Medcenter
Medcenter este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale, clinice si de laborator din Romania.
Printr-o retea nationala ce cuprinde peste 40 de puncte proprii (Bucuresti, Braila, Baia Mare, Buzau, Constanta, Cluj, Focsani, Iasi, Ploiesti,Tecuci), policlinicile Medcenter ofera o gama larga de consultatii medicale de specialitate, servicii de medicina muncii si abonamente de sanatate, medicina de familie, explorari functionale, servicii decontate de casele de asigurari, precum si un numar de peste 400 teste de laborator.
Infoline Medcenter* Telefon: 0800 800 599 (Luni-Vineri: 8:00-17:00)

Medsantour
MedSan Tours este primul operator roman de turism medical.
Pana in prezent MedSan Tours a stabilit relatii de colaborare cu cateva dintre cele mai performante unitati medicale din Europa, Asia si Orientul Mijlociu.
Medsan Tours functioneaza si ca o agentie de turism pe deplin acreditata, oferind clientilor sai servicii de ticketing, cazare sau vacante in strainatate.
Fax (004) 021-243 05 79
E-mail: medsan@medsantours.ro
 Alcoolul o problema pt tine
ALIAT inseamna servicii eficiente de prevenire, ingrijire si tratament pentru abuzul si dependenta de alcool si droguri
Bucuresti
Telefon/Fax: + 40.21.334.84.06
E-mail: office@aliatong.ro;
Targoviste
Telefon/Fax: + 40.245.210.064
E-mail: tgv@aliatong.ro
 

dentistul.info
dentistul.info este un portal stomatologic dedicat tuturor categoriilor de persoane, de la cei mici si pana la cei mari.
Punem la dispozitia vizitatorilor nostri articole stomatologice bine documentate, un dictionar stomatologic cu termeni pe intelesul tuturor, jocuri pentru copii si o lista cu cabinete si clinici dentare din Romania.
Vizitati-ne la www.dentistul.info.
 

Gral Medical
GRAL MEDICAL este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale.
Sub sloganul “Suferinte Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate existent.
Compania a reusit sa construiasca o retea de 24 centre medicale, dintre care 11 laboratoare, 10 clinici si 3 centre de Imagistica Medicala in Bucuresti si judetele Prahova, Dolj, Sibiu, Arges si Vrancea, unde lucreaza peste 1200 de medici si asistente.
Pentru detalii si programari telefonice: * GRAL (*4725) sau 021-323.00.00 (02) (tarif normal pe fix si mobil)
 

Medcor
Medcor Online este un site de produse medicale si suplimente nutritive dedicat atat specialistilor din domeniul medical cat si pacientilor.
Medcor Online va ofera acces la peste 2000 de produse din domeniul medical rapid, simplu si comod.
Exista trei posibilitati de comandare: Magazin virtual, telverde, reprezentanti medicali.
Telverde: 0800 820 820 (gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila din Romania)
www.medcor.ro
Doctor Mit
Prin emisiunea TV Doctor MIT, doctorul Bogdan Ivănescu, în baza unor argumente atât logice cât și științifice medicale, te ajută să afli adevărul despre miturile medicale pe care nu știi dacă să le crezi sau nu. Ne poți urmări în fiecare sâmbătă seară, pe România TV, la ora 23:45 și pe site-ul www.doctormit.ro.
Science Med
La ScienceMed (Bucuresti, Buzau, Cluj) sunte?i trata?i de o echipa de medici care s-au specializat de-a lungul anilor in terapii complementare de vindecare.
Sunt doctori cu experienta vasta in medicina alopata, dar si in medicina alternativa, motiv pentru care pot lua deciziile cele mai potrivite, punand in balanta cunostintele pe care le au si de o latura si de alta a medicinei.
Medicina integrata ScienceMed este o terapie stiintifica. Se folosesc dispozitive medicale brevetate stiinsific si remedii naturale testate stiintific in nenumarate feluri, care sunt obiect de cercetare si ale caror efecte le recunoaste intreaga lume medicala.
www.sciencemed.ro
Sanatatea Press Group
Expertul tau în comunicare pe domeniul medical
www.sanatateapress.ro
Cariere in Alb
Persoanele care lucreaza in sectorul medical si isi cauta un loc de munca au acum o sansa in plus de a obtine jobul la care viseaza.
http://www.careersinwhite.com
HOUSTON
Companie romaneasca specializata in comunicarea medicala si sociala (concept & management eveniment, strategii si campanii PR, strangere de fonduri, editare publicatii medicale, parteneriate in proiecte europene, copywrighting, proiecte speciale).
www.huston.ro
NOSUGARSHOP
Magazin Online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, fara zahar! Ne-am propus sa venim in ajutorul diabeticilor de toate varstele,si nu numai, printr-o gama completa de produse, la preturi competitive, care sa satisfaca atat nevoile simple, cat si cele mai pretentioase gusturi.