suport@medipedia.ro (021) 242.04.28   (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulator si Medicina Preventiva 37 de comentarii
Policlinică
Cabinete de flebologie, chirurgie, diabet, alergologie, ginecologie, oftalmologie, ORL, balneologie, laborator analize, radiologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, pediatrie (cabinete si urgenta), dermatologie, ortopedie, oncologie, medicina de familie, stomatologie, urologie, hemodializa, endocrinologie

Eşti reprezentantul acestei policlinici?

Vrei să completezi profilul cu o descriere, lista personalului medical, programul de lucru?

Vrei să actualizezi adresa, datele de contact sau poziționarea pe hartă?

Contactează-ne!
Washington 8-10, Bucuresti, sector 1
Telefon 021.230.04.02
Telefon 021.230.29.80/81
Email ...e@cmdtamp.ro
L-D 07:00-21:00
37 de comentarii Vezi în forum
14 mai. 2015
Buna ziua, am asteptat in zadar in intervalul 7-9 sa se prezinte la domiciliu sau macar sa primesc un telefon de condirmare sau avertizare ca nu mai sosesc de la echipa care, contracost trebuia sa recolteze analize unei persoane de 80 de ani. Mi s-a parut o lipsa crasa de respect si de profesionalism, in conditiile in care am facut programarea pentru aceasta deplasare la domiciliu cu cateva zile in urma, dupa ce mi s-a comunicat sarcastic ca fara plata, programarea unor analize se poate face abia dupa 15 iunie... in conditiile in care altor persoane li se promitea cu subînteles, alte date mai apropiate, respectiv luna mai.Mentionez ca mi-a fost oprit biletul de recomandare a analizelor si totodata am lasat numarul de telefon cu rugamintea ca sa fiu sunata.
07 mai. 2015
da.ai dreptate medicii de familie nu au ce cauta in acest centru medical,din cauza lor multi pacienti s-a transferat la alti medici de familie si au parasit Policlinica.
23 mar. 2015
Nr telefon
20 mar. 2015
Buna ziua, As dori sa imi fac fisa la stomatologie. La fel, as dori sa aiba fisa si fiica mea, Gabriela Teodora Iordache, 11 ani. Aveti ideie daca se fac si implanturi in policlinica de pe Washington si daca da - care este un pret min sau mediu pentru un implant? Cum va trebui sa procedez? Va multumesc! Toate cele bune! Speranta-Liliana Neagu
18 nov. 2014
Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum pot afla la ce medici de familie sunt arondati sotul meu - Gavrilutiu Fabian-Nivcolae si fiulmeu Gavrilutiu Hadrian-Iulian Nicolae
24 sep. 2014
Ecografie mamara in urma unui implant. Medicul Dimitriu Mihai Cornel Traian s-a purtat cu mine de parca eram ultimul om de pe Pamant si meritam orice mi s-ar intampla. In cele din urma nu am obtinut un diagnostic coerent. 300 de lei ca sa fiu calcata in picioare si atat. Nu recomand!
17 ian. 2014
Un medic minunat,profesionist de mare clasa,impreuna cu echipa absolut exemplara,DL. DR. TONI FEODOR, reda tuturor celor operati prin metode unice,de ultima generatie,bucuria refacerii complete si nerecidivante, a picioarelor incarcate de varice,inestetice,dar mai ales periculoase.
Am fost operata in clinica de DL. FEODOR,nu mi-a venit sa cred ca in mai putin de 2 ore,am plecat acasa,fara sa am nicio durere,niciodata.
Apoi,sotul meu a mers fara reticenta sau emotie,dupa o luna de la operatia mea, pentru aceiasi operatie.
MULTUMIM,DOMNULE DOCTOR FEODOR!
Comentariul tău:
Nume:(opţional)
Email:(opţional)
Notă:(click pentru a alege)
Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:


Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.