dureri persistente pe partea stanga a capului(regiune tampla si ureche)
Autor Mesaje
AlexQuo Utilizator offline


Avatar

--
01-08-2011 01:22 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am fost consultat de un medic neurolog in urma cu 2 ani,si mi-a prescris un tratament cu Gabaran400mg si milgama N,dar nu a fost prea eficient(dupa cum ma simt si acum cand continui sa il iau)dar sub alte denumiri pentru ca momentan locuiesc in Italia.
Durerile sunt continue si in plus ma confrunt cu o groaznica alergie,in regiunile sensibile ale corpului,iar celelalte efecte indezirabile ale Gabaranului suna groaznic.
In urma cu aproximativ 30 de ani am fost diagnosticat cu RAA,iar medicul neurolog mi-a spus ca durerile au revenit pe partea stanga a capului.
Nu stiu ce medicament sa mai iau,incat sa nu ma mai confrunt cu alergiile pielii,si sa
scap de durerile ce in special apar la racelile foarte dese la cap(curent sau umiditate),urmand ca peste cateva zile sa fac un RMN,poate ma va ajuta cu ceva.
As multumi foarte frumos unui medic ,daca mi-ar da ceva sfaturi in cazul meu.
Dr. Neagoe Utilizator offline
 
Avatar
--
16-08-2011 17:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Astfel de dureri, chiar daca au sau nu legatura cu RAA, sunt foarte greu de tratat in conditiile in care timp de atatia ani nu s-a observat nicio ameliorare semnificativa. Nu aveti ce face, singura varianta este tratamentul simptomatic.
szandi (vizitator)


Avatar

--
22-03-2013 11:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
pot aparea dureri dupa ochi,si dureri de tampla dupa suprasolicitare fizica? daca am carat ceva greu. mai multe zile. durerile au inceput de gat,si acum ma doare dupa ochi,si tampla.
szandi (vizitator)


Avatar

--
22-03-2013 11:49 CitatCitat RăspundeRăspunde  
durerile au inceput de la zona cervicala. si acum ma doare dupa ochi si tampla. am luat diclofenac. neuromultivit. a cedat putin,dar tot revine,si nu pot sa car nici macar 2litri de apa. am facut fizoterapie,anul trecut. ma ajutat. dar tot a revenit. durerile de dupa ochi sunt cele mai rele.nu cedeaza la ibuprofen.
nicoleta anghel (vizitator)


Avatar

--
29-04-2015 16:46 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am o durere de cap pe partea stanga ca si o gheara care ma strange si simt o presiune pe ureche as vrea o parere despre ce ar putea fii deoarece sunt insarcinata in 6 luni si nu pot face investigatii ca sa aflu ce poate fi aceasta durere pe care o am mai de mult dar acum a inceput sa ma supere mai tare as vrea o parere va multumesc.
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com