Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulator si Medicina Preventiva 39 de comentarii
Policlinică
Cabinete de flebologie, chirurgie, diabet, alergologie, ginecologie, oftalmologie, ORL, balneologie, laborator analize, radiologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, pediatrie (cabinete si urgenta), dermatologie, ortopedie, oncologie, medicina de familie, stomatologie, urologie, hemodializa, endocrinologie

Eşti reprezentantul acestei policlinici?

Vrei să completezi profilul cu o descriere, lista personalului medical, programul de lucru?

Vrei să actualizezi adresa, datele de contact sau poziționarea pe hartă?

Contactează-ne!
Washington 8-10, Bucuresti, sector 1
Telefon 021.230.04.02
Telefon 021.230.29.80/81
Email ...e@cmdtamp.ro
L-D 07:00-21:00
39 de comentarii Vezi în forum
23 sep. 2016
ocoliti dr Bruma !!!! e ceva de speriat ....si mai ales Zamfir la flebologie ......
21 iun. 2016
Academiei Romane Ordonanţa de urgenţă nr. 17/2007 pentru trecerea Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu şi Medicină Preventivă din subordinea Ministerului Apărării în subordinea Academiei Române şi pentru stabilirea unor măsuri organizatorice aferente acesteia
22 feb. 2016
comfirm si eu. Niste gunoaie. Toate programarile se fac numai pe relatii si cunostinte. Poti sa suni pana nu mai poti...degeaba!!!!
Degeaba platesc
CAS, nu intereseaza pe nimeni. A inceput soarele sa se invarteasac in jurul pensionarilor. Numai ei au dreptul la investigatii. Daca ajugi la 45 de ani sa faci si tu niste analize si daca nu ai vreo relatie la programari, slabe sperante sa prinzi...fonduri.
07 ian. 2016
Nu imi este permis accesul online pe site-ul Dvs. Formez corect parola si numele user-ului. Ce se intampla? Cum pot sa remediez acest lucru?
28 dec. 2015
Am avut o programare la oftamologie la dr Enache dar dupa 2 ore de asteptat am renuntat intrucat dna doctor a primit in cabinet numai cunostinte care nu erau planificate. Am ramas surprins ca am vazut ca pe o pacienta a trimiso pe hol si asistenta a venit acolo sa=i puna atropina in timp ce dna doctor statea la taifas cu cunostinte din afara. Oare conducerea policlinicii stie toate aceste nereguli ?
13 nov. 2015
Bruma Camelia nu are pic de umanitate. Inainte de a fi medic ar trebui sa fie OM.
01 iul. 2015
Sunt nemultumita de doctorita de familie Sirbu Anca (pe care vreau sa o schimb), foarte aroganta si plictisita, tipa la pacienti si nu e atenta la ce ii spun.
Comentariul tău:
Nume:(opţional)
Email:(opţional)
Notă:(click pentru a alege)
Comentariu:
Introduceţi codul din imagine: