Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: Ejaculare cu intepaturi in rinichi
Autor Mesaje
Adrian (vizitator)


Avatar

--
13-10-2011 18:04 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua, de cativa ani, 4-5 simt un junghi, o intepatura, in momentul ejacularii, in dreptul rinichiului drept. Nu m-a ingrijorat, nu era dureros, dar cu tipul intepatura s-a acutizat. Am fost la medicul de familie, mi-a recomandat cateva analize de urina, dupa care a spus ca e totul in regula, ca nu am nimic la rinichi, nu e nici o infectie, poate doar vreun calcul mic. Cum as putea sa fiu mai sigur ca are dreptate, nu ejaculez des, nici nu doare, dar ma ingrijoreaza. Multumesc!
Dr. Petre Utilizator offline
 
Avatar
--
13-10-2011 22:51 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Mecanic nu pot spune ca ar fi o legatura. Cel mult datorita efortului sau in conditiile unui reflex vegetativ ne putem gandi ca acel calcul ar putea provoca aceste simptome.
ontol (vizitator)


Avatar

--
23-02-2014 16:14 CitatCitat RăspundeRăspunde  
salutare,

am aceasi problema la care din pacate nu gasesc un raspuns. in momentul ejaculari am o intepatura in zona rinichiului stang. la inceput era mai degraba un gadilat insa acum a ajuns sa intepe destul de bine incat trebuie sa ma indoi in lateral spre a mai atenua.....

ce treaba o fi avand ejacularea cu rinichiul nu inteleg. Poate ma ajuta cineva. In fine, in momentul de fata am ajun sa am chiar o durere permanenta in rinichi. Ajung in tara si consult un medic insa daca ne-ar putea lamuri cineva care a avut o experienta similara ar fi de folos.
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com