MEDCENTER face parte din Medicarom Group. Cu peste 16 ani de experienţă în domeniu, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale clinice şi de laborator din România.
 
Istoria Medcenter începe în 1998, odată cu deschiderea primului centru medical la Iași. După mai bine de 16 ani și în urma unui parcurs ascendent, Medcenter și-a dezvoltat o rețea națională ce cuprinde peste 40 de puncte proprii în București, Baia Mare, Buzău, Cluj, Constanța, Focșani, Brăila, Galați si Iași.
 
Medcenter deține unul dintre cele mai mari laboratoare din sud-estul Europei, având peste 6000 mp destinați medicinii de laborator și patologiei. Dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație face din Laboratoarele Medcenter un nume de referință pe piața medicală românească.
 
Activitatea Medcenter este strict reglementată prin implementarea standardului de calitate ISO 9001:2008, a standardului de management al mediului SR EN ISO 14001:2005, cât și a standardului de management al sănătății și securității operaționale OHSAS 18001:2007. Activitatea tuturor laboratoarelor de analize medicale din rețeaua Medcenter este acreditată de către RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2007.
 
 
La Medcenter se lucrează anual aproximativ 6.000.000 de teste de laborator și peste 800.000 de pacienți beneficiază anual de serviciile medicale oferite de Medcenter.
 

De remarcat este premiera națională adusă de Medcenter printr-un nou concept al serviciilor medicale din România: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter, laboratorul cu cea mai mare capacitate operațională din Sud-Estul Europei, reunesc sub aceeași emblemă Educația, Cercetarea și Diagnosticul.

 

 

 

Simpozioanele au început să devină o tradiție la Medcenter. Mereu performant și la zi cu ultimele noutăți din domeniul medical, Medcenter organizează periodic simpozioane pe diferite teme medicale, de real interes atât pentru medici, cât și pentru asistentele medicale. Cu invitați de seamă din domeniul medical, profesori doctori din întreaga țară și traineri experimentați, Medcenter oferă acces la educație medicală continuă. 

 
 
În clinicele Medcenter puteţi beneficia de următoarele SERVICII: 
 

1. Consultaţii medicale de specialitate

 

Alergologie

Boli infectioase

Diabet si Boli de nutritie

Balneofizioterapie

Cardiologie

Dermatologie

Ecografie

Endocrinologie

Fizioterapie

Gastroenterologie

Geriatrie - Gerontologie

Ginecologie

Hematologie

Hepatovirusologie

Kinetoterapie

 

               

Medicina de familie

Medicina generala

Medicina interna

Medicina muncii

Neurologie

Oftalmologie

ORL

Ortopedie

Pediatrie

Pneumologie

Psihiatrie

Psihologie

Reumatologie

Urologie

 2. Explorări funcţionale

 

             Audiograma

          Colposcopie

          Colonoscopie

          Electrocardiograma

          Electrocardiograma de efort

          Ecografie

          Endoscopie

          Holter Tensiune Arteriala

          Osteodensitometrie

          Probe Functionale Ventilatorii

          Proceduri Laser Dermatologic

          Endoscopie cu videocapsula

 

 
  
3. Analize de laborator
 

      Hematologie

      Coagulare

      Chimie

      Imunohematologie

      Markeri Virali

      Markeri Endocrini

      Markeri Tumorali

      Markeri Cardiaci

     Imunologie si Serologie

     Microbiologie

     Biologie Moleculara PCR

     Alergii

     Toxicologie

     Droguri în Urina

     Anatomie Patologica

 

 

4. Servicii medicale pentru companii
 

Medcenter ofera clientilor din sectorul privat servicii de Medicina Muncii si abonamente medicale special adaptate pentru fiecare domeniu de activitate în parte.

Serviciile de Medicina Muncii permit clientilor nostri alinierea în cadrul legal actual, sub aspect medical si o serie de evaluari a unor factori ce intervin în activitatea acestora. Pe lânga controlul starii de sanatate al angajatilor si înscrierea în cadrul legal, clientii vor putea sa intre în cadrul organizatoric al asigurarilor pentru accidente de munca si boli profesionale.
 
Abonamentele medicale oferite de Medcenter reprezinta cea mai eficienta modalitate de efectuare a analizelor medicale pe durata unui an întreg, asigurându-va continuitatea actului medical, cât si reducerea costurilor pentru o gama cât mai larga de servicii medicale incluse.
 
Tipurile de abonamente medicale curpind servicii medicale special grupate pentru profilul si nevoile fiecarui client în parte, adaptate pentru fiecare domeniu de activitate a clientilor, pentru o eficientizare a activitatii în functie de specificul fiecaruia.
 

  5. Alte servicii pentru parteneri

 

 
  • Partener al companiilor de asigurari                                                
  • Partener în studii clinice
  • Partener cu alte companii medicale
  • Externalizare laboratoare

 

Centrele medicale Medcenter vă aşteaptă în următoarele locaţii:

Medcenter Bucuresti

(Berceni, Titan)

Medcenter Vrancea

Medcenter Galati

Medcenter Braila

Medcenter Iasi

Medcenter Buzau

Medcenter Cluj

Medcenter Maramures

Medcenter Constanta

Medcenter Bistrita

Medcenter Ialomita

  
 Call Center GRATUIT*  0800 800 599  (Luni-Vineri: 08:00 – 17:00).
*Apel gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă din România.
 
 
Ne puteţi găsi şi pe Facebook; Twitter; Linkedin