suport@medipedia.ro 021.242.04.28 (Luni-Vineri:9:00-17:00)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Forum Medipedia Forum Medipedia  
 
Intrebari si raspunsuri Intrebari si raspunsuri  
 
Subiect: INR
Pagina 32 din 44 << < 3031323334 > >>
Autor Mesaje
Mihaela (vizitator)


Avatar

--
16-10-2012 20:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Tatal meu a avut un infarct si la dus pe picioare 2 zile, dupa jumatate de an INR este 1.97 si TQ 27.3 /secunda, valorile sunt bune sau sunt mari?
tudor (vizitator)


Avatar

--
18-10-2012 16:05 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am inr de 1,01 in urma tratamentului cu o pastila de pradaxa de 150mg pe zi timp de 7 luni
tudor (vizitator)


Avatar

--
18-10-2012 16:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Rog din suflet sa-mi raspundeti.Va multumesc
aura (vizitator)


Avatar

--
19-10-2012 20:02 CitatCitat RăspundeRăspunde  
sunt diabetica insulinodependenta de 25 de ani, operata de noduli tiroidieni, am avut tromboflebita la membrul inf drept de doua ori, fac tratament cu insulina, eutirox (3/4) , detralex (2 dimineata) leridip si trombostop cate una seara.
Am INR 1,19. ce trebuie facut?
tudor (vizitator)


Avatar

--
20-10-2012 13:25 CitatCitat RăspundeRăspunde  
ce trebuie sa va spun la continut.Am inr 1,01 in urma unui tratament cu pradaxa de 150 mg una pe zi timp de 7 luni
tudor (vizitator)


Avatar

--
20-10-2012 13:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  

Scris de la 18-10-2012 16:05
Am inr de 1,01 in urma tratamentului cu o pastila de pradaxa de 150mg pe zi timp de 7 luni

dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
24-10-2012 12:44 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt Tudor
In timpul tratamentului cu pradaxa nu se monitorizează de rutina INR .Administrarea pradaxa poate determina modificări ale InR care nu au semnificatie.Cel mai bine evalueaza eficiența tratamentului medicul curant.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
24-10-2012 12:45 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt aura
Sub tratament anticoagulant INR trebuie sa fie cuprins intre 2sî 3.Probabil ca Aveti nevoie de modificarea dozei.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
ioana (vizitator)


Avatar

--
25-10-2012 21:48 CitatCitat RăspundeRăspunde  
mi-a iesit INR 0.89, iar celelate analize normale.ce poate insemna acest lucru?
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
26-10-2012 11:33 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Daca nu sunteți sub tratament anticoagulant nu sunt probleme.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
FP Utilizator offline


Avatar

--
29-10-2012 14:09 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Am INR 1.21 dar timp Quick 15.7 sec (martor 14 sec) si timp Howell 182 sec (referinta 90 - 160 sec). In rest hemoleucograma nu prezenta alte probleme. Multumesc.
elena (vizitator)


Avatar

--
30-10-2012 13:19 CitatCitat RăspundeRăspunde  
1,9
tanior (vizitator)


Avatar

--
30-10-2012 18:42 CitatCitat RăspundeRăspunde  
In luna august am suferit o interventie chirurgicala in urma unei sectiuni de artera brahiala in 1/3 distala a bratului unde s-a restabilit fluxul arterial prin interpozitie termino-terminala de autogrefon safen de la 1/3 distala gamba stanga, inversat la nivelul artelei brahiale. De atunci iau Sintrom si cu cateva exceptii (cand ma aflam internat in spital) acesta a fost 2.16, in permanenta imi sta la valoarea de 1.74. Am inceput sa iau cate 1 cp. pe zi pana acum doua saptamani cand medicul mi-a prescris marirea dozei initiale cu jumatate de capsula in zilele de marti si vineri. In data de 29.10.2012 am repetat analiza si aceasta mi-a iesit 1.76. Ma intreb ce pot sa fac in situatia asta ca si o parere independenta. Va multumesc anticipat.
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
01-11-2012 20:27 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt Fp
Rezultatele sunt ușor modificate .Mergeti la hematolog sa vedeti ce va spune.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
01-11-2012 20:29 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt tanior
Teoretic INR ar trebui sa fie intre 2-3.Trebuie modificata doza astfel încât sa atingeti pragul ținta.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
01-11-2012 20:30 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Pt tanior
Cu placere!
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
eleonora (vizitator)


Avatar

--
12-11-2012 21:10 CitatCitat RăspundeRăspunde  
am stimuaculator cardiac de un an si iau sintrom 1/4 seara si azi am facut INR a esit 7,57 de ce si ce se poate intimpla ?Va multumesc.
dr. Oana Iordache Utilizator offline
 
Avatar
--
15-11-2012 14:13 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Valoarea este mare.Trebuie modificata doza de sintrom pt ca cu aceasta valoare sunteti la risc sa sangerati.Trebuie sa repetati INR si sa modificati doza.
Medic Oana Iordache
Medcenter (www.medcenter.ro) - Info line 0800-800-599
Consultatii si investigatii in Bucuresti, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Maramaures, Vrancea
laura iuga (vizitator)


Avatar

--
15-11-2012 19:43 CitatCitat RăspundeRăspunde  
Buna seara! Tatal meu a fost operat de varice, are Inr. 0,97, ia trombostop 2mg.Cat e doza pe zi?luniile anterioare a avut 2,30 inr-ul. Multumesc anticipat!
iuga laura (vizitator)


Avatar

--
15-11-2012 19:47 CitatCitat RăspundeRăspunde  
dar si inr cu valoar 6.0,97 este cea mai mica pana acuma si nu stim cum sa ia medicamentul!
Pagina 32 din 44 << < 3031323334 > >>
Citeste si:

Răspuns rapid
toggle
  Nume afişat:
Subiect:
Conţinut:

Introduceti codul de mai sus:

Trimite
Prin publicarea acestui mesaj confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile Medipedia: Termeni si conditii
Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com
Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.