suport@medipedia.ro (021) 242.04.28   (Luni-Vineri: 8:00-16:30)
Unde caut?
  • Tot continutul
  • Articole
  • Dictionar
  • Forum
  • Unitati medicale
Hiperdia Brasov Calea Bucuresti 3 comentarii
Centru de imagistică
Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT).
Avand peste 14 ani de experienta in imagistica medicala, compania opereaza o retea de 16 centre medicale situate in cadrul sau in proximitatea spitalelor. Majoritatea clinicilor sunt multi-modalitate, realizand investigatii de rezonanta magnetica (RM), tomografie computerizata (CT), ecografii, radiografii, mamografii, dexa, fluroscopii, endoscopii, medicina nucleara sau analize de laborator.

Hiperdia colaboreaza cu peste 10,000 de medici specialisti si peste 100 de spitale si centre medicale publice si private din tara. In marea majoritate a cazurilor aceste colaborari sunt de durata sau sunt reinnoite anual, confirmand expertiza unica in imagistica medicala avansata a Hiperdia. Experienta acumulata de catre medicii radiologi ai Hiperdia este prezentata periodic in cadrul congreselor medicale de specialitate atat in Romania cat si la nivel European.

Indicatii: Langa Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov

Eşti reprezentantul acestei unitati medicale?

Vrei să completezi profilul cu o descriere, lista personalului medical, programul de lucru?

Vrei să actualizezi adresa, datele de contact sau poziționarea pe hartă?

Contactează-ne!
Calea Bucuresti , Nr. 25A, Braşov, judet Brasov
Telefon 0268/405.300 Call Center
Email ...v@hiperdia.ro
L-V 07:30-20:00
S 08:00-12:00
D închis
3 comentarii Vezi în forum
04 feb. 2015
Problema cu "asteptati 4 luni" transmiteti-o la casa de sanatate pt ca ei dau fonduri, cand le dau, nu dau fonduri pt investigatii fetele de receptie.
28 dec. 2014
Este prima data cind am fost sa fac o programare la hiperdia Galati dar am ramas cu un gust amar. Cind am ajuns la fisier pentru programare am stat 15 minute sa termine de vorbit la tel erau doua asistente si cind m-au preluat mi sa spus ca daca am trimitere prin casa de asigurari trebuie sa astept ( patru ) luni si trimiterea este valabila numai 30 de zile si mai bine scot bani din buzunar si le platesc ca sa fac investigatia in aceiasi zi. La felul cum mi-au vorbit am luat trimiterea si am plecat
22 dec. 2014
Este a doua si ultima data cand apelez la "serviciile" laboratoarelor hiperdia. Mi se pare absolut inadmisibil cat timp dureaza sa obtii rezultatele pentru o analiza de grupa sanguina+RH, analiza de a carui rezultat poate depinde viata sau viitorul unei persoane. Sub nicio forma nu recomand apelarea la acest centru!!
10 iul. 2014
Si eu am fost foarte foarte dezamagita de d-na doctor alergolog Fancialli din brasov.Imi trebuia un test pt alergia la anestezic si mi-a spuns franc in fata ca nuare chef sa stea sa imi faca testul ca dureaza mult.Daca tinem cont de faptul ca are programari din sfert in sfert de ora rezulta ca doamna vine la cabinet doar pentru bani nu pt clienti pentru ca daca imi facea mie testul nu pierdea timp pirdea bani ca ar fi fost ocupata 2 ore cu testul meu
09 mar. 2014
Clinica din Galati oricum e varza , iar programarile cu CAS se fac doar cu mici "atentii"
08 mai. 2013
Dezgust... putin spus. Am avut o programare la dna dr GHILIC CAMELIA, GALATI, in date de 18.05.2013 ora 16.30. Surpriza: se grabea si efectiv m-a dat afara din cabinet spunand ca nu figurez pe lista, desi aveam bonul fiscal in mana. A preferat sa piarda timp sa mearga cu mine la receptie sa mi se dea banii inapoi decat sa se uite pe rezultatul unei singure analize recomndata bineinteles de dumneaei.
19 mar. 2013
Eu am ramas cu un mare dezgust dupa ce am fost la Hiperdia Bagdasar pentru un Eco abdominal la dr Cristina Grosu. Am fost programata la dumneai intro sambata de dimineata nemaiavand alte persoane dupa mine. Singurele intrebari pe care mi le-a pus au fost daca am probleme cu cosntipatia si cand am avut ultima oara mestruatie, in rest nu mi-a spus absolut nimic. S-a asezat calma la calculator, a deshis o pagina word in care erau trecute informatii standard despre ficat, colecist,pancreas etc a adaugat doar cetva cuvinte la ovare si-a pus parafa si a dat print. Mi-a dat si imaginile rezultate de la eco si m-a trimis la medicul de familie sa mi-l citeasca. Este cumplit sa te duci intro clinica particulara care desi lucreaza cu casa de asigurari platesti si diferenta de 50 ron pentru efectuarea acestei investigatii si primesti un astfel de tratament. Aveam asteptari de genul asta intrun spital de stat, nu de la o clinica particulara care accepta in cadrul clinicii lor sa isi defasoare activitatea medici de genul dr CRISTINA GROSU, RUSINE SA VA FIE
Comentariul tău:
Nume:(opţional)
Email:(opţional)
Notă:(click pentru a alege)
Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:
Boli infectioase
Cardiologie
Chirurgie generala
Endocrinologie
Imunologie clinica si alergologie
Medicina de laborator
Medicina generala
Medicina interna
Neurochirurgie
Neurologie pediatrica
Obstetrica-ginecologie
ORL
Ortopedie si traumatologie
Reumatologie
Urologie


Copyright © 2014 Info World. Termeni si conditii.