Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulator si Medicina Preventiva 39 de comentarii
Policlinică
Cabinete de flebologie, chirurgie, diabet, alergologie, ginecologie, oftalmologie, ORL, balneologie, laborator analize, radiologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, pediatrie (cabinete si urgenta), dermatologie, ortopedie, oncologie, medicina de familie, stomatologie, urologie, hemodializa, endocrinologie

Eşti reprezentantul acestei policlinici?

Vrei să completezi profilul cu o descriere, lista personalului medical, programul de lucru?

Vrei să actualizezi adresa, datele de contact sau poziționarea pe hartă?

Contactează-ne!
Washington 8-10, Bucuresti, sector 1
Telefon 021.230.04.02
Telefon 021.230.29.80/81
Email ...e@cmdtamp.ro
L-D 07:00-21:00
39 de comentarii Vezi în forum
22 feb. 2016
comfirm si eu. Niste gunoaie. Toate programarile se fac numai pe relatii si cunostinte. Poti sa suni pana nu mai poti...degeaba!!!!
Degeaba platesc
CAS, nu intereseaza pe nimeni. A inceput soarele sa se invarteasac in jurul pensionarilor. Numai ei au dreptul la investigatii. Daca ajugi la 45 de ani sa faci si tu niste analize si daca nu ai vreo relatie la programari, slabe sperante sa prinzi...fonduri.
07 ian. 2016
Nu imi este permis accesul online pe site-ul Dvs. Formez corect parola si numele user-ului. Ce se intampla? Cum pot sa remediez acest lucru?
28 dec. 2015
Am avut o programare la oftamologie la dr Enache dar dupa 2 ore de asteptat am renuntat intrucat dna doctor a primit in cabinet numai cunostinte care nu erau planificate. Am ramas surprins ca am vazut ca pe o pacienta a trimiso pe hol si asistenta a venit acolo sa=i puna atropina in timp ce dna doctor statea la taifas cu cunostinte din afara. Oare conducerea policlinicii stie toate aceste nereguli ?
13 nov. 2015
Bruma Camelia nu are pic de umanitate. Inainte de a fi medic ar trebui sa fie OM.
01 iul. 2015
Sunt nemultumita de doctorita de familie Sirbu Anca (pe care vreau sa o schimb), foarte aroganta si plictisita, tipa la pacienti si nu e atenta la ce ii spun.
01 iun. 2015
Reclamatie.dr.marzavan george.ma repet inca odata si nu s-a luat nici o masura .pe 17 mai 2006 acest medic a intrat in casamea la cerintele baiatului meu sa nu rămâna si fără mama in ziua sus mentionata la-m ingropat pe sotul meu.si de atunci a inceput calvarul cu dumnealui si asistentele de la dvs.la rândul meu fiind ast.medical la spit.de la policlinica dvs. injuri la adresa mea si a baiatului meu,telefoane cu agresiune verbala a ajuns si la agresiune fizica .rupere de deget si acum mai grav Col Chirugical de Humers stg.de 3 saptamani.el lipsind din bucuresti platind pe alti sa ma loveasca si sa ma umiliasca.eu cred ca eu ,el de asta munceste sa ma umiliasca.daca nu se iau masuri ,eu stiu unde sa scriu.va multumesc anticipat.
29 mai. 2015
Eu aproape de fiecare data cand am vrut sa-mi fac analizele m-am dus degeaba..cotizez luna de luna pentru?mi se spunea ca nu este, nu am retinut denumirea, substanta si nu-mi pot face analizele, ori ca nu sunt fonduri (era in prag de alegeri ;)) apoi la dr mistoi mi-am jurat ca nu mai intru, deoarece in timpul consultatiei ginecologice, fara paravan, intrau cu flori si alte atentii diverse persoane, "doar" 2, in timp ce ma consulta (dezbracata fiind de la brau in jos pe masa de consultatii)..fff urat, deranjant si total lipsita de etica..dezamagitor ce a ajuns aceasta policlinica in permanenta fara fonduri dar gata de primit banii contribuabililor care deja i-au platit prin cotizatii pentru servicii inexistente!!
Comentariul tău:
Nume:(opţional)
Email:(opţional)
Notă:(click pentru a alege)
Comentariu:
Introduceţi codul din imagine: