suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Subiect: Anti-TPO
Pagina 1 din 3012345 > >>
Autor Mesaje
corina ilie (vizitator)


Avatar

--
12-06-2009 18:21 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am o intrebare in legatura cu analiza TPO. Am ca tratament jumatate de Eutirox de 100 si dupa 3 ani am refacut analiza si rezultatul este de 966.40 UI/ml
raluca gheboeanu (vizitator)


Avatar

--
25-06-2009 22:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna ziua,rog ajutatati-ma cu o lamurire!!!
am facut analiza Anti TPO-ser si imi este dat ca rezultat 41.41 Ul/ml;precizez ca am 36 ani ,sex F si in buletinul de analiza a fost trecuta in afara limitelor admise.Rog dati-mi cateva detalii,care ar trebui sa fie valoarea normala sau catre ce medic ar trebui sa ma adresez!
multumesc anticipat.
adriana preda (vizitator)


Avatar

--
01-07-2009 11:55 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna ziua .
In urma analizelor mi-a iesit urm. rezultate;
ANTI TPO-274(VAL.NORMALE:<34)
TSH 1.4(0.27-4.2)
T4-17-68(6.09-12.23)
T3-1.23(0.87-1.78)
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
01-07-2009 23:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Adresati-va unui medic endocrinolog ptr:
*raluca gheboeanu;adriana preda- continuarea investigatiilor
*corina ilie - reanalizarea optiunilor terapeutice
melania (vizitator)


Avatar

--
04-07-2009 11:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
la analiza anti-TPO mi-a iesit 553,stiu k valoarea normala e pana in 34.am fost diagnosticata cu mixedem idiopatic, hipotiroidism.ma puteti lamuri?sunt foarte speriata de valoarea mare,precizez k TSH mi-a iesit valoarea 10,34,deci f mare ,iar t3 si t4 valori normale.
va rog mult sa ma lamuriti, e nevoie de operatie,am 53 de ani.
va multumesc
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
04-07-2009 23:07 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Avand in vedere ca aceasta metoda de cominicare este un forum si nu o consultatie propriuzisa singura recomandare pe care o putem face in cazul dumneavoastra este, daca nu sunteti multumita de tratamentul sau de sfaturile primite de la medicul dimneavoastra, sa cereti parerea altuia.
Luca Gabi (vizitator)


Avatar

--
15-09-2009 10:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Ce inseamna anticorpi cu urmnatoarele valori:

Antimitic tpo - 907 ui/ml
Tpo tiroglobulina -1176 ml
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
16-09-2009 11:10 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Cel mai probabil o afectiune tiroidiana autoimuna. E necesara evaluarea unui medic endocrinolog.
mary Utilizator offline


Avatar

--
09-10-2009 23:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
buna seara
in urma analizelor tsh 5.16 val normala(0.4-6)
diagnostic tiroidita tratament euthyrox 25 1 tb/zi
aceasta analiza se face intr-o anumita perioada
adica inainte sau dupa menstruatie sau nu are importanta
va multumesc
diagnosticul este corect pus sau ar mai trebui sa repet analizele si eventual sa fac si ATPO
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
12-10-2009 22:50 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Nu inteleg cum vi s-a pus acest diagnostic numai pe baza unei analize care mai e si in limite normale.
Posibil ca mai sunt si alte date, in special clinice pe care nu le-ati mentionat.
Intradevar ATPO se dozeaza ptr diagnosticul acestei boli.
maryna (vizitator)


Avatar

--
14-10-2009 12:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
ecotiroida
ld 14/21.5/39mm
prezinta zone fibrilare hiperecogene in zona anterioara
pe sect longitudinala prez zona hiperecogena slab delimitata15/3.7mm in zona mediana istmul tiroidian 4mm
ls dimen asem neomogeneprez zone hiperecogene de 4-6 mm situate medial slab delimit
aspect de inflamatie cronica

si in urma tsh si ecot diag tiroidita
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
14-10-2009 19:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Descrierea ecografica e sugestiva. Dozarea ATPO ar putea confirma diagnosticul.
maryna (vizitator)


Avatar

--
14-10-2009 21:08 CitatCitat RăspundeRăspunde  
dozarile hormonale +atpo in ce perioada a menstruatiei se fac
va multumesc frumos pentru raspunsuri
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
18-10-2009 19:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Daca va referiti la hormonii tiroidieni nu sunt influentati semnificativ de ciclul menstrual.
ioana (vizitator)


Avatar

--
10-11-2009 21:04 CitatCitat RăspundeRăspunde  
anti-tpo =87, tsh=2,97,
va rog sa-mi spuneti despre ce este vorba? La ce sa ma astept?
Multumesc din suflet
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
11-11-2009 20:50 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Probabil este vorba de o afectiune autoimuna la niv tiroidei. Adresati-va unui medic endocrinolog ptr a contiua investigatiile.
Marcu Elisabeta (vizitator)


Avatar

--
15-11-2009 14:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Bună ziua,

Valoarea TPO analizată prin metoda MEIA la Medlife este de 64.58 , dar cu toate aceastea medicul nu a făcut nici o observaţie. V-aş ruga să-mi spuneţi dacă această valoare este normală iar dacă răspunsul este negativ să îmi recomandati investigaţiile pe care ar trebui să le mai fac pentru stabilirea unui diagostic.
Vă mulţumesc
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
15-11-2009 23:38 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valoarea este peste limita normala. Nu stiu ce medic va vazut. poate mai este nevoie de o cecografie tiroidiana ptr a confirma diagnosticul de tiroidita autoimuna.
alina (vizitator)


Avatar

--
20-11-2009 17:20 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna, rezultatele mele sunt Anti-tiroglobulina 10 UI/ml, Anti-TPO 7 UI/ml si TSH 1.34uUI/ml ar tebuii sa ma ingrijorez? Am facut aceste analize in urma depistarii unor noduli la sani. Va rog daca imi poate raspunde cineva pentru ca pentru interpretarea analizelor merg abia pe 2 decembrie.

Multumesc,
Alina
i.c. Utilizator offline
 
Avatar
--
22-11-2009 00:39 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valorile sunt in limite normale
Pagina 1 din 3012345 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.