Resetare parola prin email
Introduceti mai jos numele contului pe care il detineti in portalul Medipedia. Veti primi pe adresa de email asociata acestui cont instructiuni pentru resetarea parolei.

Va rugam sa schimbati parola generata automat cat mai curand posibil. Pentru schimbarea parolei, autentificati-va in contul Dvs folosind parola nou generata, apoi accesati zona "Setari cont".

Nume utilizator:       


   Alte metode de obtinere a parolei
Ati uitat numele contului?
  • Contactati-ne printr-un email la suport@medipedia.ro, specificand natura problemei, numele, prenumele si CNP-ul titularului contului.
    Mesajul trebuie sa fie trimis de pe adresa de email specificata in momentul inregistrarii.

Ati completat un formular pentru crearea automata a unui cont in portalul Medipedia, dar nu ati primit inca email-ul continand informatiile pentru autentificare?
  • Verificati primirea acestui email si in sectiunea Spam / Junk / Bulk a casutei de mail. Verificati ca adresa Dvs de email nu este configurata sa stearga automat mesajele considerate nesolicitate.
  • Contactati-ne printr-un email la suport@medipedia.ro, specificand: natura problemei; numele, prenumele si CNP-ul titularului contului; unitatea medicala unde a fost completat formularul; data la care a fost completat formularul.
    Mesajul trebuie sa fie trimis de pe adresa de email specificata in formular.