Policlinica Promed - Slatina, jud. OLT 5 comentarii
Policlinică
Policlinica PROMED este o societate cu capital exclusiv privat, asociat unic dr. Trăistaru Victor Savin, care presteaza servicii medicale în regim de ambulatoriu de specialitate.
Înființată în 15.03.2001 cu scopul de a oferi servicii medicale de înaltă calitate, Promed s-a dezvoltat an de an, diversificându-și activitatea.
În prezent oferim peste 20 de tipuri de consultații de specialitate, analize complete de laborator, investigații medicale și activitați paraclinice, precum și servicii de medicina muncii și întocmirea de fișe medicale.
Misiunea ProMED este de a oferi soluții medicale complete pentru îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate a fiecărei persoane care apelează la serviciile noastre.
Laboratoare si cabinete medicale:

Laborator de analize medicale
Cardiologie
Chirurgie
Dermatologie
Ecografie
Endoscopie
Hematologie clinică
Medicină generală
Medicina muncii
Neurologie
O.R.L.
Obstetrică și Ginecologie
Oftalmologie
Ortopedie infantilă
Pediatrie
Psihiatrie
Psihologie
Radiologie si Dxa
Urologie și Sexologie
Str. Vintila Voda, nr. 21, Slatina, judet Olt
Telefon 0249433112
Email ...e@policlinicapromed.com
L-V 07:00-20:00
S 07:00-14:00
D închis
5 comentarii Vezi în forum
26 iun. 2016
Aș vrea să știu dacă pot face fișa medicală pt schimbare permis conducere cat b la promed Slatina,sunt din Teleorman și aici nu avem promed,cineva a făcut.o cu 45 lei,in tr este 250 lei
26 iun. 2016
Sunt din Teleorman și aș vrea să știu dacă pot face fișa medicală pt schimbare permis la promed Slatina,un prieten a făcut.o cu 45 lei,in te este 250...
16 dec. 2015
Se transforma in sistem de stat, usor, usor. Nu se respecta orele programarilor!!! Sun si imi fac programare pt o consultatie al carei pret este de 100 lei si cand ajung, constat ca mai sunt inca 3 persoane inaintea mea...
30 nov. 2015
În urma unor dureri pelvine, m_am prezentat la clinica Promed, cab. ginecologic la dr Mândroc.. .însă sunt foarte dezamăgită de acest dr,deoarece după control ,m_a trimis acasă cu o rețetă unde era trecut doar un tratament cu ovule pt cicatrizarea unei rani mai vechi pe colul uterin,deși eu acuzam dureri pelvine !!! Am cerut părerea unui alt specialist ,dintr_un alt oraș... Diagnosticul fiind..Boală inflamatorie pelvină și uter fibromatos(de aceea aveam acele dureri insuportabile) iar tratamentul a fost unul destul de îndelungat și cu foarte multe antibiotice ,dar și monitorizarea acelui fibrom pe care dl dr Mândroc nu l_a descoperit și dacă nu ceream o a două opinie nu aflăm de existența acelui fibrom ,iar faptul ca aveam o boală pelvină și nu mi_a dat niciun tratament specific bolii...deci.competența dânsului lăsa de dorit ,oricum nu recomand nimănui pe acest dr !!
01 dec. 2014
buna seara,cat costa sa fac niste analize la dumneavoastra
31 aug. 2014
seriozitae, promtitudine,eficienta merite deosebite Dr.Grigore Florina-Cristina o adevarata specealista si foarte pregatita.
Comentariul tău:
Nume:(opţional)
Email:(opţional)
Notă:(click pentru a alege)
Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:
Traistaru Victor
Ecografie
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Niciun comentariu
Opinia ta